Blog van luckystrike

afbeelding van luckystrike

Laatste BLOG

Ik heb hier de afgelopen weken veel van mij afgeschreven. Mede daardoor heb ik alles wat er tussen mij en mijn ex gebeurd is een plek kunnen geven. Het gaat niet goed met de gezondheid van haar vriend, ik vind dit erg vervelend voor haar en hem, en heb dat ook uitgesproken, maar het doet mij niet zoveel. Onze levens liggen heel erg ver vanelkaar.

Ook hoor ik nog een boel dingen die met mijn vorige relatie te maken hadden, en ook dat doet mij niet zoveel meer, ik ben klaar.

afbeelding van luckystrike

En de volgende fase! :D

Zoals in mijn vorige blog geschreven ben ik op dit moment gelukkig met wie ik ben en wat ik doe, alles wat je bent en hoe je denkt wordt gevormd door dingen die je als mens hebt meegemaakt. Zo ben ik drie jaar geleden 100 km verhuisd voor mijn toenmalige grote liefde.

afbeelding van luckystrike

3 weken

Een kleine 3 weken geleden ben ik hier begonnen met schrijven, ik heb net alles teruggelezen wat ik hier gepost hebt. Als ik dit allemaal weer lees, zakt de moed mij weer een beetje in de schoenen, waarom ben ik toch nog steeds zo goed voor haar, terwijl ze mij gebruikt?

afbeelding van luckystrike

Is het dan echt zo? :D

Ik vind het nogal bizar, maar ik lijk genezen! Nog steeds geen moment van terugval gehad. Ondanks dat ik haar gezien en gesproken heb, ik kan het echt accepteren en ben blij dat ik er afstand van heb kunnen nemen, ik snap er helemaal niks meer van, hoe kan dat?

Maar goed ben er erg blij mee, ik ben weer verschrikkelijk bijdehand geweest vandaag en weer lekker de flapuit aan het uithangen prima zo! Ik kom blij thuis, ik voel me gezond en sterk.

afbeelding van luckystrike

The day after

Zo de alcohol is uit mijn bloed en de nacht weer overleefd Knipoog

Was een mooie avond gister in verschillende opzichten. Het gesprek met mijn ex verliep zoals ik het wilde, ik had zelf weer de controle en voelde mij op mijn gemak bij haar. Alles kunnen zeggen en vragen, en duidelijke antwoorden gekregen. Zij vind het nu lastig en ik hoop niet dat voor haar nu pas de klap komt, maar ik denk wel dat ze nu echt de consequenties in gaat zien.

afbeelding van luckystrike

gerechtigheid

Heerlijk!!!

Vanavond een verjaardag gehad van oude gezamelijke vrienden waar ik sinds ons uit elkaar gaan heel veel contact mee heb. Mijn ex was er ook en dat wist ik van tevoren, voordat ik er heen ging redelijk wat spanning door mijn lijf, maar ik wist dat ik het aankon.

En ja hoor ik kwam er binnen gelijk gezellig en leuke sfeer, ik zag mijn ex staan maar goed geen aandacht aan besteed, even gezwaaid en dat was het.

afbeelding van luckystrike

confronterende vraag

Ik heb gelukkig mensen om mij heen die mij aan het denken zetten.

Vandaag de confronterende vraag gehad wat ik zou doen als mijn ex smekend voor mijn deur zou staan .

Oftewel hou je nog van haar? Ik denk dat houden van door veel mensen verkeerd gezien wordt, houden van is in mijn ogen dat je elkaar wilt zien, wilt vasthouden, alles wilt delen, niet zonder die persoon kan in je leven. En ik denk dat houden van maar voor een paar personen in je leven is weggelegd.

Inhoud syndiceren