Blog van maudjje

afbeelding van maudjje

word ik paranoia?

He allemaal daar ben ik weer. Het is nog maar een klein maandje uit maar ik voel me zo ruk. Ik en mijn ex hadden 2.5 jaar een hele leuke en zorgeloze relatie, tot hij 4 maanden geleden van gedrag ging veranderen en heel afstandelijk werd. We zijn in de zomer nog samen naar Afrika geweest, waar het het grotendeel van de tijd erg fijn was en vertrouwd, maar we ook hele moeilijke gesprekken hebben gehad omdat ik erg onzeker werd van zijn afstandelijkheid.

afbeelding van maudjje

Is het nu dan over?

Vorige week vrijdag heeft mijn vriend het na 2,5 jaar uitgemaakt omdat hij vrij wilde zijn en zichzelf wil tegen komen als vrijgezel zijnde. Ik snapte hier eerst niks van en was vooral verdrietig omdat ik het niet kon en wilde begrijpen. Nu zijn we een paar dagen verder en heb ik alles wat meer in perspectief bekeken, of in ieder geval dat probeer ik zoveel mogelijk in mijn heldere momenten.

afbeelding van maudjje

Het is uit

Hallo allemaal,

afbeelding van maudjje

A new life

Heey mensen..

ik ben weeres een kijkje komen nemen op de site.. En ik moet vertellen dat ik me stukken beter voel nu.. een paar maanden zijn er over heen gegaan.. Ik heb mijn ex in die maanden niet gesproken. Er kwam een nieuwe man in mijn leven. En natuurlijk zit ik nu nog in een roes maar ik voel me helemaal fantastisch. Deze relatie voelt nu al een stuk volwassener, we kunnen extreem goed met elkaar praten..ook over het verleden. Ik heb niet zoveel geheimen voor hem. Heb hem zelfs mijn blogs laten weten..omdat daar gwoon mijn gevoelens in zitten.

afbeelding van maudjje

Leegte

Hey hey,

afbeelding van maudjje

hoofdrol in een soap denk ik

O mijn god.. mijn leven begint steeds meer op eeen grote soap te lijken.. Mijn ex en ik waren juist weer heel erg goed op weg met bij elkaar komen.. alles rustig aan..we hadden veel dingen al uitgepraat.. en toen zou hij gister naar me toe komen.. belt hij op dat hij niet kan komen.. njaa als je mijn andere blogs leest is dat een van mijn grootste frustraties bij hem. dus ik vroeg hem..waarom hij niet kwam..maar hij wou het maar niet vertellen.. dus ik vroeg of het te maken had met L. zijn scharrel ( ze was namelijk ook boos op hem omdat wij weer bij elkaar kwamen, heel begrijpelijk).

afbeelding van maudjje

What do i need to do?

In mijn vorige blogs heb ik beschreven hoe ik en mijn vriend uit elkaar gingen..elkaar weer zagen..weer proberen..toch maar weer niet...en nu dan toch echt..

Ik bedoel vanuit hem dan he..want ik wou het al die tijd op nieuw proberen.. Maar weet je ik voel me nu zooo ongelukkig:| en ik weeet dat jullie allemaal jaloers zijn op het feit dat hij zelf heeft gezegd dat hij het opnieuw wou proberen enzo.. Maar weetje hij doet er niks voor.. hij wil alles vrijblijvend houdenen wil geen gezeik.. Hoe moeten we er danooit uitkomen..?

Inhoud syndiceren