Blog van Moestuintje12

afbeelding van Moestuintje12

Geen zekerheid

Hallo allemaal, als jullie mijn laatste blog gelezen hebben, weten jullie wel dat ik een nieuwe jongen ontmoet heb.. En dat er geen duidelijkheid van zijn kant komt. Na mijn laatste blog is er nog steeds geen duidelijkheid gekomen.. Ik twijfel nu om tegen hem te zeggen via whatsapp dat ik hem leuk vind en dat ik duidelijkheid van hem wil, omdat ik maar geen hoogte van hem krijg en dus niet weet wat hij wilt of denkt. Moet ik dit doen, of duw ik hem juist op deze manier van mij af? En ik vind het zo genant als hij mij vertelt dat ie mij niks vind..

afbeelding van Moestuintje12

Een nieuw iemand ontmoet

Hallo allemaal, ik kan bijna met volle overtuiging vertellen dat ik over mijn ex heen ben. Halleluja! Tuurlijk blijven er soms nog momenten dat het even kut is, maar ik geniet weer met de volle 100% van alle dingen. Zo heb ik dus een jongen leren kennen. Tenminste, ik kon hem al, omdat hij een vriend is van een vriend van mijn ex. Hun zijn geen vrienden van elkaar!

afbeelding van Moestuintje12

In de war

Lieve allemaal, het is nu bijna een maand geleden dat mijn ex het met mij heeft uit gemaakt. We zijn veel te verschillend, daardoor werkte het niet tussen ons. Een half jaar geleden was het ook al een keer uit, maar na 2 maanden wilden we het alsnog proberen.
Ik dacht dat ik helemaal over hem heen was. Ik dacht niet meer aan hem, had contact met andere jongens, deed leuke dingen etc.

afbeelding van Moestuintje12

Verdriet, twijfels en pijn

Lieve allemaal, uit mijn andere blogs is te zien dat ik weer een relatie heb met mijn ex. Ik ben nu al 2 weken op vakantie, en sindsdien hebben we elkaar niet gezien. De 23e kom ik terug, en mijn vriend is gosteravond terug gekomen uit Turkije.

afbeelding van Moestuintje12

Verliefd op een ander

Lieve allemaal, in mijn laatste blog vertelde ik dat mijn vriend en ik weer veel ruzie's hebben. Sinds onze laatste ruzie van vorige week hebben we geen ruzie meer gehad. Woensdag hebben we erover gepraat en zagen we inderdaad allebei in dat we ruzie's hebben, omdat we anders denken. Maar hij zei vooral dat hij onze verschillen accepteert, en ik ook.

afbeelding van Moestuintje12

Ruzie's....

Lieve allemaal, na een lange tijd van niet schrijven, ga ik weer een blog schrijven. Het ging een hele lange tijd goed tussen mij en mijn vriend, nadat we weer bij elkaar kwamen. Het gaat nu opzich ook wel goed, maar.... Het gene waar ik bang voor was, begint nu een beetje te komen.. De laatste 2 weken hebben we ongeveer 6 keer ruzie gehad, en dan om de kleinste en domste dingen.. We willen beiden ook helemaal geen ruzie, want wij weten allebei dat het daardoor fout ging tussen ons, en dat het weer fout kan gaan als dit zo blijft..

afbeelding van Moestuintje12

Ervaring

Hooi! Is er iemand op de site die ervaring heeft met opnieuw een relatie beginnen met je ex? Zoals de meeste weten, die mijn vorige blogs gelezen hebben, zijn mijn ex en ik weer samen. Alleen merk ik dat de dingen waar ik me voorheen aan irriteerde, nu weer aan irriteer. Hij en ik zijn 2 totaal verschillende personen qua denken. Wat er nu speelt: wij gaan de komende 5/6 weken elkaar haast niet zien, omdat we beiden in de periode dat het uit was tussen ons dingen hebben ingepland voor de aankomende weken en weekenden zoals festivals.

Inhoud syndiceren