Blog van NanoZ

afbeelding van NanoZ

Paar maanden verder

Het is nu alweer een paar maanden geleden sinds ik voor het laatst iets heb gepost.

Sinds mei ben ik iemand aan het zien, zeg je dat zo? Ik ken haar eigenlijk al vanaf november en vanaf het moment dat ze bij mij op de locatie kwam te werken spreken wij elkaar steeds vaker. Redelijk langzaam hebben wij iets opgebouwd, we doen één of twee keer per week iets leuks. Sinds een paar weken slapen wij ook bij elkaar en heb ik het gevoel dat zij zeker relatiemateriaal is.

afbeelding van NanoZ

contact, geen contact

18 december heeft ze mij voor het laatst gebeld, dat is drie maanden nadat ze mij had voorgelogen en toch ook wel bedrogen. Meteen had ik haar een bericht gestuurd om te vragen wat ze precies van mij wou. Ze loog dat ze de afgelopen maanden niet had gebeld. Waarop ik haar vroeg om er dan meteen maar mee op te houden, omdat ze mij teveel pijn had gedaan.

afbeelding van NanoZ

Kan er niet met mijn hoofd bij

Vandaag had ik weer een lange dag bij de telefoondienst van een maatschappelijke organisatie die slachtoffers helpt, een organisatie die mensen ondersteunt nadat zij aangifte hebben gedaan.
Ik sprak een mevrouw van buitenlandse afkomst, zij is iets ouder dan dat ik ben. Alleenstaande moeder met één jong kind.
De reden dat ik haar belde is omdat zij slachtoffer is geworden van mishandeling/ huiselijk geweld.
Ik legde uit wat de organisatie doet, waar ik voor werk en vroeg haar naar de situatie waar zij zich in bevond.

Inhoud syndiceren