contact, geen contact

afbeelding van NanoZ

18 december heeft ze mij voor het laatst gebeld, dat is drie maanden nadat ze mij had voorgelogen en toch ook wel bedrogen. Meteen had ik haar een bericht gestuurd om te vragen wat ze precies van mij wou. Ze loog dat ze de afgelopen maanden niet had gebeld. Waarop ik haar vroeg om er dan meteen maar mee op te houden, omdat ze mij teveel pijn had gedaan.

Eigenlijk die week doemde zij op toen ik mijn instagram account opende. Hier had ik het ook kort over gehad in mijn vorige blog. Bijna drie maanden lang had ik haar op dat platform kunnen benaderen. Niet gedaan en ik voelde mij per week beter in mijn vel zitten. Soms had ik de drang om te vragen hoe het met haar ging, maar ik was blij dat ik toch de boot afhield. Want het maakte mij sterker.
Afgelopen dinsdag kreeg ik weer dat gevoel, maar wederom besloot ik het uiteindelijk niet te doen. Met de gedachte dat sinds het tussen ons uit ging, zij letterlijk nooit normaal op mij had gereageerd. De dag erna stond haar naam opeens niet meer onder bekenden van haar (instagram), die in mijn lijst van voorgestelde vrienden staan. En ja hoor toen ik haar profiel probeerde op te zoeken kon ik die niet vinden. Dus blijkbaar was ik geblokt.

Heel vreemd, maar dit deed mij nogal wat. Terwijl ik al die tijd had gedacht er compleet over heen te zijn. Je gaat je namelijk afvragen waarom ze je na drie maanden blokkeert, terwijl er 0 contact was tussen ons. Ik heb her en der dit besproken met mensen uit mijn omgeving, voornamelijk vrouwelijke vrienden. Ze denken zo'n beetje allemaal dat het een mogelijke schreeuw voor aandacht is, onmacht dat ze niet weet hoe het met mij gaat en mogelijke schaamte voor het vele liegen. Ik ben benieuwd wat hier nou echt achter zit en voel mij er ondertussen knap klote door.

afbeelding van Nientjuh1

Nanoz

Je kan helaas nooit weten wat iemand anders denkt, voelt of wilt.
Misschien is het een schreeuw voor aandacht, misschien niet. Misschien wil ze niks meer met jou te maken hebben, misschien wel.
Probeer er niet te veel mee bezig te zijn. Continu op haar social media kijken helpt jou niet. Het willen zien wat ze doet helpt jou niet.
Als je wilt weten wat se denkt vraag het. Als je geen antwoorden krijgt probeer het los te laten, anders maak je jezelf alleen maar gek!
Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Maar probeer COLD TURKEY! Dat deed ik ook bij m’n huidige vriend toen hij het uitmaakte. Alles weg. Alle foto’s van de muur en social media, uit m’n telefoon ens. Ik keek ook niet meer.
Het is moeilijk, maar uiteindelijk beter voor jou!

afbeelding van NanoZ

Nientjee

Je hebt zeker gelijk en het is ook niet dat ik haar opzoek op verschillende social media platforms, sterker nog ik heb haar bij een aantal geblokkeerd. Ik merkte het enkel op omdat er mensen opstaan die wij beide kennen. Mijn vraag was denk ik ook meer, of mijn vermoeden klopt dat zij nog met mij bezig is. Ik ben geen vrouw en heb geen verstand van die processen.
De afgelopen maanden was ik ook juist bijna niet met haar bezig en dan merk ik nu aan mezelf dat dit zoveel met mij doet. En dat eigenlijk helemaal niet wil.

afbeelding van Nientjuh1

Nanoz

Ik denk niet dat het per se een vrouwen ding is. Ik ben een vrouw en ik kan je geen antwoord geven. Zelf ben ik altijd degene die gedumpt word. Ik heb het maar 1x uitgemaakt met iemand en daar had ik pas 3 maanden wat mee en is nooit serieus geweest.
Ik kan je hier dus geen antwoord op geven. Niemand denk ik, behalve zijzelf. En misschien zij zelf ook niet. Ze is zelf in de war, lijkt me duidelijk. Waarover ze dat is geen idee. Misschien heeft het niks met jou te maken, maar struggelt ze vooral met zichzelf.
Alles wat goed was in haar leven neemt ze afstand van. Dat is typisch een beschadigd meisje. Ze weet niet beter helaas.
Maar echt, probeer het los te laten. Het maakt namelijk helemaal niet uit wat zij wilt, doet of denkt.