Blog van nlilgurwl

afbeelding van nlilgurwl

Bijna een jaar geleden..

Na bijna een jaar hier niet geweest te zijn, dacht ik laat ik eens een bericht sturen met hoe het nu gaat. Ik ga nog steeds met C en het gaat op dit moment gelukkig heel goed. Maar daar moest wel veel voor gebeuren. Er is veel gebeurt in dit jaar, maar we houden heel erg veel van elkaar dus hier zijn we gelukkig weer uit gekomen. Je krijgt meestal negatieve reacties als je het weer probeert met je ex, maar ik denk dat het wel goed is geweest. We zijn alleen maar sterker geworden hierdoor en hij doet erg zijn best voor mij.

afbeelding van nlilgurwl

Ik ben zó GELUKKIG!

Ik heb erg goed nieuws. Na een aantal keer afgesproken te hebben heeft hij besloten om het weer met me te proberen. Wel op een andere manier natuurlijk als dat we 2,5 jaar hebben gedaan. Het is immers niet voor niks mis gegaan. Ik voel weer dat hij veel om me geeft en het gaat goed zo. Het is natuurlijk afwachten hoe het allemaal loopt maar ik heb er vertrouwen in. Had nooit verwacht dat ik hem terug zou krijgen. Ik heb zoooooooveel verdriet om hem gehad. En nu is eindelijk gebeurd wat ik zo graag wou Glimlach Ik ben zó GELUKKIG!

afbeelding van nlilgurwl

Wat moet ik denken?

Na een hele tijd hier niet meer geweest te zijn, ben ik weer terug. Het is nu bijna 2 maanden uit en er is veel gebeurd in de periode dat het uit is. Ik heb ongeveer een week gehad dat ik dacht dat ik echt over hem heen was. Totdat hij weer contact kwam zoeken. Ik was met een andere jongen gegaan voor zijn neus in de discotheek en dat heeft hem echt heel erg veel gedaan. Hij was eerst woest, maar een paar dagen later zakte dat gelukkig af en ik merkte dat het hem veel had gedaan. Sindsdien hebben we weer contact en spreken we 1 x per week af.

afbeelding van nlilgurwl

How can I ever let you go..

Ik hoor niet meer in je leven.. ook al hebben we elkaar 2,5 jaar lang alles gegeven.
Altijd gedacht dat jij de ware was, vraag me af of dit ooit went..
Ik had je nog zoveel meer willen geven.. ik had naar een goede relatie willen streven.
Kapot van verdriet.. wetende dat jij zonder mij meer van je leven geniet..
Je bent mn alles geweest, mn leven.. Maar ik had je nog zoveel meer kunnen geven.
Ik had voor je willen vechten, maar helaas is er niks meer om voor te vechten..
Het voelt nu zo onwerkelijk, nooit geweten dat ik me zo aan iemand kan hechten.

Denkend aan die ene keer.. al doet dat heel erg zeer.

afbeelding van nlilgurwl

wat moet ik nou..

ik ben zwak geweest. ik miste hem vanochtend zo erg dat ik hem gesmst heb dat ik hem mis. Wat ik terug krijg? Dat hij niet weet wat hij terug moet sturen. Daarop heb ik gestuurd dus je mist me helemaal niet meer? Het antwoord nee niet echt sorry. Ik voel me zo rot.. ik heb geen zin meer in dit leven. Hij gaat gewoon door met zijn eigen leven alsof ons leven samen helemaal niks voor heeft gesteld.. Hoe kan dat nou? Ik wil hem niet missen zoals ik doe.. ik wil niet van hem houden zoals ik doe. Helaas kan ik dit niet veranderen en mn hele levenslust is erdoor naar de klote. Ik moet zo weer voor het eerst werken, en daar zit ik flink tegen aan.

afbeelding van nlilgurwl

Weer een nieuwe dag zonder hem..

Weer een nieuwe dag dat begint met buikpijn.. wanhoop.. Wat een rotgevoel zeg. Ik denk elke minuut, elke seconde aan hem. 's Morgens is het het moeilijkst..omdat ik dan besef dat er weer een dag is zonder hem en ik niet weet hoe ik deze dag moet doorkomen.. Het doet pijn dan hij helemaal niks meer van zich laat horen. Je kan je gewoon niet voorstellen dat voor hem de 2,5 jaar écht over zijn en dat hij gewoon verder gaat.. net of het nooit is gebeurd. Hij wil me niet meer zien.. waarschijnlijk ook niet meer spreken. Ik kan dat niet.. ik kan nog niet verder. Ik had voor hem willen vechten. Elke keer denk ik hoe lief hij elke dag voor me was, en dat we zoveel met elkaar hebben meegemaakt. Ik voel me zo rot, ik weet het echt niet meer. Ik kan zo niet verder, het doet zoveel pijn. Ik kan het gewoon niet omschrijven. Ik zit nu al zo erg tegen kerst en oud&nieuw aan ook al is dat nog ver weg. Ik had dan zo graag bij je willen zijn. We hebben samen zo'n leuke tijd gehad. Ik wil zo graag opnieuw iets met hem beginnen. Ik zal alles anders doen.. ik heb zoveel dingen verkeerd gedaan. Vandaag is het de twaalfde. Precies 31 maanden terug kregen we weer met elkaar. Ik ben zo gelukkig met hem geweest.

afbeelding van nlilgurwl

Zo ben je nog zo gelukkig..en zo ben je zo ongelukkig..

2,5 jaar een relatie gehad met een jongen waar ik zielsveel van hield.. en nog steeds. Hij heeft er een eind aan gemaakt omdat hij niks meer voor me voelt. Wanneer je dat hoort van degene waar je zoveel van houdt.. val je in een héél diep gat. Wanhoop en ongeloof komen naar boven. Het kan gewoon niet over zijn. Ik hoor bij jou.. Toch meende hij het heel serieus. Het is nu wat langer dan twee weken uit en ik heb besloten om hem los te laten. Tot nu toe heb ik bijna elke dag nog wat van me laten horen. Dat deed ik omdat ik anders het gevoel had dat het écht over was. Maar ik weet nu dat dat ook niet helpt. Hij heeft er geen behoefte aan en ik doe mezelf alleen nog maar pijn..

Inhoud syndiceren