Blog van Scribent1981

afbeelding van Scribent1981

Jij....???

Jij, door wie ik hier eind juli na twee jaar afwezigheid weer kwam
Jij, met wie ik de afgelopen tijd goed en diepgaand contact had waardoor ik hier weer wegbleef
Jij, die vandaag de deur definitief dichtgooide door het woord 'uitgesloten' te gebruiken
Jij, die me hier in het holst van de godvergeten nacht dus toch nog opnieuw doet belanden

Jij, met wie ik slechts een jaar wat had, maar toch
Jij, met wie ik in dat jaar geluk beleefde wat ik in geen enkele (zelfs niet veel langere) relatie kende
Jij, die datzelfde over mij zei

afbeelding van Scribent1981

Teneergeslagen

Mensen,

De vrouw die bij het eerste de beste tegenslag (niet eens ruzie of vertrouwensbreuk, maar gewoon een dipje dat er bij hoort in mijn optiek en die van vele anderen) in onze relatie er vorige week na een jaar meteen een einde aan maakte, heb ik zaterdag maar eens even gebeld... Ik wilde wachten, zou ook wachten, maar ik zat mezelf op te vreten van spanning, stress, noem het hoe je het noemen wil...

afbeelding van Scribent1981

*UPDATE* Contact opnemen? Advies gevraagd *UPDATE*

Hallo iedereen,

In mijn vorige blog ging het over vragen die ik had voor mijn vriendin, vragen die ik beantwoord wil of moet zien voordat ik het eventueel kan afsluiten. Vragen ook die haar twijfel over ons misschien kunnen verklaren en in een andere daglicht kunnen stellen. Maar ja, wanneer contact opnemen? Ik kreeg er veel advies over de afgelopen twee dagen, waarvoor dank.... Maar nu heb ik een update!

afbeelding van Scribent1981

Wanneer contact opnemen? Advies gevraagd

Ben ik weer... Man, wat voelt dat klote: elke dag sleept zich voorbij alsof het een week duurt... En echt, zit niet alleen maar op de bank te kniezen, ik zoek afleiding... Maar dan nog! Sinds mijn vriendin me afgelopen weekeinde aan de kant zette, heb ik ook mensen uit 'haar' omgeving gesproken (familie) en ook die twijfelen of ze wel echt zeker is van het uitmaken...

MAAR nu mijn vraag:

afbeelding van Scribent1981

Plaat voor mijn kop? Of slachtoffer van omstandigheden?

Zoals ik vannacht al schreef - inmiddels wat geslapen - ben ik na 2 jaar weer terug op deze site. Niet vanwege de relatie van toen, maar vanwege de relatie die ik nu heb. Of had, beter gezegd. Hieronder mijn verhaal. Ik hoop dat jullie het willen lezen en me van advies kunnen dienen. Hulp is geboden, ik weet namelijk niet wat ik er van moet denken. Is iemands gevoel echt weg, of is het slechts een uitvlucht van iemand die niet goed in haar vel zit (en zelfbescherming toepast na andere negatieve ervaringen in relaties)

afbeelding van Scribent1981

Na 2 jaar terug op Ldvd, geen goed teken

Dinsdag 30 mei 2006. Elf minuten voor vijf in de ochtend. Een bizar tijdstip. En kijk nu eens, dik twee jaar later. Opnieuw een bizar tijdstip. Ineens dacht ik aan Ldvd. En wilde ik weer inloggen. En hier inloggen, dat betekent in principe niet veel goeds. Namelijk verdriet.
Nog steeds? Nee.
Alweer? Dat wel.

afbeelding van Scribent1981

Antwoord op de mail

Vrienden,

In mijn vorige blog vertelde ik over de mail aan mijn ex.

Welnu, de reactie is binnen. En die is nietsverhullend. Maar wel erg tegenstrijdig.

LEES EN HUIVER...

Inhoud syndiceren