Blog van titchak

afbeelding van titchak

Pffff

Hallo iedereen, ben hier al een tijdje niet meer geweest omdat het beter en beter met me ging. Ben compleet over me ex heen. Denk niet meer aan haar, moet haar ook niet meer. Ander en beter. En daar wringt het schoentje. Die ander. Ik ben dus super-verliefd op me beste vriendin, maar ik kan het haar niet zeggen. Vorige week heeft ze het gedaan gemaakt met haar vriend en toen hebben wij een goed gesprek gehad. Ze zei me dat ze nooit nog een relatie wil met iemand waar ze goed me bevriend is. "Zie naar mij, ik kwam ongelofelijk overeen met J. (haar ex-vriend) en sinds wij een relatie hadden, waren wij water en vuur en is onze vriendschap ook weg.": zei ze.

afbeelding van titchak

Wat moet ik doen?

Wat moet ik doen? Ik heb met men ex gesproken en ik heb haar gevraagd of ze de uitslag van haar bloedonderzoek aan mij wil laten weten (denk dat het haar bedoeling was). Ik maak me een beetje zorgen (kan ik niets aan doen). Ik heb ook gezegd dat we één van de dagen eens gaan afspreken zodat ik kan uitleggen waarom ik niet meer langskom (voor mijn part valt er niets uit te leggen maar zij wil of kan het blijkbaar niet snappen). Dat is nu al bijna 5 maanden dat ze zegt dat ik haar beste vriend ben, dat ze me niet kwijt wil, dat ze vraagt waarom ik niet meer langskom. Ze heeft altijd gezegd dat ze me nog graag ziet en ze verteld me nog altijd dingen die ze aan niemand anders verteld.

afbeelding van titchak

Ik kan niet meer

Ik kan niet meer. Ik heb haar nu al 2 weken niet gezien of gehoord (hoewel ze beloofd heeft om iets van haar te laten horen) en ik kan er niet meer tegen. Al mijn vrienden en familie denken dat ik erover ben, dat ik ze 'doorheb' maar constant denk ik nog aan haar. Ik mis haar zo verschrikkelijk. Ik zie haar zo verschrikkelijk graag en nu we helemaal geen contact hebben begint het pas door te dringen. Ik heb altijd gezegd dat ik haar heel graag zie en dat ik haar heel hard mis maar nu dat ik haar echt moet missen weet ik pas hoe graag ik haar zie en hoe hard ik haar mis. Ik praat er met niemand meer over want niemand begrijpt dat ik haar nog mis, dat ik haar nog graag zie, na wat ze me allemaal heeft geflikt.

afbeelding van titchak

Misschien

Ik twijfel of wat mijn ex nu heeft met haar nieuwe vriend langs haar kant wel echte liefde is. Ze zijn nu ongeveer 3 weken samen. De laatste twee weken zit ze constant thuis. Toen wij samen waren was dat toch helemaal anders hoor. Ze zei toen tegen mij "we werken alle twee, dus moeten we de vrije tijd die we hebben zoveel mogelijk met elkaar doorbrengen". Nu het kan zijn dat elke relatie anders is maar wat ik gehoord heb over vorige vriendjes van mijn ex is ze altijd van dat principe geweest. Nu plots niet meer. Kan een mens zo plots totaal anders worden? Ze heeft hem ook nog niets gegeven. De tijd toen wij samen waren is er vanalles aan elkaar gegeven.

afbeelding van titchak

Er is weer wat gebeurt

Er is weer wat gebeurt ivm met men ex. Mijn ex haar beste vriendin (E.) verbleef normaal de maanden juli en augustus bij men ex. In het begin ging dat heel goed maar nu is ze er met slaande deuren vertrokken. Ze is ook een heel goede vriendin van mij. Ik heb er heel veel mee gepraat over mijn ex en ze heeft echt haar best gedaan om ons terug samen te krijgen (misschien wel te veel haar best gedaan). Ik heb haar eerlijk gezegd dat ik mijn twijfels heb gehad over haar bedoelingen en we hebben dat uitgepraat. Nu de ouders van mijn ex denken er helemaal anders over. Volgens hun is het haar schuld dat wij niet meer samen zijn.

afbeelding van titchak

In de war

Ik ben verschrikkelijk in de war. Ik weet niet wat te denken over men ex. Ben gisteren naar men ex thuis geweest omdat haar moeder verjaarde (ik ben een bloemetje gaan brengen). Ik dacht dat men ex was gaan werken. Niet dus. Beetje moeilijk gehad maar ik heb niets laten merken. We zijn beginnen praten over koetjes en kalfjes en het kwam ter sprake dat ze geen geld had. Ik heb haar geld geleend. Zodat ze met haar familie kon gaan eten voor haar moeders verjaardag. Ze heeft gezegd dat ze zo blij is dat we als gewone vrienden overeenkomen, heeft me een knuffel gegeven. Ze heeft niets meer gezegd over haar nieuwe vriend en ik heb gezegd dat er toch nog eens gepraat zal moeten worden.

afbeelding van titchak

Geschrokken

Ik ben vandaag en gisteren heel hard geschrokken. Ik heb de laatste drie dagen dingen gehoord van men ex die ik nooit van haar verwacht had. Nooit verwacht dat ze zo'n dingen zou doen. Ik hoop dat er niets van waar is. Ik heb dingen gehoord van iemand (waar ze wel ruzie mee heeft) en ik hoop dat het gewoon zwartmakerij is. Dat die persoon die dingen zegt dat ze gedaan heeft omdat ze ruzie hebben. Maar ik heb ook iets gehoord van één van haar beste vriendinnen die haar iets in vertrouwen had gezegd en die heeft dat dan tegen mij gezegd omdat ze vond dat ik het moest weten. Ik wil er wel over gaan praten maar ik ben bang dat ze weer gaat liegen of juist niet maar dat ik overtuigt ben dat ze liegt.

Inhoud syndiceren