Blog van uomo sfavorevole

afbeelding van uomo sfavorevole

Even moeilijk.....

Heb een hele slechte nacht achter de rug, dus daarom maar even wat schrijven, miscchien helpt het met wat steun van jullie!
Ik moet weer zoveel aan mijn ex denken dat het weer drama is met de gevoelens, huilen en de halve nacht wakker gelegen. Mis haar zoveel.....vreselijk gewoon.
Ben zo moe als een hond! Verdorie, wanneer houd het nare gevoel eens op?
En het vreemde is.......op werkdagen gaat het redelijk maar de weekenden zijn vreselijk!
Hebben jullie dat ook?
Leuke dingen gaan doen kan wel, maar kan er geen plezier aan beleven en thuis komen de muren op me af. Kortom, kan geen kant op.

afbeelding van uomo sfavorevole

Wie kan het mij vertellen?.....

....hoe je het contact verbreekt, en dan echt geen contact meer, terwijl het gevoel zegt dat ik alleen maar bij haar wil zijn!
Ze heeft me duidelijk gemaakt dat het over is, maar toch bel ik elke keer om te vragen of ze langskomt. Ik kan het niet laten, en weet wel dat het beter is om het niet te doen! Ik ga er kapot aan, alle vernederingen die ik aan moet horen, het is gewoon niet goed voor me.

Hoe hebben jullie dat gedaan? Kan toch moeilijk mijn handen er af hakken (even een slechte grap tussendoor). Zucht....tips zijn welkom.

afbeelding van uomo sfavorevole

Komt dit nog goed?....of is het alleen maar hoop?

Mijn eerste bericht, maar moet het gewoon even van me afschrijven, misschien lucht het op.
Ik heb / had 3.5 jaar een relatie met mijn vriendin. Sinds 2 maanden zegt ze tegen dat het over is en dat ik het moet accepteren, maar het probleem is dat ik haar maar blijf sms-en en bellen om te vragen of ze langskomt.
Het enige wat ik wil is een nieuwe kans......zij zegt die krijg je niet meer. Als ze volgende ochtend weer weg gaat vraag ik: is het echt over? Dan zegt zij weer dat ze het niet weet! En dan begint het hele spelletje weer opnieuw. Elke keer denk ik, ik bel niet meer maar doe het dan toch want dan mis ik haar zoveel! Maar daar wordt ze gek van en zegt ze dat ik moet accepteren dat het niet meer goedkomt.

Inhoud syndiceren