Wie kan het mij vertellen?.....

afbeelding van uomo sfavorevole

....hoe je het contact verbreekt, en dan echt geen contact meer, terwijl het gevoel zegt dat ik alleen maar bij haar wil zijn!
Ze heeft me duidelijk gemaakt dat het over is, maar toch bel ik elke keer om te vragen of ze langskomt. Ik kan het niet laten, en weet wel dat het beter is om het niet te doen! Ik ga er kapot aan, alle vernederingen die ik aan moet horen, het is gewoon niet goed voor me.

Hoe hebben jullie dat gedaan? Kan toch moeilijk mijn handen er af hakken (even een slechte grap tussendoor). Zucht....tips zijn welkom.

afbeelding van dying without you...

tja, hoe moeilijk ook...

dying without you...
Hoe moeilijk je het ook vindt om haar niet te bellen, niet bellen!!
Als jij blijft bellen zal ze zich opgejaagd voelen en dat is wel het allerergste. Laat haar een poosje adem halen, doe even niets, zoek afleiding op welke manier dan ook. Ga bij vrienden of familie op bezoek. Als jij maar lang genoeg volhoudt zal ze zich vanzelf een keer afvragen hoe het met jou is en als het haar iets interesseert zal ze er vanzelf wel naar vragen. Ik heb ook in het begin mijn ex gebeld en steeds weer aangesproken op msn, was absoluut geen succes, ze werd alleen maar kwaad. Toen ik eenmaal een tijdje niets van me had laten horen begon ze uit zichzelf wel te praten op msn.
Geloof me, het zal haar echt nog wel uitmaken hoe het met je gaat, maar zolang jij steeds het contact zoekt en waarschijnlijk net als ik huilend aan de telefoon hangt wordt het echt niet beter.
Ik hoop dat je hier iets aan hebt, ik heb helaas geen verder advies hoe geen contact te zoeken.
Sterkte ermee!

afbeelding van appelboompje

misschien een tip

Hey hallo,

Ik heb een tip voor je die mij wel ontzettend goed heeft geholpen.
1. Wis alle nummers ( je kent ze waarschijnlijk uit je hoofd maar ja als je het nummer helemaal in moet toetsen duurt langer als de speed dial knop of niet ? ).

2. Leg je telefoon op een plek ver weg zoals de zolder of de badkamer of waar dan ook, zo moet je eerst een eindje lopen voordat je de telefoon hebt en dan is de drang om te bellen waarschijnlijk alweer wat minder zodat je niet belt.

En je wilt het nu niet horen maar ik spreek uit ervaring, het gaat echt over. Ik ben sinds 5 maanden weer alleen en sinds 1,5 maand ben ik echt over hem heen wat ik nooit gedacht had dat dat ooit nog zou gebeuren geloof me ( lees mijn dagboek maar ) ik ben nu echt weer gelukkig maar ja wel alleen so what.

Waarom ik hier dan nog kom ? Om iedereen die in de situatie zit waar ik een hele tijd in heb gezeten te steunen en proberen om soms een beetje goede raad te geven want dat heeft mij ook ontzettend geholpen.

Heel erg veel sterkte.

afbeelding van uomo sfavorevole

dank.....

...voor de tip appelboompje. Ik ga het gelijk doen, haar nummer wissen. En ik hoop ook dat het over gaat! Ben blij te horen dat het met jou goed gaat!

En dying without you.......jij herkent de situatie. Het is ook geen succes en ze wordt inderdaad altijd boos, het helpt ook niks. Daarom wil ook helemaal geen contact meer, denk dat dat makkelijker is voor me.

afbeelding van Zwart

Hi Uomo Sfavorevole

Ik heb met hetzelfde probleem gelopen als jij. Enerzijds wil je haar dolgraag zien, anderzijds weet je dat het slecht voor je is. Je moet ervoor zorgen dat het laatste je zo duidelijk is dat het volledig opweegt tegen het verlangen haar te zien. Wat mij aan dat besef geholpen heeft is het keer op keer voor mezelf blijven herhalen dat en waarom het slecht voor me is om haar te zien. Dat is moeilijk maar het helpt! En hoe onwaarschijnlijk (en pijnlijk) het ook klinkt: er komt een moment dat je geen contact meer met haar nodig lijkt te hebben. En dat je je daar bovendien ook niet meer rot bij voelt. Ik hoop echt dat je dat moment snel bereiken zal, want de situatie waarin je nu verkeerd is zooo vervelend. Heel veel succes en sterkte met alles! Groet, Zwart