Blog van Voorbijgegaan

afbeelding van Voorbijgegaan

Onzekerheid

Ik weet het wel hoor, ja, ik kan zeggen, ik ben over je heen, wat was je een vreselijke lul! je paste echt niet bij mij, je was totaal mijn tiep niet. misschien qua muziek, of dat je ook zo hield van gitaar spelen, of dat we allebei gewoon graag alleen wilden zijn, en graag samen. Maar nu, ja ik kan zeggen, ik heb hem!

afbeelding van Voorbijgegaan

ik mis je.. nog steeds..

En ja, ik denk weer aan je, en moet je zeggen, het is alweer een tijdje geleden, misschien 2 dagen, maar het is een vooruitgang. Ik blijf aan je denken, en ja, ik blijf om je geven, nu al bijna een jaar geleden dat ik je voor het laatst zag.
Ik kijk niet meer op je hyves...het heeft geen zin, het doet me alleen maar pijn, en ja, ik besef dat er betere mensen zijn dan jij, alleen ben ik ze nog niet tegengekomen.
Ik ben gelukkig, en dat kan ik oprecht zeggen, al zal jij dat waarschijnlijk nooit echt geloven, want gelukkig was ik met jou niet echt, enkel in het begin.

afbeelding van Voorbijgegaan

even..

En toch slaat mijn hart over, doet het zoveel pijn om te zien wat jij gaat doen met haar, waar je ooit met mij mee begon. Je gaat samenwonen...Ik ben er redelijk overheen, maar dit doet zo'n pijn om te horen.
Je gaat die stap maken, opnieuw... Het doet pijn. Nog steeds. Baal er zo van....bleeeeg!

afbeelding van Voorbijgegaan

Bezit van de zaak....

Ja, ik denk dat (ook) ik, me te leen heb gelaten aan het mooie spreekwoord; het bezit van de zaak, is het einde van het vermaak. Ik zeg niet dat het nu al over is tussen ons, alleen ik voel het, ben geen helderziende, maar alle dingen die ik van je krijg bevestigen bijna mijn gedachtes.

afbeelding van Voorbijgegaan

Storm?!

er is storm, weer een storm op komst, mijn hoofd is even op hol. Ik ben over jou heen, al blijven de mooie momenten in me hoofd ronddwalen en geniet ik van de mooie herinneringen. Soms kijk ik nog op je hyves, maar niet meer met verdriet...Na deze lange periode is het over. En oh wat ben ik daar blij mee.

afbeelding van Voorbijgegaan

Dom, dom, dom..

Zit ik weer, te balen van mijn eigen naieviteit, of wanhopigheid of wat dan ook.

afbeelding van Voorbijgegaan

contact

vind het op dit moment zo moelijk om geen contact op te nemen met hem... iemand tips? please?
Pfff gek word ik ervan..:'(

Inhoud syndiceren