De verlamming van mijn geest

afbeelding van Dirk30

Ben daarnet boodschappen gaan doen. Met dit mooie weer vroeg ik mij af wat ze het aan het doen was. Bij het zien van die koppeltjes genietend van de zon besefte ik eens te meer hoe hard ik om haar gaf en haar miste. Zou ze zich vermaken met haar nieuwe vriend? Zou ze mij uit haar gedachten hebben gezet?? Allemaal vraagtekens. Ben thuis gekomen en sinds de contactbreuk heb ik tranen gehad. Wat heb ik zin om bij haar te zijn. WAAROM??? Betekende ik zo weinig voor haar? Die steek in mn hart gaat maar niet weg. Mijn naaste omgeving vind dat ik mij mentaal met andere zaken moet bezig houden. Een cursus volgen, mij meer concentreren op mn baan enzo. Ik kan niet. Het lijkt allemaal zo zinloos. Ik ben zelfs over het leven anders gaan denken. Jongens wat zou ik de tijd willen terug draaien. 3 maand geleden was alles koek en ei. Oh liefje, had ik jou maar nooit ontmoet!!!
1 positief punt: ik blijf bij mn beslissing.
Kan er iemand nog zeggen waarom ik bij mn beslissing zou moeten blijven? Ik weet het soms zelfs niet meer.
Sorry moest ff mn hart luchten. Vandaag gaat het echt niet.

afbeelding van Donno

hey dirk30

in ieder geval goed dat je bij je bisslising kan blijven.. ik voel me precies zoals jij je omschrijft als ik bijvoorbeeld boodschappen gaat doen.. boodschappen voor 1 persoon.. Verdrietig alleen bij de gedachten alweer wordt ik weer emotioneel. maar dat wil ik helemaal niet..

Ook zeggen mensen in mijn omgeving.. "vergeet haar gewoon" "ga iets anders zoeken of doen" maar nee.. ik denk telkens ja.. maar ik voel een nee.. ik wil mijn vriendin zoo graag terug.. heb ook vandaag al een paar keer de neiging gehad om een mail te sturen.. heb het tot nu toe volgehouden.. maarrrrr ben voor het eerst deze week alleen thuis vanavond.. geen afspraken vanavond.. kijk er zo tegen op maar denk ook bij mezelf.. hier moet ik ook doorheen.. ook een avondje alleen zijn moet..

Ik voel echt, echt de pijn in je verhaal en vind het echt super sterk van je dat je ondanks alles bij je beslissing kan blijven.. heel, heel veel sterkte!!

afbeelding van Dirk30

Hey donno Ja, jij begrijpt

Hey donno

Ja, jij begrijpt me! Dingen kan ik eenmaal ni forceren. Ik ben zoiemand die voor een persoon kan gaan. Als die ene persoon me kwetst, da blijft nasidderen. Elke dag denk ik aan haar, zij was mn maatje. Iknhad nog zoveel dingen met haarnwillen doen. Emotioneel investeren in haar.
Dat zal bij jou net hetzelfde zijn. Je mag ook trots zijn dat je haar niet hebt gecontacteerd. Verstandelijk gezien weten we dat het de dingen net erger maakt......voor ons! Het is dat kl*te gemis van haar he.

Jij ook veel sterkte. Jij houd het ook goed vol dus wees trots opjezelf

afbeelding van zomersproet

Dirk 30

Hee Dirk ik heb alles van je gelezen en vind je cool, als iemand het vol houdt ben jij het wel,
Je hebt even een dip, Mag het? je kunt niet de hele tijd positivo zijn hoor!
En dat je verdriet hebt is logisch, want je gaf om haar, als je nu geen verdriet had had je geen zak om haar gegeven, maar ooit gaat het weer gebeuren, en dan ga vergelijken en dan ga je ook min punten van haar zien, want die heeft ze wel hoor, alleen weet jij dat nu nog niet, maar als jij nu in al je verdriet zegt, ik blijf bij mijn beslissing, vind ik je een hele toffe peer..
Jij maakt het, zeker weten!!

Zomersproet

afbeelding van tripstar

Hee Dirk...

Liep net zelf nog te denken aan haar met de gedachte, Ohh wat mis ik haar gezelschap.
Niet de vrouw die ik achteraf heb leren kennen, maar toch haar gezelschap. Ook tegen mij wordt gezegd dat ik hard moet werken om alles te vergeten. Afleiding zoeken. Mijn zus zegt ook dat als ze wat heeft zich gaat verzuipen in haar werk.
Maar hoe kan je je nou verzuipen in je werk als je niets uit handen krijgt...............
Ja ga ff lekker geforceerd afleiding zoeken, ja daaaag. Da's makkelijk l*llen. En het heeft in je geest geen zin.
Maar ook ik blijf bioj mijn standpunt dat ik ze niet meer terug wil. Ook ik verdien beter, net als jij. Maar dat hebben we vaak genoeg tegen elkaar gezegd. Gek, maar ik krijg het meestal rond een uur of 18.00 moeilijk. Waarom weet ik niet. Dan komen alle vragen weer even boven borrelen.
Geef niet op en doe geen domme dingen dan houd ik me ook aan die afspraak.
Wees trots op jezelf dat je zover bent gekomen en dat je al een een heel eind van der los bent. Je denkt van niet, maar we zijn verder als we denken. Nou de laatste moeilijkste fase nog. Je hart sluiten voor haar.
pfffffff, moeilijk maar het moet. Het gaat ook niks brengen als we terug gaan en dat weet jij ook. Daarvoor is er te veel gebeurt.
Zonnige dagen en zeker in het weekend zijn ook van die dagen dat je denkt: we hadden nou lekker even in de bossen kunnen wandelen of naar zee. Ja dat had gekund, maar we blijven vast houden aan de mooie momenten. En dat is ook goed, maar laat ons verstand maar aangeven hoe het ook slecht is gegaan en wat er allemaal is gebeurt wat niet op zijn plaats was. Dan gaat het verstand wel weer winnen.

Keep the radio silence. Let them know what they have lost. By keeping the silence. Glimlach

Sterkte jonge

Tripstar

afbeelding van Dirk30

Hey trip Ja geforceerd doen.

Hey trip

Ja geforceerd doen. Da krijg ik constant te horen van mijn omgeving. Verdomme wat hield ik van die meid. Net zoals bij jou. Ik ga geregeld sporten. Daarna voel ik me beter......voor een uurtje ofzo. Maar mentaal iets doen, sorry, zij hangt daar nog. Zoals je zelf aangeeft, teruggaan is uitgesloten want dan ga je ze zien glunderen:zie je wel dat ie nog altijd aan me denkt. Soms denk ik: hoe is het zover allemaal kunnen komen? Jij ook?
Wat me soms bezig houd is de gedachte: wat denkt of voelt ze nu van me? Denk jij daar ook aan?

afbeelding van tripstar

Denken aan ..... Dirk

Tuurlijk reist de vraag door je hoofd of ze ook nog aan mij denkt.
Ik ben er van overtuigd van wel en dat probeer ik ook in mijn hoofd te houden ook al zou het niet zo zijn.
Ik probeer mezelf steeds maar voor te houden, hoe iemand zo stom kan zijn om met zoiets moois zo om te gaan. En ik weet dat ik zelf er voor 200% voor ben gegaan voor haar en nog geven ze het gevoel dat het niet genoeg was. Ik had niet meer, ging er zelf onder door en gelukkig heeft mijn omgeving laten zien en horen dat dit de bedoeling nooit mocht zijn. Al mijn enrgie ging naar die meid, maar er kwam veel te weinig terug. Alles moest van 1 kant komen. Zelfs toen ze bekende dat ze met een vriend naar bed was geweest.
Praten erover? Moest dat dan. Ik heb het toch eerlijk gezged, had ook niks kunnen zeggen.
Het maakt me weer kwaad als ik der aan denk. Of dat je maar even alles wil vergeten en dan gaan we weer vrolijk verder waar we gebeleven waren. En die huisvriend komt daar nog regelmatig over de vloer, heb ik van mensen gehoord die het gezien en gehoord hebben. Oh oh oh wat een leifde had dat mens voor me.
Nee, tis voor mij over Dirk, maar wil niet zeggen dat je dat stukje hart wat je open hebt gezet maar weer even sluit. Maar daar moeten we door heen. Dit gaat me niet gebeuren met dit mens. Ik kom eruit als winnaar. Ik weet dat ze het met deze vriend ook niet lang uit houd. Maar hij is nu het slachtoffer en niet ik.
Ik ga door met het goede leven en pak de draad weer op zoals alles was en probeer straks weer open te staan voor iemand anders die wel begrijpt hoe de liefde in elkaar steekt. Soms lijkt het wel of je aan je zelf gaat twijfelen. Veel mensen hebben me soms spontaan opgebeld en gemeld: Met jou is niks mis he !!!!
Onthou dat goed !!! Wij handelen op gevoel en proberen te delen wat we hebben in ons zelf.
Hoe het zover heeft kunnen komen?
We zijn blind geweest door onze liefde ! En ik vind dat ergens wel goed. Het geeft me achteraf, een goed gevoel dat ik er met alle eerlijkheid ben ingestapt in het avontuur. En daardoor kan ik mezelf bina tot niks verwijten hoe alles is gekomen. Onthou dat Dirk !!

We zijnsterk en we houden vol. Dit is onze weg niet. We willen gelukkig worden met iemand die het verdient om gelukkig te zijn. Deze mensen dus niet. Maar zij zullen nooit gelukkig zijn en altijd op zoek zijn naar een volgend slachtoffer. Het is een manier van leven..... Maar niet het mijne !!

Tripstar

afbeelding van Robbie68

Denk aan.....Dirk

Hou je taai, je komt er wel overheen!

Succes jongen!

afbeelding van Dirk30

Tx rob Jij ook sterkte

Tx rob

Jij ook sterkte gewenst.

afbeelding van Dirk30

Mooi gezegd

Hey trip mooi gezegd trouwens. Het is idd zoals je zelf zegt, we zijn er met 200% ingestapt en waren bereid om onze liefde te geven. En die eerlijkheid, dat was bij mij ook. Jammer dat de andere kant het niet zag. In iedergeval we hebben ons zeker niets te verwijten alleen moeten we nu het nu accepteren dat het gemis zal uitsterven met de lange tijd.