*do i belong here?* Het klinkt mss een beetje raar...

afbeelding van Lola_Lupa

maar ik denk dt velen onder jullie denken dat het m'n eigen fout is. erges heb ik ook fouten gemaakt: ik heb onder andere m'n beste vriendin van toen ongelofelijk veel pijn gedaan!
Ik kom nu tot het besef dat ik hier misschien niet echt thuishoor... Ben tenslotte nog maar 17, wat weet ik nu van het leven, de liefde of zelfs nog meer: wat weet ik van liefdesverdriet? Verdrietig

afbeelding van kitty78

je hoeft toch niks van

je hoeft toch niks van liefdesverdriet te weten? je voelt het.. of niet.. en wat de reden ook is.. hoe fout je zelf ook bent geweest (vraag me af of dat echt zo is) je hebt het recht je verdrietig te voelen.. en ook op deze site te posten hoor..

reacties die je krijgt zijn niet bedoeld om je onderuit te halen.. maar om je andere inzichten te geven, je verder te helpen, je te steuenen..
hoewel ik zelf ook wel es gedacht heb... jaja.. t zal wel..
maar na een tijdje kom je er toch achter dat er wel een waarheid in zit wat er vaak geschreven wordt..

Happiness is the best revenge

afbeelding van Lola_Lupa

bedankt!

bedankt voor je reactie! Die vriendin waarover ik het had, heeft een tijdje geleden haar verhaal hier gepost... Als ik je de naam zeg, zal je mss wel weten over wie ik het heb. Mss maar best dat ik geen namen noem... Maar tzou mooi zijn mocht je nu het verhaal van twee kanten eens horen

afbeelding van Lifebegins

Even nog. Check even je

Even nog. Check even je berichten Lola..

afbeelding van Lifebegins

Inderdaad, lDVD herken je

Inderdaad, lDVD herken je pas als je het hebt.
En dat je 17 bent heeft daar niets mee te maken. Het VOELT nu zo, dus is het zo.

En het slijt, langzaam, maar echt, het slijt....
Laat het verdriet gewoon toe, maar probeer toch dingen te ondernemen, hoe moeilijk dat ook is. Zelf zit ik ook nog in een moeilijke periode, maar ik probeer er toch het beste van te maken en dingen te ondernemen.

Een avond janken en weer een avond leuke dingen doen. Even je gedachten verzetten..

afbeelding van Lola_Lupa

Idd

Idd, daar heb je wel gelijk in... Ik kan me met momenten zo goed voelen, als ik met vrienden iets leuks doe ofzo maar dan ben ik weer even alleen en de eenzaamheid slaat toe... Ik begin dan aan hem te denken en de leuke momenten die we dan WEL samen hadden... Sommigen zeggen:" je hebt dan toch kunnen genieten van die momenten die je samen beleefde"

Maar om eerlijk te zijn: die herrinnering heeft maar een bittere nasmaak nagelaten!

afbeelding van Lifebegins

Dat zal zo een tijdje

Dat zal zo een tijdje blijven lieve Lola, helaas. Maar dat je erop uit gaat is goed. Het is nu zuur, maar geef het de tijd. Je mag best verdrietig, boos, wanhopig zijn. Als er maar ook nog dingen zijn waar je je wel goed bij voelt. Dan sta je aan het begin van het verwerken.

afbeelding van Lola_Lupa

toch blijft het moeilijk

en idd, het zal een tijdje duren en het zal veel pijn doen maar ik voel me nu zo sterk en vastberaden dat ik dat er wel voor overheb... Heb een tijdje geleden een gedicht geschreven over m'n angst om kapot te gaan aan hem, zal het je mss ooit wel eens doorsturen!

Grtz

afbeelding van Lifebegins

Het van je af schrijven, wel

Het van je af schrijven, wel of niet in dichtvorm, is altijd goed. Dat helpt echt. Ook later kun je het nog eens teruglezen. Als je gevoelens dan anders zijn dan de tekst die er staat, dan weet je dat het beter gaat.

Succes!

afbeelding van Lola_Lupa

Bedankt

Bedankt voor je steun alleszins... Het voelt hier zoveel gemakkelijker dan in "real life" zoals ze zeggen

afbeelding van Lifebegins

Ik hoop dat je m'n berichtje

Ik hoop dat je m'n berichtje kon waarderen...Zo niet, sorry...

afbeelding van Marloes

Hoi lola_lupa, Ik ben hier

Hoi lola_lupa,

Ik ben hier al een poosje maar was achttien toen ik hier kwam. ik denk dat het ook echt niet gaat om hoe oud je bent maar om wat je voelt. als jij steun ondervind aan deze site dan hoor je hier echt helemaal:)

Xje Marloes

Pure love is a willingness to give without a thought of receiving anything in return.