Een blog vanuit de stilte.

afbeelding van mrmusicman

Het is alweer erg lang geleden, de meeste nieuwe leden zullen me niet eens kennen, maar toch maar weer eens de digitale pen opgepakt, ik weet zelfs niet eens waarom eigenlijk...Gevoelsmatig.

Ik heb een lange tijd niet meer geschreven, en ben niet meer zo actief op deze site als voorheen. Door meerdere redenen eigenlijk. Ten eerste vond ik het klimaat op de site niet meer zo prettig eigenlijk. Dacht bij mezelf wel eens wat zijn we hier nou aan het doen? Helpen we elkaar niet meer? Ik had het gevoel dat mensen niet meer luisterden naar het verhaal van mensen maar alleen zochten naar dat ene zinnetje waarmee opgekropte frustraties geuit konden worden.. t was niet meer mijn ding. Ik heb het altijd vervelend gevonden, maar op een gegeven moment werd het me teveel. Ik zie leden vertrekken om dezelfde redenen en niks lijkt te veranderen.

Een voorbeeld van laatst, Jester maakt een grapje, valt bij sommige verkeerd, kan, lastig als je de toon niet hoort soms, bied zijn excuses aan, maar nee hoor, gewoon doorgaan. Excuses is niet genoeg, en dan denk ik waarom? Wat win je ermee? Wat voegt het toe op deze site? Niks in mijn ogen..Want hadden we niet al genoeg pijn?

Een andere reden waarom ik hier niet meer zo vaak kom is dat mijn liefdesverdriet wel zijn ergste periode gelukkig heeft gehad. 5 maanden lang heb ik gehuild, gebeden tot goden waar ik niet eens in geloofde, en ben slepend en tergend langzaam door de grootste hell ever denkbaar voor me gegaan. Dat hield ineens op, een weekend er tussen uit, en de tranen waren gewoon op ineens denk ik.

Ik heb de draad weer opgepakt, sport 4 keer per week tegenwoordig, eet gezond, probeer een soort van regelmaat in mijn leven te vinden, en ik kan weer genieten van dingen, alhoewel ik nooit meer dat gevoel van geluk heb mogen ervaren als toen in de periode ik met haar was. Er blijft een duister gevoel over me hangen, en de eenzaamheid weet me nog dagelijks hard te raken. Ik ben een kleine 9 maanden verder, haar mis ik niet meer zozeer, wel het gevoel van liefde, geluk, trots en genegenheid.

Maar ik heb weer hoop, ik geloof weer in liefde en geluk! Het is te vroeg om er iets over te vertellen eigenlijk, maar er is iemand bijzonder op me pad gekomen. Niet zomaar iemand. Maar iemand die het verschil kan maken. Iemand die mij kan inspireren, waaraan ik het beste van mezelf kan geven. Iemand die het vechten waard is. Kleine stapjes worden er gezet, voorzichtig, en de tijd zal ons ooit misschien samenbrengen. Ze geeft in ieder geval hoop, en dat is een zeer welkom lichtpuntje in de duisternis!

Dit keer geen gedichten, dramatische verhalen over pijn en leed, tips, sprookjes of luister suggesties.
Dit keer zomaar een status update op de zaterdag middag omdat ik ineens de behoefte kreeg. Niks meer, niks minder.

Ik hoop dat iedereen ooit zijn weg weer terug vind, of in ieder geval een weg die te doen is.
Mrmusicman.

afbeelding van cheezie

Owwww wat een heerlijk

Owwww wat een heerlijk verhaal! Goed om te horen!
En dan heb ik het over het einde. . Over het begin ben ik helemaal met je eens. .
Ik draai hier nu ook een jaartje mee en zie ook van alles voorbij komen. .
Ben sowieso nooit echt een enthousiaste typer hier. .
Ik negeer het gewoon maar het is zeer jammer inderdaad. .

Fijn man om even wat van je te horen en dat het goed gaat!
Dat geeft mij ook weer hoop dat ik er wel kom!

Liefs

afbeelding van Willie

mrmusicman

Mooi om te horen man. Ik hoop met je mee.

afbeelding van Just a guy

Hey mrmusic

Fijn om te lezen dat het de goede kant op gaat met jou.

Ik hoop voor je dat het lichtpuntje weer uitgroeit tot een zonovergoten leven.

Succes

afbeelding van Double-koi

@mrmusicman

Hoi Ro,

Heel leuk om te horen man! Fijn dat je weer een lichtpuntje in de duisternis ziet.
Is dat 'oude' lijf al een beetje gewent aan het sporten Glimlach?
Ldvd....het wordt minder....gelukkig!!
Ik ben er ook niet meer zo mee bezig Glimlach.
De dingen die ik in mijn leven nog wil gaan doen, worden stilaan werkelijkheid.... In april mijn brevet halen.....in parachute springen.
En mijn ander armpje ook maar vol laten kliederen. Gek...
Zo zijn er nog een paar wensen, wordt aan gewerkt....

Het gaat je goed Ro en we spreken elkaar nog, ik ga er maar vanuit, dat ik erbij kan zijn 7 dec.

“Let everything happen to you
Beauty and terror
Just keep going
No feeling is final”
*Rainer Maria Rilke*

Koi....

afbeelding van Sjimmee

Wat lijkt me dat rot als je

Wat lijkt me dat rot als je graag ergens komt maar de sfeer wordt verpest door 1 persoon omdat hij zelf een 'zwart hart' heeft . Ik denk dat hij opereert onder verschillende namen en dan tegen zichzelf praat. Het best is te negeren net zoals je wespen in de zomer negeert.
Verder lijk je me wel kwetsbaar ook omdat ee breuk pas geleden is. Sterkte.

afbeelding van Mo12345

xoxo

xoxo