Blog van mrmusicman

afbeelding van mrmusicman

Zijn er nog mensen hier die actief waren rond 2014?

Jaja mrmusicman hier, die zich afvraagt of er nog wel mensen actief zijn hier rond 2014 toen ik behoorlijk veel heb gepost?

Zoja, laat even wat achter. Ben erg nieuwsgierig.

afbeelding van mrmusicman

Misschien een lichtpuntje voor sommige hier?

We zijn nu 2 weken verder nadat ik hoorde van me ex dat ze weer een nieuwe vriend heeft. En ik wilde even mijn ervaring met jullie delen.

2 jaar lang ben ik nu single, en kampte ik met enorm liefdesverdriet die me eigenlijk voornamelijk voor geen meter verder hielp. 2 jaar lang ben ik bang geweest voor dit gevreesde moment, dat me ex voor een ander ging vallen, en daarmee me kansen op een terugkeer verkeken zouden zijn, en dat moment was dus 2 weken geleden….

afbeelding van mrmusicman

En toen viel het doek alsnog...

Mijn ex en gingen de laatste tijd weer erg goed met elkaar om, we zagen elkaar bijna wekelijks en we stuurden dagelijks berichtjes naar elkaar die van haar kant ook erg lief waren.
Eigenlijk dacht ik dat ze een soort van langzaam aan het terugkeren was. Onze band was altijd al bijzonder goed maar dit leek alleen maar nog beter te zijn geworden.

afbeelding van mrmusicman

What hurts the most...

Ik vind het weer eens tijd voor een blog….Wat meestal natuurlijk niet zon goed iets is, want ik zit dan ergens mee, en dat klopt, dat doe ik ook….
Het is nu bijna 2 jaar geleden dat ze bij me wegging, de tijd gaat hard, ondanks dat ik het gevoel heb dat ik volkomen stil sta eigenlijk….

Me ex en ik gaan eigenlijk al vanaf de breuk goed met elkaar om….iets wat heel heel heel erg lastig is, aangezien ik gewoon nog steeds van haar hou, en dat is geen gram minder geworden in die tijd.

afbeelding van mrmusicman

Hoor nou, is dat muziek op de achtergrond?

Jaja, das best lang geleden dat ik hier was, maar had toch weer de behoefte om iets te schrijven.
Voor de mensen die mij niet kennen, ik kwam ruim een jaar geleden op deze site, helemaal in de vernieling nadat mijn dreamgirl me zonder pardon ineens had verlaten en dat sprookje ineens zonder reden uitblies.. Aangenaam in ieder geval kennis te maken! Mrmusicman is de naam, nouja hier dan.... Knipoog

Ik heb er toen voor gekozen om wel nog vrienden te zijn met me ex, en dat zijn we nog steeds, iets wat zeeeeeeker niet makkelijk is…. weet waar je aan begint...Misschien een domme keuze, maar toch had ik het niet anders gewild, ondanks zwaar en moeilijk..

afbeelding van mrmusicman

2de kerstdag!

Ok, voor iedereen die hier als een hoge berg tegen de kerst aankijkt, en denkt ohjee, ik zet de tv niet aan want ik wordt ziek van al die gezellige gelukkige mensen in combi met het hoge tros familie gehalte, roepend vanaf je eigen eenzame bank, had ik even met just a guy de oplossing bedacht! jawel, er is hoop op toch een leuke dag! Knipoog

2de kerstdag gewoon leuk afspreken met iedereen die het maar wilt hier van het forum. Gewoon, omdat het kan!

afbeelding van mrmusicman

wel verdriet maar dit keer geen liefdesverdriet..

Het is zover,
Vanavond heb ik een afspraak om 19.15 om mijn trouwe harige viervoeter te laten inslapen na een mooie vriendschap van 14 jaar.

Als ik wist hoe ik een foto kon uploaden had ik het gedaan, t was een mooie Alaska Malamute.

Nog maar even paar uurtjes met hem zijn en dan straks maar de harde realiteit. Hij heeft het lang uitgehouden in ieder geval, want meestal worden ze maar 8 jaar. 2013 was het jaar van zien gaan geloof ik...

Dat wilde ik even hier delen, aangezien dat toen ook al speelde maar hij iedere keer weer overeind wist te krabbelen.

Inhoud syndiceren