Een sombere dag!!!

afbeelding van Dirk30

Vandaag was het een dag om te vergeten. Na een 7 weken durende no contact tussen haar en mij besloot ik haar vandaag es te sms'en en schreef dat ik die no contact eigenlijk belachelijk vond. Stelde voor om toch op z"n minst vrienden te blijven of mekaar een laatste keer te zien om eens op een normale manier afscheid te nemen. Maar beide werd door haar afgewezen omdat het voor haar emotioneel te moeilijk was. Blijkbaar was ze er nog niet helemaal over. Dus ze geeft te kennen dat ze nog van mij houdt. Ze had me in augustus te kennen gegeven me niet meer te willen zien om diverse reden. Maar vandaag werd het me duidelijk dat ze me nooit meer wilt zien. Ons leven was te verschillend en ze wou voor haar kids een meer gezins situatie creeren wat ik door mijn huidige baan niet kan garanderen ( zit veel int buitenland). Ik keek echt uit om me met haar en haar kids te settelen. Mn hoop dat het toch zou goed komen na de scheiding met haar man is nu helemaal weg. Ze wil me niet meer zien om andere dan emotionele redenen. Ze wenste me het allerbeste en zei dat ze enorm van onze momenten had genoten, maar dat ik nu naar de toekomst moet kijken. Ik mis haar. Ik zit nu helemaal weer bij af. De komende weken was er iets hoop dat het na haar scheiding toch goed gaat komen. Niet dus. Zij was mijn alles. Ze was zeker niet miss universe, maar daar zag ik doorheen, uit liefde voor haar. Ze zat diep in mijn vezels. Zij was ying, ik yang maar het klikte. Zij was emotioneel, ik eerder rationeel zonder ontkenning van mn emoties. God!! Waarom?? Ik mis mijn liefje, zo eentje ga ik niet meer vinden.

afbeelding van Hetlevenismooi

@Dirk30

Je hoop is nu op dit moment helemaal de grond ingeslagen.
Het lijkt wel op een terugslag, herkenbaar wel.
Je verwacht eigenlijk iets anders en eigenlijk is het een deksel op je neusje.
Zo ga je het ook misschien beter accepteren, hoewel ik wel lang hoop heb gehad, al kreeg ik deksels, ik kon het gewoon niet geloven, maar ja, de 1 is de ander niet.

Heel veel sterkte ermee Dirk!

afbeelding van waterman

Hoi Dirk

Citaat:

Ze had me in augustus te kennen gegeven me niet meer te willen zien om diverse reden. Maar vandaag werd het me duidelijk dat ze me nooit meer wilt zien. Ons leven was te verschillend en ze wou voor haar kids een meer gezins situatie creeren wat ik door mijn huidige baan niet kan garanderen ( zit veel int buitenland). Ik keek echt uit om me met haar en haar kids te settelen. Mn hoop dat het toch zou goed komen na de scheiding met haar man is nu helemaal weg.

In deze paar zinnetjes vertel je een verhaal waar een mens normaal bijna een leven lang over doet! Zij komt net uit een huwelijk, waarin nogal het een en ander is voorgevallen, en jij denkt er over om te settelen met haar en haar kids. En ze kent jou net 3 maanden (of zo)! Het lijkt dus niet helemaal gek dat ze dat niet ziet zitten, toch?

Ik wil je helemaal geen valse hoop geven, maar NU maken dit soort dingen natuurlijk geen schijn van kans. Haar paadje loopt op het moment absoluut niet gelijk aan jouw paadje.... Waar jij praat (wilt praten) over settelen, juist daar is zij zich juist los aan het worstelen. Jij biedt haar dus NIETS aantrekkelijks op het moment. Of ze van je houdt of niet, dat is nu volkomen irrelevant. Forget about that!

Nogmaals: geen valse hoop. Maar jullie troffen elkaar zoals dat heet: "wrong time, wrong person". Deze fase wordt helemaal niks. Deze ontmoeting biedt geen schijn van mogelijkheid dat jullie samen verder kunnen. Geen schijn van kans. Je moet haar volledig loslaten. Zij richt op dit moment haar leven in. En dat moet jij met jouw leven doen. En misschien, over hele lange tijd, als de geschiedenis zijn loop heeft gehad, en deze zaakjes allemaal tot rust gekomen zijn, misschien kom je elkaar dan tegen. En kun je praten, of jullie paadjes ietsje dichter bij elkaar liggen. Tijd.... rust..... afstand..... dat zijn de magic woorden, nu. Voor jou. Om jou weer op de been te krijgen. Voor haar. Om haar weer op de been te krijgen. Maar voor ieder apart.

Voor je eigen bestwil, voor haar bestwil, ga nu accepteren dat dit NIETS is.

Heel veel sterkte! Ik weet hoe hard dit is. Maar er is geen uitweg.
Waterman

afbeelding van Dirk30

Hoi waterman, Voor alle

Hoi waterman,

Voor alle duidelijkheid, want mss was ik dat niet:we kennen elkaar al veel langer. En nee, ik wou mij ni meteen gaan settelen. Mss heb ik mij hier, waarschijnlijk uit opwelling, wat verkeerd uitgedrukt. Toch bedankt voor je eerlijke oprechte reactie. En jah, nu besef ik dat ik haar moet loslaten. Seconde per seconde, dag per dag, week per week....

afbeelding van waterman

Hoi Dirk

Excuses, verkeerd gelezen, verkeerd begrepen Glimlach

Dirk, ik hoop voor jou dat je haar weer tegen komt! Later, over heel veel tijd! En dat jullie hier dan over kunnen praten. Dat hoop ik voor je. Dat gun ik je!

Sterkte!!!!!!!!!!!!