En dan dit

afbeelding van Behindereek

Beste allemaal,

Als jullie nog niks weten van mijn verhaal verwijs ik jullie door naar mijn vorige blog.
Ongeveer 24 dagen radiostilte. Gaat steeds beter met me. Elke dag nog veel pijn en een flink gemis.
Afgelopen vrijdag kwam ik thuis van een lange dag werken en swipete ik wat door mijn whatsapp lijst. En toen zag ik haar nieuwe profielfoto. Dit betekende dat ze me had gedeblokkeerd? Ja warempel ze was online. Ik had veel moeite om niks te sturen maar niet gedaan. Een dag later was ik weer geblokkeerd. Heel apart en niets gestuurd. Waarom dan toch? Twijfelde ze geen idee. Nu komt het raarste.
Op facebook kan men zien waar je actieve sessies op bent ingelogd. Ik weet niet waarom maar ik keek daar eergister dus op. Zag ik vol ongeloof een ingelogde sessie in oostende belgie. Ik denk.. dit kan geen toeval zijn. Zij heeft daar familie en ze was vrij van toetsweek. Het zal toch niet? Naja misschien toeval. Kijk ik gister meermaals en ja hoor ingelogt vanuit haar woonplaats. Toevallig kan je ook het ip adres zien. Dit is hetzelfde ip adres als zij mijn netflix nog gebruikt( dit mocht en haddenn we zo afgesproken). De afgelopen dagen heeft mevrouw dus meermaals op MIJN facebook ingelogt. Voordat jullie beginnen met dat dit hardstikke fout is. Dat weet ik en dit kan ook eigenlijk niet.
Sta er versteld van en zo ken ik haar dus ook helemaal niet. Mij deblokkeren en blokkeren op whatsapp. Daarna ook nog inloggen op mijn facebook? Vreemde gebeurtenis. Ik kan hier alleen maar om lachen. Alleen snap ik het niet. Als jullie willen weten hoe het uit is gegaan lees mijn vorige blog. Zo heb je meer inzichten.

Heb er over nagedacht maar ik laat het even zo. Waarom is ze nog zo bezig met mij. Zij maakte het uit. Zij wilde voorlopig geen contact.

afbeelding van lover71

geen contact

het beste is om nu even geen contact te zoeken...lastig maar zo kan je loskomen

afbeelding van waterman

Niet te veel achter gaan zoeken

Tuurlijk zoekt ze nog naar tekenen van leven van jou. Dat is niet zo gek, toch? Kijken of je nog bestaat. Maar zoek er niets achter. Probeer niet haar beweegredenen als te positief te zien. Want het zijn maar heel zwakke signaaltjes. Ze zoekt je af te toe op internet op. Thats it. Nou en? Niks, waarschijnlijk.

Als ze je echt wat wil zeggen, als ze echt wil praten, dan ga je dat wel merken. Tot die tijd dit soort signalen negeren. En als je het echt niet meer hebben wilt, dan je passwords veranderen.

afbeelding van Behindereek

Beste waterman, Heb er geen

Beste waterman,

Heb er geen last van ze doet maar. Maar af en toe kijken naar een teken van leven, of in drie dagen tijd 10x inloggen op notabene iemand anders zijn facebook? Lijkt me iets meer dan alleen kijken wat de ander doet? Maar ik kan fout zitten

afbeelding van waterman

Hoi Behindereek

Maar als ze niet komt praten dan heb je niet zo veel in handen, he! Dan kan jij er niet zo veel mee, toch?

Ga het effe aankijken, of zij echt pogingen aan het doen is om contact te zoeken. Maar laat de bal even bij haar liggen. Anders ben jij degene die zijn neus stoot.

Natuurlijk kan ik het fout hebben. Jij kent haar beter dan ik. Maar kijk het effe aan.......

afbeelding van Behindereek

Klopt helemaal ik heb er nu

Klopt helemaal ik heb er nu ook niets aan. Enige wat ik weet is dat ze erg bezig is met mij. Hoe of wat geen idee. Maar 10 a 11x inloggen op mijn facebook . Tja merkwaardig

Ik laat het ook gewoon. Wil heel graag contact opnemen maar beter van niet he?

afbeelding van waterman

Beter van niet

...... denk ik....... Eventjes in de niets-doen stand. Eventjes afwachten.

Denk ik

afbeelding van torn

3 opties

Behindereek schreef:

Beste waterman,Heb er geen last van ze doet maar.

Maakt verder niet uit, maar als je er echt zo over dacht en er geen last van had je je password gewoon veranderd en geen blog over geschreven toch?

je hebt 3 opties:
Optie 1: je zoekt geen contact, doet verder niets, blijft verder hersenspinnen wat de reden is dat zij inlogt met jouw facebook account en je blokkeert/debokkeert op whatsapp. Wat, logisch, een briesje veroorzaakt wat stilletjes het vlammetje van hoop bij je doet aanwakkeren en je acceptatie proces kan vertragen.

Optie 2: je zoekt geen contant, verandert het password van je facebook-account en blokkeerthaar nummer in whatsapp en verwijdert het van je telefoon.

Optie 3; je gaat bij jezelf te rade wat de reden is dat je contact met haar wil opnemen. Ben je overtuigd van jezelf dat je geen verwachtingen zal hebben bij dat contact, haar geen verwijten gaat maken of gaat smeken bij je terug te komen dan zounje l, als de reden goed genoeg is voor jou, contact met haar kunnen zoeken. Dan heb je of een goed gesprek of je krijgt het deksel op je neus. Of het werpt je een stapje terug of versnelt je acceptatie

Linksom of rechtsom, je overleefd het uiteindelijk altijd wel.

afbeelding van Behindereek

Ja op een bepaald vlak doet

Ja op een bepaald vlak doet het zeker wat met mij uiteraard. Waarom log je, inmiddels, al 20x in op mijn facebook. Uiteraard wakkert er iets aan. Of dat gevoel juist is zal ik nu niet achterkomen. Ik kies voor nu optie 1. Ik laat voor wat het is. Contact zoeken zou ik graag doen. Maar zij wilde dat ik haar voorlopig met rust liet. Ze zei als je van me houdt doe je dat. Dus de bal ligt bij haar.

Het doet me niks dat ze op mijn fb kijkt dat bedoel ik. Interesseert me niks en heb vrij weinig te verbergen. Dus ze doet maar.

Het kijken daadwerkelijk zelf doet me zeker wel wat ja. Ze is lichtelijk obsessief bezig. Zou zomaar een actie van mij kunnen zijn

afbeelding van torn

# Nuttige leermomenten.

Behindereek schreef:

Ze is lichtelijk obsessief bezig. Zou zomaar een actie van mij kunnen zijn

Kijk dat zou nou de de nuttige leermomenten die een relatiebreuk je kan opleveren: door de 'crazy shit' die je nu ex uithaalt gespiegeld en gereflecteerd worden op je eigen gedrag.

Van die momenten waarop je terugdenkt met het schaamrood op de kaken: holy shit, heb ik in het verleden zelf anderen, gedreven door wanhoop, lastig gevallen met dit soort crazy shit......

afbeelding van Dirk30

Begrijp ik nu goed dat zij

Begrijp ik nu goed dat zij jouw paswoord heeft van jouw facebook profiel? Moet je dan niet eerst je paswoorden gaan veranderen? Wat voor baat heeft zij om jou facebookprofiel te gaan gebruiken?

Hoe kan jij haar dataverkeer zo allemaal in de gaten houden. Sorry ben pc leek.

afbeelding van Behindereek

Is hetzelfde wachtwoord als

Is hetzelfde wachtwoord als mijn netflix correct.( dus die heeft ze).
Je kan via facebook en tevens netflix kun je naar je actieve sessies gaan. Daar zie je een ip adres van waaruit is ingelogt. Zeer simpel. Deze komen beide overeen.

afbeelding van Dirk30

Ok. Zou je dit alles niet

Ok. Zou je dit alles niet eerst veranderen om haar uit je systeem te krijgen. FB en andere sociale media maakt het allemaal heel gemakkelijk om iemand te volgen en blijf je alsdus zodanig haar volgen, soms ongewild.

Je moet jezelf ook wat rust geven he.

afbeelding van Dirk30

Maar ik begrijp je manier van

Maar ik begrijp je manier van denken wel. Was bij mij ook zo. Mn ex had me geblokkeerd op FB voor een 1 jaar om mij daarna te deblokkeren. Ik heb zoiets altijd geks gevonden. En dan vroeg ik mij af wat daar de beweegreden van was. Want geef toe, als je over iemand heen bent, wat kan jou het dan nog schelen of die ene persoon geblokkeerd staat in je FB of niet?? Waarom zou je dan speciale handelingen gaan verrichten om die persoon opnieuw te gaan deblokkeren?

afbeelding van Behindereek

Ja klopt helemaal. Maar in

Ja klopt helemaal. Maar in mijn geval logt ze dus de afgelopen 3 dagen in op mijn facebook. Welgeteld 20 maal. In enkele dagen tijd. Ik weet het ik zou eigenlijk alles moeten veranderen. Maar ik kan het niet... nog niet...

afbeelding van lovely_106

Verander jouw paswoorden van

Verander jouw paswoorden van FB. Wie weet zal ze dan reageren. Zo simpel is het. En dan weet je het ????