Blog van Behindereek

afbeelding van Behindereek

En een kleine update

Hallo allemaal,

Ik hoop dat het goed gaat hier met iedereen, of althans beter:)! Als jullie niet van mijn situatie afweten kun je kijken naar mijn vorige blogs!

Sinds 1 januari geen contact meer gehad met mijn ex(klotewoord). Ik kan wel zeggen dat ik echt door een verschrikkelijk diep dal ben gegaan. Kilo's afgevallen en emmers met tranen gelaten. Ik kan oprecht zeggen dat ik aan het opkrabbelen ben. Natuurlijk mis ik haar nog heel erg en hou ik nog veel van haar.

afbeelding van Behindereek

En dan dit

Beste allemaal,

Als jullie nog niks weten van mijn verhaal verwijs ik jullie door naar mijn vorige blog.
Ongeveer 24 dagen radiostilte. Gaat steeds beter met me. Elke dag nog veel pijn en een flink gemis.

afbeelding van Behindereek

Na 3 jaar weer terug! Kapot en gebroken.

Daar ben ik dan wederom voor de tweede keer.

Begin 2015 leerde ik een nieuw meisje kennen via facebook. Een beschadigd meisje.
Ik luisterde veel naar haar en op een gegeven moment belden we elke dag uren. We konden geen genoeg van elkaar krijgen. Ik noem haar voor het gemak even S.

afbeelding van Behindereek

Hoe kon dit mij gebeuren:(

Zoals sommigen misschien weten is mijn relatie nu bijna 8 maanden uit! Was er bijna bovenop althans dat dacht ik en wilde zelfs mensen coachen! Hoe stom heb ik kunnen wezen.

Ik ben mijn ex 4 weken geleden tegengekomen op een feestje! Hardstikke leuk. We hebben gepraat en veel leuke dingen gezegd. Het klikte wederom.. helaas zoals altijd.

Sindsdien smsten we wat. Nu was ze er op mijn verjaardag ook toevallig bij in een cafe in de buurt. Weer leuk gehad weer was er zon gigantische klik. Wederom.. helaas.. Daarna hebben we zelfs geappt. Tot oud en nieuw... toen ging het allemaal mis

afbeelding van Behindereek

mijn maand in vogelvlucht!

Zo was je zo over je ex heen, althans dat dacht ik dus. Helaas
Ik kwam mijn ex tegen op een feestje dat is alweer 1 maand geleden. Hele avond super leuk gekletst met zijn twee. Daarna nog samen naar de kroeg gegaan met enkele anderen en daar ook de hele tijd gekletst en leuk gehad. Ik heb je arm in arm naar je logeeradres gebracht. Door de stromende regen. Wat was er weer een klik, wat konden we weer lachen.. Na dit alles kwamen er weer gedachten.... Na 7 maanden mij overal geblokkeerd te hebben(facebook,whatsapp en telefoon). Stuur je mij twee dagen na dit feestje een sms!

afbeelding van Behindereek

En dan dit ineens!

Zo dat is een tijd geleden! Na een heftige periode van LDVD en zeer pijnlijke momenten ben ik er eindelijk redelijk bovenop. Of dacht ik dat maar.

afbeelding van Behindereek

Onderneming(heel graag suggesties en meningen)

Goedemiddag mede ldvd'ers.

Goh, het is al een tijd geleden dat ik hierop heb gezeten. Sommigen zullen wellicht nog weten wie ik ben, anderen niet. Net zoals jullie ben ik ook erg diep gegaan. Zelfmoordgedachten, depressies, baan bijna kwijtgeraakt en kilo's afgevallen. Gelukkig gaat het nu weer erg goed met me. Ik mis mijn vroegere vriendin nog erg veel maar het gaat goed met me. Ik heb mijzelf weer redelijk gevonden en ben weer gelukkig met mijzelf.

Inhoud syndiceren