Het is moeilijk te begrijpen ja nog steeds moeilijk

afbeelding van eeffie

Iets langer dan anderhalf jaar terug ontdekte ik dat hij vreemd ging. Hij wilde niet praten, zij wel, het was maar een flirt en ze wilde hem niet. S'avonds woonde hij daar. Ineens is hij weggerukt uit mijn leven, terwijl we aan onze relatie zouden werken. Aangezien hij geen prater was, dacht ik dat houdt niet lang stand, wel dus. En nog gelukkig ook. Hij en zij, ik kan het nog steeds niet begrijpen.

Hier probeerde hij nooit zich ergens voor in te zetten en alhoewel hij zegt dat hij van me heeft gehouden, ging het over omdat we te veel in dezelfde ruimte zaten, de gemeenschappelijke werkkamer. Ik wilde toen aan de relatie werken, omdat hij niet praaatte en niets deed als computeren en blowen.

In plaats daarvan begon hij wat met haar en hier heeft hij zijn belofte nooit waargemaakt, en als ik dan hoor dat het uit is omdat ik en hij te vaak in dezelfde ruimte zaten dan denk ik dat was op te lossen geweest. Hij zegt zelfs als hij met haar lang in een kleine ruimte zou moeten zijn dat het ook uit kan gaan. Juist om dat soort kromme gedachtes van hem wilde ik indertijd aan onze relatie werken.

Ik dacht dat loopt stuk met haar maar nee, haar fascinatie is ook computers en ze blowt ook weer, ze was gestopt. Verder blijkt hij nu wel te praten m.n. over hun gezamelijke werk (zien ze elkaar dan niet vaker?), want echt emotioneel dichtbij laat hij ook haar niet, zegt hij. Hij is nu ook actief met klussen maar ja zij heeft een koophuis is dan het argument. Als ik vraag waarom is het uit zegt hij je bent echt een lieve meid, maar je vroeg te vaak door, wilde me bereiken. Ik denk dan dat wil toch iedere vrouw?

Ik vroeg hem hoe zit dat dan met haar? Als ik niet wil praten accepteert ze dat, dan gaat ze weg en als ik iets niet wil accepteert ze dat ook. Wordt ze daar niet ongelukkig van? Niet dat hij weet.
Wat is het in haar karakter vraag ik, waar val je op? Hij zegt dat hij veel van haar houdt net als ooit van mij. Het waren niet mijn emoties, daar kon hij wel mee overweg, het was dat ik hem wilde bereiken. Of hij op haar karakter valt, nee zegt hij het is niet zo een karakter ding, wat dan vraag ik, ze laat me met rust, is anders.
Ik zeg je wordt toch verliefd op een karakter? Hij zegt het loopt goed tussen ons. Volgens mij bedoel hij ik kan mijn gang gaan, ze zegt of vraagt niet veel. Verder vertelt hij dat ze weinig echt contact hebben, ook lichamelijk. Wat is het dan de tweede auto het koophuis, nee ook niet, zegt hij. Hij zegt we liggen meer in een lijn in hoe we in het leven staan er hoeft niet zoveel, ergens klopt dat niet. Zij was zo actief. Hij ja ik denk dat hij wel zo is ja.

Is het dan echt dat ze hem maar laat waaien, kun je daar een relatie op bouwen, gaat dat niet opspelen en irriteren? Zijn er vrouwen die dat willen. Alles draait nu om huis en werk in hun leven.
Ik snap niet dat zij gelukkig wordt van een man die je nooit echt kent, ik snap niet dat hij liefde niet ontleent aan karakter. Wie herkent dit en wie heeft zoiets meegemaakt en hoe ging dat? Kan dit stand blijven houden?

IK heb nog veel vrdriet, ik heb nog niet verwerkt hoe veel pijn het me deed dat hij ineens weg was, zonder eraan te werken, zonder hem ooit echt te hebben kunnen bereiken. Terwijl we dat zouden doen en dan was het zeker zo gegaan dat we de situatie hadden aangepast als hem dat zo irriteerde. Maar nee, zij kwam voorbij en weg was hij en als extra beloning voor mij worden ze ziels gelukkig.

Ik snap het niet, wie wel?

Eeffie

afbeelding van Speler

Moeilijk te begrijpen

Hey Eeffie,

Het is erg dat je nog zoveel verdriet hebt en ik hoop dat de zon weer snel voor jou schijnen zal. Als tussendoortje, hij verdient jou niet en jij verdient beter! Ik weet dat dit je zaak niet vooruit helpt, maar weet je alle kleine beetjes helpen en steun vindt je hier altijd.

Veel sterkte en liefs,

Speler

Life is what you make of it...or not!

afbeelding van geraldine

Lieve Eeffie, Hij vertelt je

Lieve Eeffie,

Hij vertelt je al genoeg.. namelijk dat hij iemand wil die hem met rust laat op zijn tijd.. verliefdheid is leuk, maar om mee te leven wil hij niet lastiggevallen worden. Hij wil zijn eigen, ongezonde of verslaafde of passieve leventje blijven leiden.. dat is hem meer waard dan echte liefde.. en vooral met rust gelaten worden.. Dat doet zij en daarom gaat het goed. Dat zou jij niet kunnen, dus daarom is het niets geworden. Ga dat ook niet veranderen, zo ben jij! Je zou jezelf geweld aan doen. Je zegt dat je dan je had kunnen aanpassen, maar je zou erg ongelukkig zijn geworden. Jij wilt hem bereiken, zij kennelijk niet. De prijs zou voor jou te hoog zijn geweest.
Wees blij dat hij je dit verteld heeft. Het zegt meer dan genoeg!!

Waarom zij het wel kan? Misschien is ze oppervlakkig of gaat ze zelf volledig in haar eigen passieve leventje op.. passen ze daarom bijelkaar. Sommige mensen vragen geen diepgang van het leven, van anderen. Waarom maak je je druk om haar of ze daarmee kan leven? Waarom wil je het begrijpen? Ze kunnen met elkaar leven dat zegt de praktijk. Dus, maakt het uit, hoe dat kan?

Ga iemand zoeken die wel wil dat je hem bereikt. Want die past echt bij jou en daar word jij wel gelukkig van. Deze man had jou erg ongelukkig gemaakt, dus misschien heb je wel de zegen gekregen dat hij een ander vond, ook al zie je dat nu niet zo.

Liefs,
Geraldine.

afbeelding van Ron038

Lieverd,Wanneer hou je nu

Lieverd,

Wanneer hou je nu eens op om naar die ander te kijken. Wat heeft het nu eigenlijk voor zin, of wat voor impact geeft het jou?
Wat als hij wat hij niet deed bij jou, nu wel doet? Wat als zij, nu wel die interesse heeft, terwijl ze dat totaal niet had?
Wat als ze morgen ineens aan tafel zit te dineren met Marco van Basten terwijl ze niet eens van voetbal houdt?
Wat als ze morgen in een vliegtuig stapt, en dat ze daarvoor vliegangsten daarvoror had?

Wat ik wil zeggen: je bent met hun bezig, ipv met jezelf. Elke stap die zij doen, ga je vergelijken met hoe het was toen! Dat hij zo niet in elkaar zit, dat zij nu ineens wel dingen doet, die jij niet verwacht had.
Ja en? Het is hun leven!! Dit beslissen zij, hij en zij.
Hoe lang wil je blijven stilstaan met gedachten, met herinneringen?

Denk er eens over na Eeffie..laat het gaan voor jezelf.
Wie niet voor iemand gaat, is je niet waard. Nu niet, morgen niet, en nooit niet. Ondanks wat je wellicht ziet, over nadenkt.

Ik ben ook eenzaam, verloren wat ik had. En natuurlijk denk ik ook vaak hoe het zo had moeten zijn, hoe het gegaan is. Wat ze denkt nu, maar dat is niet belangrijk meer.
Het is over...zo hard is het.

Ik geloof niet in sprookjes, niet in wat dit of wat dat.
Natuurlijk doet het pijn, maar dat is waar je doorheen moet. Of je wilt of niet, je zal moeten.
Er wordt niet gevraagd wat jij er van vindt. De keuze wordt voor je gemaakt, en dat is juist zo moeilijk. Zo verdrietig ook. Elke dag weer.
En ik weet er alles van, maar ik probeer je op te beuren.
Soms is het allemaal zo oneerlijk. Maar je leven bepaal je uiteindelijk allemaal zelf. Accepteren, het allerbeste eruit halen.

Voor jezelf. Voor je omgeving. Omdat je het waard bent.
De wereld is niet eerlijk, mensen niet, ook niet in je omgeving, maar als je voor jezelf sterk bent, het goede voor hebt met anderen, dan heb je alles al gewonnen.

Relaties kapot gemaakt, verdriet...ellende...
Dagelijks lezen we het in de krant, exen die dit doen, of zichzelf of hun ex of kinderen wat aandoen etc., wees sterk, zorg voor jezelf, en voor de mensen die je lief zijn.
Kom op meis...vecht, net als ik.
Net als zovelen...

Liefs
Ron

Er is geen weg terug, je moet er verder doorheen!

afbeelding van eeffie

Laat ik je dit zeggen ik

Laat ik je dit zeggen ik geloof niet meer in vertrouwen...das helemaal weg en stuk, dat wordt pas weer hersteld als de dingen weer kloppen en voor mij kloppen ze niet.

Geraldine misschien heb je gelijk, maar ik weet dat zij ergens zo niet is en mijn angst is dat haar geduld hem bereikt, hij groeit ook en wordt ouder. En als hij een lege fuck is hoop ik dat ze dat krijgt en niet de prins op het witte paard die mij dus gewoon stuk heeft gemaakt, ik durf dus geen enkele vent meer te vertrouwen en het werkt verder door dan dat............

Als hij okee is dan eerst hier uitwerken als het dan niet werkt okee...niet zo als het ging ...teveel stuk gemaakt, ik durf echt niet meer zie gewoon teveel dingen die niet kloppen het is gewoon stuk helemaal...alles.....

LiefS Eeffie

afbeelding van eeffie

Hem zie ik als een stupid

Hem zie ik als een stupid fuck die niet wil of kan begrijpen wat het allemaal inhoudt maar zij heeft gvd hersens.........ik haat dat wijf, zij weet wat ze doet en gedaan heeft en nog zal doen waar blijft die god die straft en waarom krijg ik zoveel ellende op mijn brood, terwijl die lui die niks iets uit maakt het gvd in de schoot geworpen krijgen....rechtvaardigheid fuck it......alles is al twee jaar zo verdomde stuk....ikheb ook geluk en hulp nodig en ik krijg dat niet hoe hard ik mijn best ook doe weet je

afbeelding van eeffie

Ik geef alles wat ik in huis

Ik geef alles wat ik in huis he, ik werk nu gratis en draai heel veel uren ik hou met iedereen rekening en ik sta stil, als ik iemand nodig heb is niemand thuis, wat moet ik ook een bitch worden en ff wat huwelijken naar de klote helpen, dan wordt je blijkbaar gerespecteerd en krijg je het in de op een presenteer blaadje aangeboden, nou ff graag....ik heb het gvd gehad

afbeelding van cleo31

Laat haar hem houden Eeffie

Wees eerlijk naar jezelf, wil jij hem echt hebben of wil je alleen maar dat de pijn en het verdriet over is? Ik kan me niet voorstellen dat een slimme vrouw genoegen neemt met niet praten en hem verzorgen. Ook zij komt zichzelf wel tegen geloof dat maar. Nu moet jij echter sterk zijn en hem laten gaan..
What doesnt kill u makes u stronger.

x Cleo

afbeelding van Hoop

Hoi Eeffie

Hoi Eeffie, ik heb even een beetje je blogs gelezen na bovenstaande reactie van Emilie. Wat kl*te zeg dat je na 1 1/2 jaar nog zoveel verdriet hebt. Ik ben het met Emilie eens dat je verder moet gaan. Maar het is zo moeilijk h?ɬ®, dat loslaten. Ik weet ook niet hoor, hoe ik er over 1 1/2 jaar aan toe ben... Maar toch, we moeten hier uiteindelijk allemaal voor onszelf kiezen. Hij is je absoluut niet waard. Er zijn toch echt leuke mannen op de wereld. Daar ben ik heilig van overtuigd. Wat ik me afvraag, heb je in die 1 1/2 jaar al eens echt om je heen gekeken? Heb je al eens een rebound genomen? Sta je open voor nieuwe, leuke mannen? Tuurlijk moet je altijd eerst je liefdesverdriet verwerken voordat je aan een nieuwe "relatie" begint maar misschien zou het voor jou wel fijn zijn om eens je ogen te gaan openen voor andere mannen? Dat je echt gaat zien dat er andere en vele leukere kerels zijn dan jou ex? Je zegt ook dat je gezamenlijke vrienden kwijt bent. Dat is heel pijnlijk. Maar als het allemaal van die lapszwansen zijn die zitten te blowen... Tja, er zijn ook andere leuke mensen! Zoals Emilie zegt, ga bij een sportclub of whatever, ontmoet nieuwe mensen! Nieuwe mensen die de moeite waard zijn. Je moet aan je ex denken als een zielig hoopje mens die zijn leven naar de kl*ten helpt met al dat geblow. Daar heb je helemaal niets aan! Ok?ɬ© dat soort types zijn misschien spannend maar je hebt veel meer aan een "lieve sul!" Knipoog Misschien niet spannend, passievol of knap genoeg of whatever maar er zijn echt andere mannen op de wereld dan die ex van jou. Vecht voor jezelf Eeffie, je bent de moeite waard! Je ex is jou echt niet waard.