Iemand weigeren!

afbeelding van Dirk30

Hoi,

Was vrolijke vrijgezel tot ik in maart iemand heb leren kennen. Ik vond ze leuk en ze had echt veel eigenschappen die ik zocht in een vrouw! 3.5 maand hebben we met elkaar onze vrije tijd gespendeerd. Tot twee weken geleden we samen weggingen en we elkaar de hele tijd irriteerden, gaf ze altijd sarcastische opmerkingen en begon ze ze dingen ze insinueren die er niet waren. Op een gegeven moment werd het me teveel, heb ik de rekening in het restaurant betaald en ben ik alleen vertrokken. Ik weet nog heel goed toen ik op de bus zat, ik me goed voelde, dat ze niet meer bij me zat en plots.....plots ben ik gaan denken over mn gevoelens voor haar. In de twee weken daarop hadden we geen contact meer en ik mistte haar niet. Tot ze me gisteren contacteerde. Ze stuurde me een foto toen ze van de kapper kwam. Ze had haar haar laten doen zoals ik het graag zag bij een vrouw. Ze vroeg of ik haar wilde vergezellen nu zondag naar een bowling met haar vrienden. Ik amtwoordde: “nee ik wil eens op mezelf zijn ( door mn drukke baan en door het weinige vrijaf dat ik altijd heb). Geen probleem, ze stelde dan voor of ze naar mij mocht komen waarop ik hetzelfde antwoord gaf. En toen kwam het bij mij eruit. “M. Ik wil dat je iemand anders zoekt, wij matchen gewoon niet”. Ik luisterde naar mn gevoel, ik had geen connectie met haar, ik voelde geen vonk in mn gevoelens, maar zij des te meer. Ik realiseerde: ik ben met haar te ver gegaan, ik ging ervan uit dat we wel naar elkaar zouden toegroeien. S avonds nog geprobeerd via Imessage een gesprek aan te knopen, maar ze klonk heel verdrietig en ontgoocheld, op het verbitterde en onverschillige af. Ze had al een slechte ervaring met haar ex man...en nu dit. Ik heb iemand de bons gegeven, en wat voel ik me er zooooo slecht bij. Ja ik ben eerlijk geweest tov mezelf maar voel me toch slecht.

afbeelding van En_weer

@Dirk30

Als je gewoon wegloopt en de ander blijft negeren, omdat de ander 1 minder goede avond heeft, dan is het inderdaad een goed idee dat je bij haar weg bent.

Ik vind het erg onfatsoenlijk van jouw kant.

afbeelding van Dirk30

Het komt mss over als weggaan

Het komt mss over als weggaan en negeren maar zo was het niet.
Toen we weggingen die dag, begon ze dingen te insinueren en verwijten te sturen terwijl ik absoluut niets heb misdaan. Ik ben gewoon weggegaan om te verrmijden dat het zou escaleren. Toen ik weg was ben ik beginnen dieper nadenken, en mijn gevoelns voor haar te analyseren. Ik kwam tot de conclusie dat er geen diepe emoties waren en dat het allemaal wat oppervlakkig was. Maar dsondanks dat, ik had het best knap lastig om de relatie stop te zetten. Het deed me heel wat want ik weet dat ze enorm gekwetst was maar ik heb geleerd om naar mijn buikgevoel te luisteren.

afbeelding van mrpither

Re:

Misschien probeerde ze iets duidelijk te maken met wat jij noemt "insinuaties en verwijten"?
Beetje narcistisch trekje om kritiek op die manier weg te zetten, ook nog versterkt door "ik deed niks verkeerd"

Onderbuikgevoel ontstaat al na vijf minuten, na 3,5 maand is dat een erg slap excuus.

Al met al krijg ik het gevoel dat je iets teveel met jezelf bezig bent.

afbeelding van Dirk30

Niks narcisme man.

Niks narcisme man. Insinuaties krijgen in de trand van vreemdgaan terwijl ik nooit een andere vrouw heb gezien, aangeraakt of heb gebeld. Beetje gek, vind je niet? Ik heb er niet op gereageerd om haar niet te kwetsen. Maar uiteindelijk was dat allemaal bijzaak. Ik had haar echt wel heel graag alleen dat de vonk er niet was alhoewel ik me helemaal openstelde voor haar. Het was er gewoon niet en heb echt wel mn best gedaan voor haar. Ja, afwijzen doet ook enorm pijn.

afbeelding van torn

Beetje gek

Dirk30 schreef:

Insinuaties krijgen in de trand van vreemdgaan terwijl ik nooit een andere vrouw heb gezien, aangeraakt of heb gebeld. Beetje gek, vind je niet?

Nee hoor, zo gek is dat niet als je de rest van je verhaal leest. Waarschijnlijk voelde zij jou beter aan dan jij jezelf aanvoelde.

Dirk30 schreef:

Ik heb iemand de bons gegeven, en wat voel ik me er zooooo slecht bij. Ja ik ben eerlijk geweest tov mezelf maar voel me toch slecht.

Voordeel is dat je nu voor de verandering kan ervaren hoe het is om aan de andere kant van de lijn te staan en reageer je misschien wat volwassener als volgende keer de situatie omgekeerd is. Knipoog

afbeelding van Dirk30

Je eerste antwoord: kan ik

Je eerste antwoord: kan ik moeilijk inschatten.

Je tweede antwoord: gelijk heb je.

afbeelding van mrpither

Re:

Je reactie getuigt niet van respect of beschaving.

Eerst goed lezen dus.

Dingen komen niet zomaar uit de lucht vallen. Zij reageert op iets.
Iets wat je verzwijgt.

Is ze veel jonger dan jij?

afbeelding van Dirk30

Ze is 4 jaar jonger. En nee,

Ze is 4 jaar jonger. En nee, ik verzwijg helemaal niets en heb ook niets te verbergen.

Het zal ws wel met de hitte te maken hebben gehad.