Ik heb spijt

afbeelding van Anoniem24

Kennen jullie t gevoel van spijt hebben. Ik wou dat ik de dingen anders had aangepakt hem had genegeerd niet voor hem klaar stond. Zijn spullen niet zo makkelijk had gegeven terwijl ik wist dat het me zou breken als ik hem zou zien.

Ik denk nog steeds vaak aan hem maar wil hem niet meer zien. Ik heb niks meer van hem gehoord geen sms, Geen gemiste oproep sindsdat hij ze spullen op kwam halen. Soms wou ik dat hij me een keer belde zodat ik hem kon negeren zoals hij mij negeerde..

afbeelding van Vonkietjuh

Heey, Ik denk dat iedereen

Heey,

Ik denk dat iedereen (of zeker de meesten) op deze pagina dat gevoel kennen. Had ik maar dit wel of niet gedaan... Heb mezelf er helemaal gek mee gemaakt. Helaas kan je dat nu eenmaal niet meer terugdraaien. Ik heb maar geaccepteerd dat dat op dat moment voor mij het beste leek, ook al blijkt later anders. Maar he, van fouten kan je leren toch?

Ik snap dat je nu in een rot tijd zit Verdrietig veel sterkte ermee, geloof me: er komen dagen dat je niet meer op zijn berichtjes/telefoontjes zit te wachten. En mocht hij wat laten horen, dan zie je wel tegen die tijd wat je ermee doet Knipoog

afbeelding van rozenblaadje

@anoniem24

Je hoeft helemaal geen spijt te hebben. Je bent ook maar een mens... een mens met gevoelens, een mens die durft uit te komen haar gevoelens, een mens die lief kan hebben... En daar is helemaal niks mis mee. Dat is trouwens veel sterker dan weg te lopen voor je gevoelens.