Blog van Anoniem24

afbeelding van Anoniem24

Pfff iemand advies ???

Wat zag ik ooit in hem. Ik weet nu dat ik eventjes geen relatie meer wil. Me focussen op me opleiding. Ik vroeg hem heel netjes wat ik met zijn spullen aanmoest, of ik ze kon weggooien.

Krijg ik een sms dat ik hem met rust moet laten dat ik niks te doen heb hulp moet zoeken en die spullen in me kont kan stoppen.

Is toch niet normaal dit ?
Dt kwetst me zo!!
Maar ze zeggen karma pakt hem uiteindelijk terug.

afbeelding van Anoniem24

Begint weer opnieuw

Ik probeerde een iMessage te sturen naar hem met me oude nummer (nieuwe heeft hij niet). Zie ik allemaal meisjes namen tevoorschijn komen (waarschijnlijk van hem). Weet niet hoe ze in mijn telefoon komen zal wel via iTunes ofzo zijn omdat ik eerst zijn telefoon met mijn account gebruikte...

afbeelding van Anoniem24

Ik heb spijt

Kennen jullie t gevoel van spijt hebben. Ik wou dat ik de dingen anders had aangepakt hem had genegeerd niet voor hem klaar stond. Zijn spullen niet zo makkelijk had gegeven terwijl ik wist dat het me zou breken als ik hem zou zien.

Ik denk nog steeds vaak aan hem maar wil hem niet meer zien. Ik heb niks meer van hem gehoord geen sms, Geen gemiste oproep sindsdat hij ze spullen op kwam halen. Soms wou ik dat hij me een keer belde zodat ik hem kon negeren zoals hij mij negeerde..

afbeelding van Anoniem24

Wakker geworden

When you're dreaming with a broken heart
The waking up is the hardest part.

Wakker worden met een brok in je keel. Denkend aan de ander maar och die persoon niet denkend aan jou. Met onbegrip. Waarom doet die dit? Waarom ? Waarom waarom ?

afbeelding van Anoniem24

Over..

Het is klaar tussen ons, hij deed al dagen afstandelijk. Wou nier meer komen, Kwam niet opdagen of zei dat hij moe was. Maar toen ik vorige week zei dat ik wou praten maar eerst naar me moeder ging liet hij me staan omdat we niet goed hadden afgesproken. (Miscommunicatie) hij was met een vriend en nam niet op terwijl ik bij t station stond. Had hem wel laten weten dat ik onderweg was, zonder reactie terug.

Inhoud syndiceren