Ik heb zo raar over jou gedroomd.

afbeelding van eeffie

Wie is goed in analyzeren van dromen?

Dit droomde ik:

Ex en ik waren op een feest en langzaam bleek zijn verleden niet te kloppen. Langzaam werd duidelijk dat jij met je pa in eindhoven had gewoond en niet de zoon was van je ma. Jij was al 23 in die droom toen je pas naar Nijmegen kwam. Je vader had je ma in een ziekenhuis leren kennen in Eindhoven en daarna waren jullie naar hier verhuisd. Daar was altijd heel geheimzinnig over gedaan. Nu ik het wist werd hij opener tegen mij. Het was een heel grimmig sfeertje, een gezin met geheimen.

Ik vind het een bizarre droom. Ik vraag me ergens wel af wat die droom mij wil vertellen. Ik denk dat hij ergens voor mij een mysterie is gebleven. Dat ik heb samengewoond met een man die ik ergens niet ken. Ik kan m wel redelijk inschatten maar echt diep daarbinnen bereiken niet. En dat lukt misschien wel helemaal niemand.

Ik denk dat ik bepaalde dingen graag met hem had besproken, maar hin wil of kan er geen antwoord op geven. Ik denk dat ik me afvraag of hij pijn hebt gehad van onze breuk of hij er soms nog bij stilstaat of dat hij eigenlijk niet zoveel heeft gevoeld. En ik ?¢‚Ǩ¬¶.ik heb nog steeds dagen dat ik heel verdrietig ben om hoe het allemaal gegaan is, hoe ik behandeld ben uiteindelijk door je ouders, door je nieuwe vriendin die me zelfs ooit dood wenste en door jou, de dingen die je zei en deed toen het pas uit was. Nu is het meer dat ik heel veel niet snap. Ik heb vaker een relatiebreuk gehad en dan snapte ik het wel na een tijd, bij hem liggen er nog raadsels. Antwoorden die hij niet kon of wilde geven. Zelfs dat weet ik niet of hij het niet kan of niet wil. Ik heb echt heel veel pijn gehad om hem en misschien kun hij me ooit vertellen hoe het bij hem zat. Maar bovenal heeft het hem ook pijn gedaan?

Weet je er was laatst een programma op tv over relatiebreuken en er waren mensen die de ander nooit echt uitleg gegeven hadden en na jaren spraken ze de ander, de ander die er eigenlik nog dagelijks mee bezig was. Het greep me erg aan. Ook hadden ze best spijt dat ze het toen vroeger eerder niet hadden uitgelegd.

Ik geloof ook niet in eenzijdige liefde, ik geloof niet dat iemand zo kan lijden om een ander en dat de ander niets voelt er is iets dat het wederzijds is, maar het kan misschoien gewoonweg niet werken daarin geloof ik wel.

Maar bovenal hoe of wat betkent die droom

Liefs to ya Eeffie

afbeelding van eeffie

aanvulling

Ex en ik op feest maar in die droom was het ook allang uit. Dat is wellicht belangrijk gegeven?

EEffie

afbeelding van Dearest

Jaa misschien heb je wel

Jaa misschien heb je wel gelijk daar. Gewoont met iemand die je eigenlijk helemal niet kende. Dromen kunnen zo eng zijn af en toe, en zo echt. Je onderbewust zijn kunnen je dingen vertellen, je de harde waarheid vertellen eigenlijk. Volgens mij weet je zelf wel wat de betekenis is, maar je eerder gwn een bevestiging van ons nodig hebt. Klopt dat?
Ik had ook gedroomd dat ik jarig was en hij met 2 vrienden van ons waar we altijd mee omgingen er ook bij waren. Hun gaven me een kadootje maar zoals altijd negeerde ik mn ex eigenlijk. Hij stond er maar zielig bij op een afstandje, verlegen en onzeker en btje chagrijnig eigenlijk.
Toen gingen ze weg en kwam er later iemand naar me toe. Dit moest ik nog van K. aan je geven. Maar hij was al weg en kon hem niet bedanken voor zn kado.
Hij wou het me graag geven maar ik gaf hem die kans niet. En dat reflecteerde een feest waar we samen waren. Hij wou graag mee daarheen en moest drm mijn introducee worden. Gek dat ik t had gedaan. Maar ik negeerde hem die hele avond, en volgens een vriendin zocht hij al de hele avond contact met me.
Daarom heb ik me nu voorgenomen hem zeker niet meer te negeren.

Over dat ene van: eenzijdige liefde. Heel mooi gezegd! Maar weet niet of ik er nou wel in moet geloven weet je, t klinkt gwn te mooi.

afbeelding van eeffie

De nacht erna weer een

De nacht erna weer een droom. Ik was wat wezen doen met hem en zou hem de volgende dag ophalen of langskomen of iets brengen dat weet ik niet meer. Ik kom daar en bel aan een vriend doet open, daar logeerde hij ook. Hoi zegt de vriend wacht ff ik loop ff met je op kom maar niet binnen, ik kijk verbaasd maar loop met die vriend mee. Hij vertelt me dat er de hele nacht heibel was. Ze hadden ruzie en ze was nogal fel geweest. Toen begon die vriend te huilen en zei ik was oten zo gelukkig dat hij jou had dan had er nog iets van hem terecht kunnen komen maar dsit ...deze situatie is niets. Weet je zei hij ik mag je heel erg haar niet. Maar ja hij kiest voor haar of zo maar het is continue gedoe. Hij huilde nog steeds en zei ik weet hoeveel pijn je had en gunde jou hem......Ik snap hem ook niet.

Ben ik nu alles weer aanhet verwerken of zijn dit stuiptrekkingen?

Eeffie

afbeelding van belleke

hoi eeffie

Ik snap heel goed wat je bedoelt.
het is nu al de 2 de nacht na elkaar dat ik droom dat weer allemaal goed is tss mn ex en mij.
ge komt dan zo wakker... en ja dan ist weer realiteit...pffft... rot gewoon!
ik denk dat dat de verwerking is!
we zijn er zodanig veel mee bezig he!

afbeelding van eeffie

Weer raar gedroomd!!

Weer raar gedroomd!!

Dit keer moest ik naar twee vergaderingen. De eerste waar ik was liep raar, het sfeertje was afwachtend en vreemd, mensen waren gestopt en dingen beu. Ik neem en nam veel verantwoording op me in die droom (ook in het echt). Een beetje ongestructureerd en ik was ook mijn lens kwijt. Die vond ik en die deed pijn toen ik hem in wilde doen , hij schuurde en er zat ook een randje aan. Dan fiets ik naar huis in de droom om de spullen voor de volgende vergadering te pakken.

Ik kom thuis en zie dat er iets is met het onderste slotje van de deur. Ook is het ineens van hout en niet van ijzer en half gebroken. Er is dus iemand in mijn huis. Ik roep is daar iemand? Mijn ex komt in een wit shirt en petje van de trap af met een kapot casettedoosje en zegt dat je dit bewaard?
Ik zeg zit je weer te snuffelen in mijn spullen en hij begint te huilen.
"Het is uit, we gaan 4 dagen apart wonen op proef" zegt hij huilend (over hem dus en zijn nieuwe waar hij nu al bijna twee jaar mee is) , "het werkt niet tussen ons we, we plannen nl niets. Wel hebben we net nog een fantastische vrijpartij gehad.

Ik roep: "Waar in mijn bed? "en ben boos. Ik zie haar in de woonkamer zitten, wat moeten ze in mijn huis. De woonkamer is grote dan de mijne en een groep vreinden van me wacht ook op mij. Ik loop boos de keuken in op zoek naar een kopjes....Wat mopet die bitch hier?
Affijn hij gaat bij haar aan tafel zitten ze zuigt maar aan rietje in een flesje. Ik begrijp dat ze haar huis verlkocht heeft...zij praten nog wat.
Ik wordt wakker

afbeelding van Unremedied

Argh! Dat is inderdaad ook

Argh! Dat is inderdaad ook een droom waar je een flinke kater van kan overhouden... Brr... Vervelend zijn ze he... Bah.