ik kom er nooit meer overheen volgens mij!

afbeelding van dying without you...

Heb haar vanavond weer gesproken.
Ging weer eens niet van harte van haar kant.
Zodra ik over mijn gevoel begin te praten wil ze niet meer praten en begin ik weer te janken en voel ik me weer zo verschrikkelijk eenzaam!
Wat moet ik er nou mee? Ze is al 12 weken weg morgen en ik voel me nog even kut als de eerste dag!
Ik wil zo graag dat ze me vasthoud en me troost, maar dat wil zij niet, niet meer althans...
In het begin kwam ze nog wel een keertje langs, nu helemaal niet meer. Al die 12 weken zit ik hier nu alleen te kijken, heb alleen 2x een van mijn broers op bezoek gehad en 2x een collega, maar aan hen heb ik ook helemaal niets!
Mijn broer weet niet dat ze weg is en die collega heeft ooit ook eens iets met haar gehad, al waren ze nog maar heel jong, toch doet hij me dan extra veel aan haar denken als ik hem zie!
Wat moet je nou doen als je zeker weet dat het je perfect match is maar zij niets meer van me wil weten????
Ik weet het... er is niemand hier die deze vraag kan beantwoorden, als iemand het wel zou weten zou diegene hier niet zijn! Want dan had je het niet nodig!!!
Gvd!!!!!!! Ik word knettergek!!!
Morgen is het weer eens de 25ste... de datum waarop we iets met elkaar kregen... oooohhh, wat zie ik weer op tegen morgen, net als iedere dag Verdrietig :(

afbeelding van Zwelgje

sorry

Ik kan deze vraag ook niet beantwoorden, want ik voel me hetzelde als jij. Behalve dat ik een goede vriendin heb om mee te praten..Ik kan alleen zeggen sterkte....