Ik weet het niet meer

afbeelding van eeffie

Weet je het is nu 9 maanden uit en ik zie hem nog m.n. voor de praktische dingen. Ik probeer eigenlijk nog steeds uit te vinden waarom hij me zo lullig gedumpt heeft en er geen gevoel bij heeft gehad. Ik kom geen steek verder, op bijna alles wat ik vraag zegt hij weet ik niet of ben ik niet mee bezig en als de vraag te confronterend wordt zucht hij een diep of doet geirriteerd.
Zo wie zo doet hij geirriteerd tegen me, zeker als het weer om een leugen gaat. Iedere keer hoor ik weer dingen of zijn er dingen waar hij me pijn mee doet, het lijkt wel of hij gvd beloond wordt voor dat hij me zo gedumpt heeft (het moest een flirt blijven maar ik kwam erachter en ja toen is hij maar met haar verder gegaan) en alles gaat hem nu voor de wind en haar ook. Feestjes, reizen, ouders in hun sas, etentjes noem maar op, nu kan hij alle culturele dingen ineens wel, gaat zelfs naar theater en films en zegt hier dat hij daar zo is als hier alleen maar achter de computer hangt en blowt maar intussen doen ze vanalles. Hier deed hij niets ook klussen doet hij daar, als ik dan vraag waarom zegt hij dat het niet waar is of doet geiriiteerd.
Speelt hij hier de rand debiel of wat is dit?
Waarom mag hij zo gelukkig zijn en mag en hem en haar alles voor de wind gaan en krijg ik tegen slag op tegen slag, in pijn. Aan de andere kant omdat we nog praktische shit af te handelen hebben, doet hij soms ook weer dingen die je niet verwacht, dan komt hij stiekum hier of heeft een cadeau voor me. Als ik maar lief doe en niks vrqaag is het goed.
Ik vroeg hem ben je gelukkig weet je wat hij zei ja met mijn muziek en de bbq's en het blowen zeker wel. Ik heb hem niet horen zeggen ja met haar, toch doen ze nu vanalles en ook zijn ouders en broer worden er nu in betrokken toen wij samen waren werd ik echt grof behandeld door hen.
Dit doet pijn en ik wil hem op zijn bek zien gaan en ik wil dat hij eens weet wat gvd pijn is....en zij ook.

Eeffie huilt nu

afbeelding van Ron038

Eeffie, Laat em nou eens

Eeffie,

Laat em nou eens los.
Je maakt het jezelf zo verdomde moeilijk.
Je moet niet uitzoeken waarom hij jouw gedumpt heeft. Wat schiet je er mee op? Ok, stel je weet het, de situatie zal niet veranderen daarmee hoor!
Hij heeft je bedrogen en gelogen. Is dat wat je nog wil?
Handel de praktische dingen met hem af, neem afstand, wens hem het allerbeste (hoe moeilijk ook), en pak je eigen leventje weer op.
Vechten tegen dit, is een gevecht wat je gaat verliezen. Lichamelijk en geestelijk, en je bent veel meer waard dan dit.

Allerminst makkelijk allemaal, maar misschien wel het beste.
Je zit nu even in de hoek waar de klappen vallen, maar voor jou, komt er ook een andere en mooie tijd aan.
Dus huil maar uit, en hou je staande!

Sterke meis.

Ron
x

afbeelding van Ikke78

Lieve Eeffie, Volg je wel

Lieve Eeffie,

Volg je wel helemaal hoor... je vragen, je verdriet, je niet los kunnen wurmen terwijl het eigenlijk een eerste klas *** is.
Kan me heel goed voorstellen dat je hem graag op zijn bek wilt gaan. Vergeet niet dat woede en wrok een emotie is die je doet blijven hangen aan iemand. Ik zou proberen die rancune kwijt te raken zodat je los kan gaan van hem. Het is niet makkelijk meisje, zeker niet.

Ik zou zeker niet jaloers op haar zijn hoor. Nu heeft zij al die negatieve kanten en rare karaktertrekken van hem waar ze mee moet dealen. Denk niet dat dat een pretje is hoor. Probeer jij maar te bereiken dat je blij bent dat je er vanaf bent.

Ok, jij hebt nu de pijn en hij lijkt gelukkig. Ik zeg erbij, lijkt.. Want vergeet niet dat mannen er vaak net zo vaak last van hebben maar er gewoon heel anders mee omgaan!

Het is een bikkelharde strijd, kost veel energie en kracht maar uiteindelijk wordt jou knokken kei en keihard beloond hoor!!! Dus als ik jou was, zou ik de strijd aangaan...... Strijd om los te komen van dat monster die jou zoveel verdriet heeft aangedaan.

Liefs en heel veel sterkte

afbeelding van chantal

Hoi Eeffie, Het is ook zo

Hoi Eeffie,

Het is ook zo verdomd moeilijk. Ik ken het. Na 5 maanden ben ik ook nog aan het strijden. Ook mijn ex speelt ineens de perfect vriend bij haar. Acht jaar lang heb ik geinvesteerd in hem, en het ging moeizaam, maar het ging en ik was gelukkig. Nu heeft ie iemand getroffen die er geen gras over laat groeien, die de touwtjes in handen heeft. En ineens doet meneer de boodschappen, kookt en verschoont de kattebak. Ook doen ze leuke dingen met zijn familie. Misschien zijn ze gemaakt voor elkaar, dan wens ik ze veel geluk, maar waarom doet het allemaal nog meer pijn voor me? Waarom kon hij niet gewoon eerste een tijdje alleen zijn, waarom gelijk na 1 week al een nieuwe vriendin en na 3 weken samenwonen?

Wat jij ook schrijf, ze hebben zo veel geluk ineens en wij hebben zoveel verdriet, yin en yang. Het is niet eerlijk, maar we worden heus sterker hiervan. Ik voel het nu al, ondanks de vele tranen die ik nog elke dag laat.

Je zal nooit helemaal los komen van hem, hoeft ook niet, maar probeer het een plekje te geven. Een vriend van me zei: je weet nooit hoe het volgend jaar is, hoe je je nu voelt, is niet het gevoel tot het einde van je leven.
Dat gaf me wat rust.

Eeffie, heel veel sterkte, en doe wat je voelt wat je moet doen. Laat je niet gek maken door adviezen, je weet zelf het beste hoe je hier om mee moet gaan!

afbeelding van Rakly

Niet dat ik lullig wil doen.

Niet dat ik lullig wil doen. Maar het is sowieso (1 woord) Glimlach En begin nu aub niet met fouten in mijn teksten te zoeken, ik weet dat ze ook overvol fouten staan Glimlach hehehe

Nu ff verder lezen.

afbeelding van NielsdeR

waarom is de liefde zo hard?

waarom is de liefde zo hard? Nu lees ik dit verhaal weer. Zo Herkenbaar. Mijn ex gaat het nu ook voor de wind. Leuke etage midden in het centrum, goede bijbaan etc etc. haar nieuwe lover zal wel leuk zijn en haar aandacht schenken. Ook ik hoop dat ze op haar bek gaat en zichzelf hard tegen gaat komen. Toch weet ik dat dit wrok is en ik erboven moet kunnen staan. Hoe moeilijk ook (veel verdriet, nu nog na drie maanden), maar ik probeer haar inderdaad ook los te laten nu. geen contact meer zoeken, ondanks dat ze me nog gemaild heeft dat ze een nieuw telefoonnummer krijgt omdat haar oude niet meer werkte en vroeg hoe het met me ging. De laatste woorden van mij zijn geweest dat ik haar geluk heb gewenst. De rest zie ik wel. Dit moet een goede afsluiting zijn om los te komen van haar. Hoop echter wel dat ik haar niet tegenkom. Daar heb ik geen zin in. Maar blijf sterk en houd moed. Voor ons komen er zeker betere tijden! Al de wijze spreekwoorden duiden hierop.

Liefs Niels

afbeelding van Mike74

Damn, Eeffie... wat rot om

Damn, Eeffie... wat rot om te horen... zon terugval is nooit fijn...

Ik snap nu wat je laatst bedoelde in je PM toen je zei dat het soms ook niet fijn kon zijn om nog op 'goede' voet te staan met je ex...

Hou je heel sterk!!! We lezen je hier!

Mike

Every moment marked with apparations of your soul...

afbeelding van Broem

Moeilijk..

Maar je moet proberen om jezelf overeind te trekken, inzien dat dit echt niet de kerel voor je is die goed voor jou is, ook al doet ie nu wel alle dingen die hij niet bij jou deed. Misschien is ie thuis nog wel hetzelfde, misschien is dit van korte duur, misschien ook niet, jij moet verder, niet teveel denken aan wat hij aan het doen is, denk aan jezelf, aan je eigen leven, heel veel sterkte, enne huilen mag hoor, doe ik ook nog vaak genoeg!

je hoort nog van me!

Knuffie Bram

afbeelding van ToLoveOrToHate

de oplossing lijkt zo simpel bij een ander

Als ik je verhaal lees, denk ik zo van, hoe kan dat nou de ware voor je zijn? En als hij niet de ware is, wat is dan het probleem? Dan is het juist goed dat het uit is en kan je verder met je leven richting het zoeken van die ware.
Jaja, voor het verstand is het makkelijk. Maar je hart stribbelt tegen. Je hart fluistert je toe dat hij wel degelijk die ware is. Ondanks alle minpunten van hem wordt hij door je hart als perfect gezien.
Bij mij is het 5 weken geleden dat het uitging. Ik wil graag geloven dat het ook beter is en dat zij niet de ware is voor me. Maar mijn hart... is (nog) niet klein te krijgen. Blijft steeds tegen me praten hoe lief ze wel niet is. Echt lief om iemand te ditchen.
Heeft er nog iemand behoefte aan een liegend hart?
Sterkte!