Ik wil ze terug

afbeelding van ClownyB

Hey iedereen, hier ben ik weer. Heb een paar lastige dagen achter de rug, volop zitten kijken op internet hoe ik liefdesverdriet moet verwerken en ook hierop wel steun gevonden. Ik wil ze uiteraard nog altijd terug, dus ik heb ook dat even gezocht op internet.

Op alle websites staat er dus effectief dat je minstens een maand 0,0 contact met elkaar moet hebben zodat ze je kan missen. Achteraf dan gwn een berichtje sturen, heel vriendelijk enzo en dan gwn afspreken als vrienden. En dan gwn terug precies van 0 af aan beginnen, want de gevoelens zitten toch nog ergens.

Ik heb uiteindelijk niks te verliezen, want ik ben ze al verloren, dus waarom zou ik dit niet gewoon proberen?

afbeelding van hortensia

@ClownyB# Google-ze

Mijn eerste vraag die op rees toen ik je titel las ,wie zijn ze? begreep dat het geen meerdere personen zijn maar de verwijzing is naar haar. Net als me fiets ...dat idee.

Citaat:

Op alle websites staat er dus effectief dat je minstens een maand 0,0 contact met elkaar moet hebben zodat ze je kan missen.

Even over de eventuele toe te passen tactiek die je op diverse websites hebt gevonden . Wat zou het succes van deze actie moeten garanderen ? er stonden talloze succes reviews onder van allemaal dol gelukkige koppels die hetzelfde hadden gedaan en al tijden weer een happy setje waren ?
Als je dit doet en inderdaad je hebt niks te verliezen, inspelen op haar gevoel nu ze misschien in een kwetsbare periode zit , ook zij zal één en ander moeten verwerken ( en wie zegt dat dat in een maand al gebeurt is ), daarmee schep je inderdaad een grotere kans, maar dat zegt niet dat alles wat er speelde daarmee voorgoed uit de wereld is . Dat juist datgene door de overhaaste actie, ergens tijdelijk even wordt begraven, maar vrees na de eerste gelukzalige momenten , de vroegere lijken alsnog de kastdeur openen .

Dwing het niet af .
Geef het de tijd, misschien komen jullie elkaar deze zomer wel ergens tegen...spontaan

afbeelding van ClownyB

@Hortensia

Ja, haar bedoel ik. Zal het dialect van de streek waar ik kom zijn, excuses.

Inderdaad, die reviews heb ik gezien. Geloof ik ook geen bal van, maar ik geloof wel dat dat toch kan werken op de één of andere manier. Ik ga zeker niks forceren, want het moet van twee kanten komen, maar die tips die ik gelezen heb ivm dat geen contact en op welke manier je daarna moet contact zoeken lijken me wel vrij realistisch.

Ik ga gewoon eerst mijn examens maken en daarna haar eens contacteren en vragen hoe haar examens waren en dergelijke. Dan vragen om eens samen te gaan drinken om de examenstress eraf te laten en dan zien we wel. Ik hoop gewoon niet dat ik nu zelf teveel hoop krijg door dit in mijn hoofd te steken en dan nog eens een mokerslag ga krijgen..