"je moet niet zo zeiken"

afbeelding van lieffie

Ik had hem zondag gesmst of we ff ergens wat konden gaan drinken. Ik wilde namelijk face to face onze vriendschap (of wat dat dan ook mocht wezen) beëindigen (dat vermeldde ik er dus niet bij). Hij smste terug dat ie nog ff aan het werk was en dat ie het nog niet wist.

Na wat eenzijdig sms contact, omdat het steeds later werd werd en hij niks van zich liet horen werd ik echt bijna hystirisch van die man. Na dat ik had gesmst dat ie moest ophouden met zo overal om heen te draaien en gewoon eens to the point moest komen, hij stuurde: Ik ben hard aan het werk dus zeik niet". Ik boos dus stuurde: "Ook goed, ik hou wel op met zeiken, krijg jij maar lekker de tering"
Kreeg ik na een dag stilte, midden in de nacht: "Ja ik ben het altijd weer he, je moet niet zo zeiken jij, zou een stuk schelen"

Ik besloot om niet te reageren en nog geen 5 minuten laten kwam het volgende smsje: "Oke we moeten gaan trouwen"

Ik stuurde: "Ja fijn, dan maken we er een sprookjeshuwelijk van, en dan ben ik de heks zeker"

hij stuurde terug: "I love you heks xx"

Fijn.
De volgende dag was ie weer heel actief met sms'en naar mij, maar ik hield mij stil. Ik werd niet alleen hysterisch van hem maar ook nog half schizofreen ook op die manier.

Vannacht stuurde hij nog: "I love you xx"

Enfin. Nou zit ik weer met de mixed up feelings. Pff.

afbeelding van asarpuk

laat niet met je spelen lieffie!!!

Laat niet met je spelen lieffie! Wat denk die hansworst wel...eerst je de huid vol schelden dat je niet moet zeuren en dan zeggen ihvj IK HOU VAN JOU!!! wat denkt ie wel dat je een pingpongbal aan een elastiekje bent...
het is het typisch gedrag van ik wil je bij..ik wil je niet bij me dus dan duw ik je maar weg.
Laat niet met je sollen denk er het jouwe van ( in mijn geval zou het zijn...val neer op de grond en dan spring ik er wel overheen).

laat niet met je gevoelens spelen want dan ben je een toybabe echt zo'n iemand die hij naar ziijn hand kan zetten. Waar is je eigen identiteit. Diegene die voor zichzelf opkomt. als ik dit lees vraagt hij aandacht net als een klein kind. Negatieve aandacht is ook aandacht!!!!

Laat je er niet door verslinden met die achterlijke smsjes...zie je dat het van hem is.....verwijderen...nog beter blokkeer hem gewoon en wis hem uit al je bestanden. Wil je beter worden dan is dit de enige uitweg. Moeilijk weet het maar wat kan je anders nog doen? niets want anders ga jij nog verder onder die grote rots in je veilige haventje en heeft hij vrij spel want jij kan toch met jou doen wat hij wil al is het maar met een sms je...

dus 1 remedie...deleten die hap en laat hem voor het schaap dat hij als is....
die hebben tenslotte ook niets te vertellen!

greetz ASAR