Blog van lieffie

afbeelding van lieffie

Wat moet ik hier nou mee?

Een paar weken geleden zei hij mij het volgende: "Lief ik wil niet dat wat wij hebben kapot gaat, ik hou van jij, jij bent belangrijk voor me, en je betekend echt heel veel voor me". Nu begint ie weer te twijfelen en zegt ie: "Jij houdt veel meer van mij dan ik van jou. Daarom probeer ik een bepaalde afstand te bewaren"

afbeelding van lieffie

"Twijfel niet zo aan mij!"

"Twijfel niet zo aan mij" Was wat hij mij gisteren zei. Er is weer een tijd voorbij gegaan sinds mijn laatste entry hier. Gepraat, gepraat, gedronken, gedronken, gepraat, de afgelopen paar maanden. Over and over again.

Ik twijfel nog steeds. Hij praat niet over 'haar', ik probeer het gesprek er regelmatig naar toe te voeren, maar hij weet alles wat naar 'haar' toe gaat zo vakkundig te ontwijken. Ik ken haar verder niet, weet alleen dr naam.

Ruzie hebben we gehad. Omdat ik hem niet geloofde in een verhaal die hij mij vertelde.
Met de zin: "Ik wil je zo graag geloven, maar er klopt geen hol van jouw verhaal", had ik de poppetjes aan het dansen gebracht. Wie ik dacht dat ik was dat hij verantwoording moest afleggen aan mij over iets waar hij zelf niks van wist.

afbeelding van lieffie

"je moet niet zo zeiken"

Ik had hem zondag gesmst of we ff ergens wat konden gaan drinken. Ik wilde namelijk face to face onze vriendschap (of wat dat dan ook mocht wezen) beëindigen (dat vermeldde ik er dus niet bij). Hij smste terug dat ie nog ff aan het werk was en dat ie het nog niet wist.

Na wat eenzijdig sms contact, omdat het steeds later werd werd en hij niks van zich liet horen werd ik echt bijna hystirisch van die man. Na dat ik had gesmst dat ie moest ophouden met zo overal om heen te draaien en gewoon eens to the point moest komen, hij stuurde: Ik ben hard aan het werk dus zeik niet". Ik boos dus stuurde: "Ook goed, ik hou wel op met zeiken, krijg jij maar lekker de tering"

afbeelding van lieffie

Wat een Kl**tzak!

Gadverdamme! Hij heeft me 100 keer verteld dat ik de enige ben waarmee hij het bed deelt. Nou niet dus!! Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat het er op neer komt dat ik slechts maar een neukertje ben voor hem. Nu moet ik het alleen hem nog vertellen, want hij weet niet dat ik het weet.

Fijn zo'n vriend.

afbeelding van lieffie

Contact (voorlopig) verbroken

Het moest er toch van komen. Al weken zorgde hij mij onrust en rotzooi in mijn hoofd. Eergisteren was ik nog bij hem, en 's nachts ontstond de twijfel. We lagen aan elkaar vast geplakt in bed en met gesnurk in mijn oor bleef de gedachten "wat beteken ik nou werkelijk voor jou" constant door mijn hoofd razen.

Toen ik de volgende dag weer aan het werk was, had ik een heel naar gevoel over me. Een soort onrust.
Vandaag had ik nog steeds het gevoel en ik werd er steeds gefrusteerder van.

Aangezien bellen bij ons bijna nooit goed uit komt, besloot ik hem toch een sms te sturen met de vraag of hij het erg zou vinden als we elkaar voorlopig even niet meer zouden zien. Zijn antwoord was dat dat toch niet werkte, maar dat ff rust nooit kwaad kan.

afbeelding van lieffie

Waar ben ik mee bezig!

Waarom hoop ik nog? En waar hoop ik op. Het is zo...verwarrend allemaal. Heb gedicht geschreven er over:

Lief, zoveel wat ik je zeggen wil.
En genoeg wat ik je niet zeggen kan.
ik weet, het hoeft niet zo te gaan.
ik kan gewoon vertrekken, al zo lang.

Maar hoe gelukkig ik me voel bij jou.
Een enkele lach en ik kan 't weer aan.
Dat het fijn is als jij me aanraakt.
En de zoen die mijn hart doet overslaan.

En hoe verdrietig ik soms kan worden.
Van 'n blik die voor de ander is bedoeld.
Dat jouw dromen niet over mij gaan.
En als je zegt dat je niet genoeg voelt.

Ik wil blijven, al ben ik een stap te ver.

afbeelding van lieffie

Hoe fout is hij dan.

zoals vele van jullie vast niet weten ben ik een aantal jaar geleden dus gevallen voor een 'foute man'. Ik hoef denk ik niet de defenities uit te leggen van een foute man.

Hoe vaak heb ik niet tegen andere vriendinnen gezegd die een foute man hadden 'die loser te dumpen'. Uiteindelijk hebben ze dat ook wel gedaan. Nu heb ik een 'foute man' en ik zie dat ook met eigen ogen in maar ik kan 'die loser nog steeds niet dumpen'.
Wel eens uitelkaar geweest, maar steeds komen we weer bij elkaar.

Soms praten we er wel eens over en dan zegt hij soms dat wel van mij houdt maar niet genoeg van mij houdt, maar nog steeds zielsveel van zijn ex houdt (die overduidelijk ook nog steeds van hem houdt). En dat hij dat gevoel wat hij voor haar voelde en nog steeds voelt nooit voor mij zal krijgen. Hij heeft nog steeds verdriet om haar en hij denkt niet dat ie ooit nog over hun breuk heen zal komen. Lullig om zo te horen, maar het is wel de waarheid. Ik zeg dan ook altijd weer tegen hem dat die ex van hem niet mijn probleem is en dat ie die troep die er van over is gebleven maar zelf moet op gaan ruimen.

Inhoud syndiceren