Lastige week achter de rug

afbeelding van ClownyB

2 weken geleden ging alles vrij goed met me. Ik deed veel dingen met vrienden en probeerde er zo weinig mogelijk aan te denken. Dat lukte ook echt goed toen.

Vorige week heb ik dan gepost dat ik weer in een mindere fase zat en dat ik niet wist of ik haar moest sturen voor tickets voor een concert. Ik kan zeggen; dat heb ik niet gedaan, heb gewoon 1 ticket gekocht voor mezelf en niet gestuurd naar haar of ze ook gaat en dit en dat.. Ik zag op het Facebook evenement dat ze gaat, dus ben blij dat ik niet gestuurd heb.

Paar dagen daarvoor had ik mijn profielfoto gewijzigd naar een foto getrokken na de breakup. Op diezelfde dag nog heeft zij ook haar profielfoto veranderd naar een foto van na de breakup. Het is al de tweede keer dat ze haar profielfoto verandert als ik dat doe.

Sinds mijn laatste post hier is het eigenlijk alleen maar slechter en slechter aan het gaan. Mijn eetlust is weer veel minder, heb constant dat stressgevoel. Ik volg ze niet meer op Facebook, dus als ze iets nieuws post zie ik het niet in mijn nieuwsoverzicht. Af en toe ga ik wel op haar profiel, omdat ik het gewoon echt niet kan weerstaan, die nieuwsgierigheid.

Ik zie dat ze terug vrienden geworden is met een soort van ex van haar die ze me, toen we nog samen waren, eens getoond had. Ze zei toen dat ze die kerel zelf verwijderd had van Facebook, en nu zijn ze weer vrienden. Dit lijkt me toch een beetje vreemd, nee? Ik stel alle soorten scenario's voor in mijn hoofd, en vooral degene waarin ze eigenlijk nooit over die jongen geweest is terwijl ze met mij was. Er waren nochtans echt geen tekens dat ze hem miste ofzo. Ik weet dat ze gedichten schrijft op een bepaalde site en ja, daar staat een gedicht in dat ze gepost heeft in 2014 (over die ex wss). Het gedicht eindigt met 'I will always wonder what we could be". Ze heeft het toen ook zelf gedaan gemaakt.

Er gaat echt vanalles door mijn hoofd nu. Ik voel me echt slecht, gewoon omdat ik al die scenario's door mijn hoofd haal. En dan denk ik aan onze mooie tijden. Ze zei me altijd dat ze nog nooit zo verliefd geweest was en dat ze echt mij als haar toekomstige man zag. Zou dit nu allemaal niet echt geweest zijn? Ik zit met zoveel vragen, maar ik weiger om nu al af te spreken met haar. Ik kan het gewoon nog niet. Ik ben er niet klaar voor. Ze zei me dat ze een brief geschreven heeft voor me, omdat ze haar gevoelens beter kan neerpennen dan ze te zeggen.. Maar ik ben zo bang..

afbeelding van Trustinangels

Hey, balen dat het nu weer

Hey, balen dat het nu weer even niet zo goed gaat met je Verdrietig
Hoop dat je er naast deze site ook nog over kan praten met andere.
Ik snap dat wel dat scenario denken.... Doe ik zelf ook altijd en de hele tijd. Kan echt vervelend zijn, heb er helaas geen tip voor maar wou je even een hart onder de riem steken....
Super lastig allemaal, probeer je echt op jezelf te focussen, misschien nog meer gaan sporten of een ander soort sport beginnen.

Ja met je eetlust dat snap ik ook, ben zelf ook 5 kilo afgevallen afgelopen tijd.... :s en ik weeg al niks dus dat is echt klote, maar het eten smaakte me destijds ook gewoon niet....
Probeer als je iets eet al is maar klein beetje iets te eten met veel koolhydraten, zoals pasta ofzo, krijg je toch nog meeste binnen.

Misschien is het wel goed om haar brief te lezen, hoe spannend en hoe eng ook..... Wellicht dat je er voor jezelf antwoorden uit kan halen....

afbeelding van ClownyB

@Trustinangels

Ja, ik heb heel goede vrienden enzo dus ik kan wel degelijk goed praten, ook naast deze site. De brief wil ik sowieso lezen, maar pas als ik me beter voel, zeker nu nog niet dus..

afbeelding van PoemLover

@ClownyB

Klote man. Ik heb ook zo'n donkerbruin vermoeden. Maar vergeet de mooie tijden niet! Glimlach

afbeelding van ClownyB

@PoemLover

Ik weet het echt niet, het kan bijna niet. Ze is echt niet zo..

afbeelding van Hetlevenismooi

@ClownyB

Natuurlijk is ze wel echt verliefd geweest zoals ze aangaf.
Het is alleen niet geworden wat er toen van beiden kanten van verwacht werd.
Dat gebeurd zo vaak, helaas.
Rotgevoel hè! Je moet erdoorheen zodat de pijn minder wordt door verwerking en zie ook dat het verleden is. Je bent al goed bezig met jezelf te vermaken maar ga niet teveel in die scenario's mee. Je maakt je eigen gedachten en jezelf ziek.

Wat heeft het voor nut om te kijken, je ontdekt altijd wel wat omdat het nog uitvergroot wordt in gedachten ook en dan in gevoel als je liefdesverdriet hebt. Beste is Cold Turkey, dan ga je erdoorheen, nu krijg je alleen maar weer vragen erbij en nog meer pijn.
Wat heeft het voor zin om het allemaal te weten, het is toch uit?
Het is jouw zaak niet meer. Jij bent haar zaak niet meer.
Uit elkaar. Ieder zijn eigen zaak. Uit elkaars zaak blijven. Nu zit je in die ex zijn zaak....huh?... nog meer pijn. Shock Niet doen! Doet alleen maar pijn. De wegen zijn een andere kant op gegaan.

afbeelding van ClownyB

@Hetlevenismooi

Het heeft inderdaad echt geen nut om dat allemaal te gaan bekijken, maar het is sterker dan mezelf. En het doet me pijn, iedere keer opnieuw. Ik kan me echt niet voorstellen dat er iets meer aan de hand is, maar ja, je weet nooit. Ik probeer echt zo weinig mogelijk te volgen en dit en dat, maar het is zo moeilijk om niks meer te zien ook.. Aaaah, ik wil nooit meer verliefd zijn op iemand bleh Verdrietig

afbeelding van Hetlevenismooi

@ClownyB

Excuus, dubbel gepost. Glimlach