ldvd dag

afbeelding van eeffie

LDVD DAG:

Dit bericht staat in mijn blog, maar ook wordt het op Home-site geplaatst. Deze is terug te vinden in de blauwe balk onder Home. Reageer aub op de home pagina ?¢‚Ǩ¬¶dit staat er alleen als back?¢‚Ǩ‚Äúup.

Gisteren hebben we een overleg gehad over de LDVD dag, vandaag zouden we jullie berichten. Het was trouwens erg leuk om de mensen achter de verhalen te zien en we hebben enthousiast gewerkt aan een leuk plan.

We hebben naar aanleiding van de eerdere intekeningen gezien, dat de meeste die gereageerd hebben op de voorgestelde datums, de 6e en 7e het beste kunnen. Nu willen we een van deze dagen definitief prikken. Nu willen we jullie tot de 31e geven om in te tekenen. Dus gaarne aangeven of je beide dagen kan of maar een dag. De dag met de meeste intekeningen wordt de LDVD-dag.

Het voordeel aan de zaterdag is dat je wat langer door kan gaan s'avonds en het nadeel van de zondag is dat mensen vroeg weg moeten om weer te werken op maandag. Wel is er op zondag vervoer vanaf Utrecht CS naar Den Haag CS.

We willen afspreken in Den Haag centraal rond een uur of één, we willen graag dat iedereen er uiterlijk half twee is. Dit geldt zowel voor de mensen die met de trein, als met de auto of fiets komen. We stellen voor die dag een of twee mobiele nummers ter beschikking om ons te bereiken, mochten er problemen onderweg zijn of iets dergelijks, zodat jullie dan verder gecoached worden..
Rond twee uur zijn we dan op de start locatie. Daar is er onder het genot van een kop koffie en/of drankje, de mogelijkheid je aan elkaar voor te stellen en worden de verdere plannen uitgelegd. Rond half drie - drie uur start de verassing-wandeling. Meer vertellen we niet, maar ga er maar vanuit dat het leuk wordt. We waren alle vier erg enthousiast over het aparte idee van Mike. De voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang.

Rond half vijf ?¢‚Ǩ‚Äú vijf uur zijn we weer terug op de start plek, het sHeveningse strand alwaar een leuke BBQ met live muziek wordt gehouden. Er is een echte "akoustische" band aanwezig en na het eten wordt er een kampvuur en muziek gemaakt. Dus neem je gitaar, fluit, triangel of djembé gewoon mee. Dansen, drinken en kletsen. Een kampvuur en eten met live muziek. Mocht het regenen dat het giet, dan is er nog niets aan de hand, dan duiken we een bistro in (die we van te voren geregeld hebben). Wel wordt jullie om een bijdrage van ongeveer 10 euro de man gevraagd voor de BBQ en drankjes, maar ook wordt gevraagd zelf wat mee te nemen qua drank. (Bistro, dan of zelf betalen of een iets hoger bedrag, maar dat horen jullie dan op de dag zelf).

We eindigen weer op DH centraal waar mensen terug kunnen naar huis of hun slaap plaats. Voor de mensen in de randstad, er is een nacht net, voor de mensen van verder even kijken of jullie het kunnen regelen samen te reizen en terug te komen, bv met auto's. Voor de mensen die geen terug mogelijkheid hebben, is er slaapplek, wel matje en dergelijke meenemen. (Overigens zijn er nog mensen in DH die slaapplek over hebben, neem ff contact op met een van ons).

Dus graag voor de 31e reageren op de Home Blog (niet deze, dit is back up) :
Geef voor 31 augustus kort aan welke dag(en) je kan, de 6e of de 7e augustus of beide. Geef aan vanwaar je komt en hoe (voor de mensen met de trein geef ff aan of je al dan niet een voordeelkaart hebt). Dit wordt later nog uitgelegd. En wie er willen slapen. Beperk je echt tot deze informatie anders is het voor ons niet meer overzichtelijk. Als de dag definitief vast staat en de "komers" bekend zijn, volgt er nog nadere info.

Voor verdere vragen en moeilijkheden kun je via een PM contact opnemen met Ron of Eeffie.

afbeelding van Mike74

(foutje, ik had hier

(foutje, ik had hier gereageerd!)