Lost (met dank aan Anouk)

afbeelding van eeffie

Ik voel me zo verloren. Alweer die huilbui en dan ben ik zo kwaad op mezelf, dan haat ik mezelf, mijn leven, mijn huis ....alles. Ik moet me gewoon inhouden om niet alles rond te gooien voel me zo machteloos, verdriet dat door merg en been gaat....Zal ik mijn tas pakken en gewoon aanlopen en nooit meer stoppen..... Zo lost, wanneer lossen de dingen zich voor mij eens op.

Ik heb echt heel veel mensen geholpen en doe dat vaak nog, maar ik ben zo op. Ik wil zo graag dat de dingen op hun plek komen en dat het niet is ik ben ongelukkig en soms gaat het maar andersom ik ben gelukkig en soims ff niet. Soms gaat het wel beter of zo, maar iedere keer komt die pijn terug. Dan voel ik me lost.......

Nu huil ik ook weer en voel me zo machteloos.....
Eeffie

afbeelding van Speler

Lost Seizoen 2

Hey eeffie,

Wat je schrijft, dat voel ik ook en het is zeer vermoeiend. Ik denk dat slechts tijd zal beslissen. 1x komen we er zel en zal de zon weer alles in bloei zetten. Maar dit kan niet gedaan worden zonder de regen. Nu zitten we in de regenperiode!
Weet dat je niet alleen bent! Ik wou dat ik meer voor je kon doen, maar uiteindelijk moeten we er allen zelf geraken, with a little help from our friends.

Sterkte en veel moed,

Speler

Life is what you make of it...or not!
Don't let my nick fool you.
Don't be a rabbit, let the hunters see what you think of them!

afbeelding van Dearest

Hoi Eeffie, zo voelde ik me

Hoi Eeffie,
zo voelde ik me een paar dagen geleden ook. Jankend, ik wou wel met alles smijten, ik was hulpeloos. Wat moest ik nou doen? Ik wil nog steeds mensen helpen, maar soms mis ik de kr8. Want dan idd, moet je ook even aan jezelf denken. En dat is iets wat ik vrijwel nooit doe. Mijn vedriet en problemen wil ik altijd opzij zetten, ze zijn niet belangrijk want: ik ben het maar. Gelukkig heb ik dan nog vrienden die in laten zien dat je echt wel bijzonder voor ze bent en ze niet meer zonder je kunnen.
Sterkte meid!

Liefs,
Dearest...

afbeelding van Ikke78

Lieve Eeffie, Ik vind het

Lieve Eeffie,
Ik vind het naar en vervelend voor je dat je er nog altijd zoveel last en verdriet van hebt.... Het leven is niet altijd eerlijk en oprecht. Toch krijgen we allemaal hetgeen we nodig hebben, totdat we de inzichten krijgen tot een hoger bewustzijn!
Ik las in een andere blog van je dat je anderen nooit pijn hebt gedaan, maar zelf wel in dat negatieve cirkeltjes zit.
Misschien heb je anderen nooit pijn gedaan, maar ben je onbewust jezelf heel veel pijn aan het doen? Je schrijft dat je anderen altijd helpt, er voor ze bent, maar wanneer ga jij eens lief en goed voor jezelf zijn?
Wanneer ga jij jezelf eens flink helpen om weer happy te worden met Eeffie? Je hebt alles in huis om gelukkig te zijn, echt waar!!

Wees lief voor jezelf, en laat hem en haar LOS! Ik weet zeker dat je dat kan, maar blijkbaar vind je het eng. Ben je bang wanneer die rust en leegte er is ,wat er voor anders in de plaats komt. Veranderen is eng, nieuw.. dus blijven we maar hangen in het vertrouwde cirkeltje.

Vertrouw op jezelf dat je het kan, en zorg vooral dat je echt wilt. Er ligt nog zoveel moois voor jou in de toekomst, alleen ben jij diegene die het allemaal wel een kans moet willen geven!

Liefs Lin