???????

afbeelding van Senzy

En daar was hij dan. Het eerste contactmoment. Een kaartje in de brievenbus.
Een lief kaartje ook nog. Dat hij weet dat Kerst niet mijn favoriete tijd is maar dat hij hoopt dat het toch gezellig was en dat hij me het beste wenst voor 2012.
Dat hij me wil laten weten dat hij me niet vergeten is. Dat ik speciaal voor hem ben en dat altijd zal blijven.
Hij sluit af met: liefs.

Wat moet ik hiermee?? Ik had gezegd geen contact. En dan nu zo'n troostkaartje? Of wat het dan ook mag betekenen.
Ik voel me gelijk weer terug gezet.. Want nu zou ik iets terug kunnen sturen. Het is een opening naar contact. Maar zolang ik nog steeds hoop dat het goed komt, lijkt het me niet slim om iets terug te sturen. Er staat niet in dat hij me mist of iets...En dat is dan het verschrikkelijke, je gaat zo'n kaartje op duizend manieren interpreteren.
Wat is dit weer moeilijk zeg..

afbeelding van sjaak1

Ligt eraan wat je nog voor

Ligt eraan wat je nog voor hem voelt.Je gevoel zal zeggen, ik neem weer contact met hem op en je verstand zegt natuurlijk dat je hem moet laten rusten.Ik weet niet wat er tussen jullie gebeurd is, maar als je nog veel voor hem voelt, tsja, neem contact op.Maar dit is mijn persoonlijke mening, niet de waarheid.

afbeelding van Senzy

Dank je voor je reactie,

Dank je voor je reactie, Sjaak. Er is een hoop gebeurd. Van zijn kant veel twijfels over de relatie vanwege leeftijds/religie-verschil. Ik kon niet meer tegen zijn twijfels en toen hij voor de zoveelste keer begon met: Ik weet niet of ik genoeg om je geef om toekomstproblemen aan te kunnen, ben ik opgestaan en weggegaan en hem verzocht geen contact meer met me op te nemen. Helemaal niet. Dus daarom verbaast dit kaartje mij heel erg..
Maar ik heb zeker nog gevoelens voor hem, die zijn helaas nog in volle sterkte aanwezig!
Ik kan dus niet voor hem denken, maar denk dat hij hiermee iets wil afsluiten. Aan de andere kant: hij zoekt contact en weet dat hij daar wel/niet reactie op kan krijgen..

afbeelding van sjaak1

Ik ben een man en ik denk

Ik ben een man en ik denk zelf dat hij contact wil.Dit zou ik ook doen als ik nog wat in een vrouw ziet en contact zoek.Als ik niets meer wil, zou ik helemaal niet meer reageren.

afbeelding van Senzy

Zou je dan niet een ander

Zou je dan niet een ander kaartje sturen? Iets met: Ik mis je, of zo?
Moet wel eerlijk vermelden dat ik hem heb gezegd dat als hij spijt krijgt dat 'ie dan pech heeft...Was ik maar niet zo stellig geweest!

afbeelding van sjaak1

Nee, ik zou dan niets

Nee, ik zou dan niets sturen.Als ik niets meer voel, is het beter om dit dan zo snel mogelijk af te sluiten.Met mailtjes, smsjes, kaartjes, geef je de andere hoop.Hoop die er niet is.

afbeelding van Senzy

Tja, dat zou ik ook denken en

Tja, dat zou ik ook denken en met dit kaartje wakkert hij de hoop toch weer aan,. Want dat hij aan me denkt is natuurlijk duidelijk. Wel fijn, een man's point of view...
Dus jij denkt, vanuit jouw positie gezien, dat dit een poging tot contact is?

afbeelding van sjaak1

Ik zou het zo wel doen.Ik

Ik zou het zo wel doen.Ik denk dat hij contact zoekt.Maar dit denk ik, zeker weten doe je het nooit en je kunt altijd een lijntje uitgooien.

afbeelding van Senzy

Dus, wat zou jij adviseren?

Dus, wat zou jij adviseren? Gewoon een vriendelijk mailtje naar hem sturen en afwachten of daar reactie op komt?

afbeelding van sjaak1

Wat wil jij precies?Hem terug

Wat wil jij precies?Hem terug of niet?Als je hem niet terug wilt, zou ik niets sturen.Als je dat wel wilt, dan wel.

afbeelding van Senzy

Tja, ik wil wel dat het goed

Tja, ik wil wel dat het goed komt, maar er moeten dan wel dingen veranderen... Maar goed, ik weet natuurlijk niet of hij dat wil. Misschien vd week maar gewoon een vriendelijk mailtje sturen en dan zien hoe hij reageert... rustig opbouwen, denk ik..

afbeelding van vlindertje59

@senzy

Ik denk die hij je mist anders deed hij dat niet, immers jij hebt ""gebroken"" met hem dus ik zie het niet als een troostkaartje. Ik denk dat hij je mist maar dat niet durft te zeggen want hij is immers een man he!!!! pfff en die horen vooral niet hun gevoelens te uiten. (sorry lieve heren hier)

Liefs

afbeelding van Senzy

Lief Vlindertje, ik weet niet

Lief Vlindertje, ik weet niet of hij me echt mist. Het is een man die altijd erg bezig was met: Ga ik wel goed met je om? Behandel ik je met genoeg respect?
Dit zou heel goed een beleefdheidsding van hem kunnen zijn. Inderdaad zal hij het moeilijk vinden om te zeggen dat hij me mist, maar er staat verder niks in het kaartje waarin hij me vraagt om contact op te nemen. Maar nogmaals, dat zal hij niet durven. En tja, wat ik al eerder zei: Hij zei dat het hem niet eerlijk leek om er mee door te gaan als er weinig toekomst in zat. Toen kon ik niet anders dan opstaan en weglopen, met het beetje waardigheid waar ik op dat moment over beschikte.
Ik weet het niet, ik kan niet voor hem denken maar het is wel heel erg moeilijk!! Gaat het met jou een beetje? xx

afbeelding van vlindertje59

@senzy

Nee meid het gaat echt zo slecht. Ik heb vanmiddag een nieuwe blog aangemaakt, weet niet of je die al gelezen hebt? Het erge vindt ik dat negeren, op hyves ben ik weg en op fb en alles blokkeert hij.
O mijn meissie komt net thuis van werken. Ze heeft een lange dag gehad dus ga ff met haar kletsen. Ik spreek je snel ok? xxx

afbeelding van bokeka

contact verbroken

Je zegt dat je gezegd heb hem niet meer te willen zien, toch?
Ik weet niet wat er aan de hand is tussen jullie maar vind ook wel dat ie een beetje rekening mag houden met je besluit, minst er een goede reden achter zit!

afbeelding van Quasimodo

Quasimodo@Senzy

WAT DACHT JE WAT?

Er staat niet in dat hij me mist of iets...En dat is dan het verschrikkelijke, je gaat zo'n kaartje op duizend manieren interpreteren.
Wat is dit weer moeilijk zeg..

Na 5 maanden no contact:

Gezondheid en Geluk toegewenst.
Zoveel herinneringen van lief, mooi en fijn……
Die zullen altijd blijven, altijd bij mij zijn.
Een warme groet van “het kleintje”.

Dat is het kerstkaartje wat Quasimodo kreeg op 24-12-2011.

What's in a name?

To be continued........

Hou je taai Senzy

afbeelding van sunny1

re;quasimono&sunny

Hey Quasimino! Mijn berichtje nog ontvangen? was ff benieuwd hoe het nu met je gaat?!

afbeelding van Quasimodo

Quasimodo@Sunny,

Heey Meis,

Ja, hartstikke bedankt ............ K*T dus, sorry!
Schrijf je gauw uitgebreid terug, ben het nu niet in staat. Bekaf.

En je gaat niet weg hoor, we kunnen je expertise niet missen!.

Liefs, Quasi X.

afbeelding van Moerbei

Je vraagt je af of hij je

Je vraagt je af of hij je mist...ja...waarschijnlijk wel, al zal dat niet zo hevig zijn als jij het ervaart. Maar natuurlijk is er ontwenning bij beiden, nostalgische momenten, herinneringen, patronen die doorbroken moeten worden, etc etc.
Helaas is missen van elkaar nog niet een garantie dat je een succesvolle relatie kunt hebben. Van elkaar houden is dat ook niet. Er kan heel veel liefde zijn, als de rest niet past lukt het niet - hoe intens verdrietig dat ook is.
Ik denk dus niet dat jou vraag moet zijn, mist hij me, houdt hij nog van me, maar...heeft het zin om me dat überhaupt af te vragen, zit hier wel toekomstmuziek in?
Eigenlijk denk ik dat jij je vasthoudt aan het geen contact omdat je diep van binnen zelf overtuigt bent dat het beter zo is. Je het misschien nog niet durft toe te geven, maar onbewust die beslissing al wel gemaakt hebt. En nog steeds hevig aan het afscheid nemen bent, omdat de liefde er wel is - maar de liefde niet alles kan lijmen.

Denk je niet dat ik gelijk heb lieve Senzy?

Ik wens jou voor 2012 innerlijke rust en vrede, acceptatie en huiselijk geluk.

Lfs

afbeelding van Senzy

Ik vraag me gewoon vooral af

Ik vraag me gewoon vooral af wat nou zijn bedoeling is van dat kaartje. Waarom doet hij dat terwijl ik hem zo nadrukkelijk om geen contact had verzocht??

afbeelding van sunny1

ja, dat lijkt me logisch...

ja, dat lijkt me logisch... hij zal aan je moeten denken he.. anders stuurt hij geen kaartje....

afbeelding van Senzy

Tja... Maar het blijft

Tja... Maar het blijft raar....

afbeelding van sunny1

nee hoor, is niet raar. Raar

nee hoor, is niet raar. Raar zou het zijn als je na een relatie niet meer (nooit meer) in iemands gedachte zit... dat kan dus nooit, mensen die dat heeeel hard roepen nemen gewoon een pose aan, het moet slijten denk ik...

afbeelding van Senzy

Het vervelende is dat ik

Het vervelende is dat ik eigenlijk toch stiekem hoop dat het weer goed komt... Maar ik vind dat het initiatief van hem moet komen. Ik vraag me dus af of dit het initiatief is waar ik op zat te hopen...

afbeelding van sunny1

ja, dat dacht ik al... wij

ja, dat dacht ik al... wij vrouwen kunnen soms ingewikkeld doen he Glimlach Hij denkt aan je. (net als mijj ex aan mij) maargoed wat wil je ermee?? Dat is het he.. ikzelf moet nog even denken(-;

afbeelding van sjaak1

Ik weet niet hoe het contact

Ik weet niet hoe het contact nu is tussen jullie, maar jij zelf voelt alles beter aan hoe het zit dan wij.Ik kan alleen mijn gevoel laten spreken en ik denk, als je hem nog leuk vindt, laat het dan weten aan hem en mocht er geen reactie komen waar je op hoopt, dan weet jij genoeg.