Over..

afbeelding van Anoniem24

Het is klaar tussen ons, hij deed al dagen afstandelijk. Wou nier meer komen, Kwam niet opdagen of zei dat hij moe was. Maar toen ik vorige week zei dat ik wou praten maar eerst naar me moeder ging liet hij me staan omdat we niet goed hadden afgesproken. (Miscommunicatie) hij was met een vriend en nam niet op terwijl ik bij t station stond. Had hem wel laten weten dat ik onderweg was, zonder reactie terug.

Nu geeft hij mij de schuld van het feit dat ik soms boos word en dan dingen kan zeggen tegen hem die ik niet meen. Hij zegt ook dat ik me niet naar me leeftijd gedraag omdat ik soms in mezelf lach. En daardoor niet verder wil, hij wilt me ook geen kans meer geven. Hij is 20 en ik 24

Hij is ook agressief (vaak boos) en ik blijf dan kalm maar heb nooit gezegd dat ik daardoor niet meer verder wil dit doet zo'n pijn!( ADHD en ODD ) Dat iemand zo snel op kan geven!! Hij zegt dat hij nog wel van me houd maar dat de relatie tg geen stand houd. Daarna zegt die weer dat ik hem met rust moet laten.

Gister kwam hij zijn spullen halen en kregen we ruzie om zijn telefoon die ik van hem had gekregen en eerst mocht houden. Maar mijn contacten en foto's stonden er nog op en die heeft hij zonder pardon verwijderd!! Hij kwam en ging gelijk weer weg omdat iemand beneden op hem wachten. Hij wou niet eens praten meer. Hij zei dat ik hem gewoon ff moest geven en dat we daarna wel praten. Daarvoor noemde hij me hele tijd schatje en lieverd ik voel me bespeeld!

Daarna via whatsapp zei hij weer dat hij t niet ziet zitten meer. Misschien stuurde ik ook wel teveel berichtjes.
Ik ben zo gekwetst ik weet nu niet of t door mij komt!! Of dat hij gewoon met me gevoelens heeft gespeeld. Of dat t door t leeftijdverschil komt!

afbeelding van Hetlevenismooi

@Anoniem24

Als iemand afstandelijk gaat doen en niet meer wil komen zegt dat al genoeg.
Hij denkt er anders over dan jij het doet.
Pijn heb je zowieso, dan zou ik mijn liefdesverdriet gaan verwerken.
En geen contact meer zoeken.
Niet in de wachtkamer gaan zitten. Wachten op dat hij in actie komt?
Ik zou voor jezelf in actie komen. Wel in je eigen wereld blijven en (ver)werken aan je verdriet. Weg uit zijn wereld blijven. Als het zo moet gaan? Dan maar liever niet lijkt mij.
Dit zijn geen handelingen naar een geliefde toe, wil jezelf toch ook niet?
Als jij een binnenpretje hebt, is juist toch leuk! Lachen

Veel liefs!

afbeelding van Anoniem24

Ja ,

Ja zo ga je toch niet om met iemand van wie je houd? Ik heb niet zoveel ervaring in de liefde (op het gebied van een relatie ) en reageer niet altijd zoals het zou moeten maar dit is toch niet alleen maar mijn fout ??

Als je echt om iemand geeft, geef je diegene toch nog wel een kans.