Pfff iemand advies ???

afbeelding van Anoniem24

Wat zag ik ooit in hem. Ik weet nu dat ik eventjes geen relatie meer wil. Me focussen op me opleiding. Ik vroeg hem heel netjes wat ik met zijn spullen aanmoest, of ik ze kon weggooien.

Krijg ik een sms dat ik hem met rust moet laten dat ik niks te doen heb hulp moet zoeken en die spullen in me kont kan stoppen.

Is toch niet normaal dit ?
Dt kwetst me zo!!
Maar ze zeggen karma pakt hem uiteindelijk terug.

Hij heeft ook nog een shirtje van mij en een telefoon. Aan de ene kant denk ik terug vragen via zijn moeder of zus aan de andere kant denk ik laat het hem houden!!! Wat zouden jullie doen ??

afbeelding van Anoniem24

Ik ben geblokkeerd

Op dit moment ben ik geblokkeerd omdat ik er genoeg van had dat die telkens maar zei dat ik gek ben.

Heb ik tegen hem gezegd dat hij degene is die allerlei stoornissen heeft en ik dus niet degene ben die gek was... Hij vind dat respectloos en blokkeerde me hij zei er nog wel eventjes bij dat ik kinderachtig ben en niet voor mezelf kan zorgen en me billen moest wassen -.- ik voel me slecht dat t zo is gegaan en heb een brok in me keel Verdrietig t voelt alsof t mijn fout is nu maar aan de andere kant denk hij was degene die me respectloos heeft behandeld!

Misschien kom ik nu wel sneller over hem heen!

afbeelding van rozenblaadje

@anoniem24

Kwaadheid kan je een eindje verder helpen. Blijf het in gedachten houden hoe hij je behandeld heeft en wat hij allemaal gezegd heeft, het zal je helpen om hem in een ander perspectief te zien. Maar dat het ontzettend veel pijn doet, dat kan ik uit eigen ervaring heel goed begrijpen! Goeie moed!!!