Prachtig gouden zuiveren hart gratis af te halen.

afbeelding van mrmusicman

Prachtig mooi zuiveren gouden hart, trouw, liefdevol, en oprecht gratis per direct af te halen want ik heb het niet meer nodig.

De vorige eigenaar was een leuke spontane best aardig uitziende man met veel charisma, intelligentie, diepgang, humor, en behoorlijk creatief. Klinkt goed toch? ja meneer, dat dacht ik ook. Maar weet u, ik heb het hart niet meer nodig namelijk....Ben er een beetje klaar mee..

kijk, het probleem is, meneer, dat het iedere keer kapot en verpletterd wordt, genegeerd, en verstoten wordt zonder enige reden. Nee, daar ben ik zelf helaas ook niet achter gekomen waarom dit mij iedere keer gebeurt nee. Ik zal waarschijnlijk in mijn vorige leven hele foute dingen hebben gedaan, maar dacht dat ik het hier wel goed deed eigenlijk..

U mag het ook ruilen voor een zwart hart meneer, ja een zwart verdorven hart is prima. Kijk, weet u, het zijn namelijk de klootzakken die het verst lijken te komen, die worden namelijk meestal wel gemist en gewaardeerd heb ik gemerkt. Op ldvd.nl daar leest u genoeg voorbeelden van zwarte harten, en ja die worden nog gemist ook, heel gek...
Maar DIE optie zit niet op mijn hart, helaas, maar het kan geen kwaad doen, alleen maar goed, en het kan echt fantastisch liefde geven. Ja meneer, ik weet het,... ik dacht dat ook, maar nee de wereld staat duidelijk niet te springen op een goed hart, er lijkt geen plaats voor te zijn nee. klopt, we roepen dat wel ja.

Bent u er al over uit meneer? wilt u het meenemen? Het probleem is dat ik het niet meer aan kan meneer. Iedere keer geef ik het vol goede bedoelingen en open, op een satijnen doekje, helemaal opgepoetst aan iemand, maar iedere keer tref ik de bidsprinkhaan lijkt het wel, die het mannetje daarna genadeloos opvreet, als het al zo ver komt dan...Soms wordt het namelijk al kapot gemaakt voordat het ook maar een kans heeft gekregen.

En ik zou het graag kwijt willen voor de feestdagen, want ziet u, dat hart geneest niet meer zo snel. En tis nou eenmaal geen pretje om op al die dagen alleen te zijn met dat hart, begrijpt u? Het wil te graag geven. Het maakt me een beetje bang zelfs..

Dus als u mij dat zwarte verdorven slechte hart van u wilt geven, dan krijgt u van mij dit prachtige gouden zuiveren hart, misschien heeft u er wel succes mee, ik geloof er niet meer in. De vrouwen die ik ontmoet roepen wel dat ze een lieve eerlijke man zoeken en willen, maar vinden toch weer een manier om het kapot te maken, misschien wel uit frustratie of als wraak van hun vorige zwarte hart vriendje, ik weet het ook niet meer meneer, ik weet alleen dat ik het zat ben, dat ik de pijn niet meer aankan.

Nu gebruik ik het hart om mooie, gevoelige liedjes te schrijven, over hoop, liefde en vooral veel pijn, ja ik zal ze eens posten op ldvd.nl...

Oh... u denkt er nog even over na? Ja ik begrijp het, nee maakt niet uit, ik ben het tenslotte gewend, de teleurstelling, das mijn 2de natuur geworden zeg maar haha. Ja u heeft gelijk, dat was een nep lach.
Ja meneer, u ook fijne feestdagen.....

afbeelding van Willie

mrmusicman,

mooi verhaal, helaas.

Ik mis mijn favoriete onderdeel: ik heb hem mijn gouden hart wel eens aan iemand willen geven, maar die koos voor iemand met een zwart hart. En na een tijdje kwam ze bij mij uithuilen. Ik gaf haar troost en ze brak mijn hart zonder dat ze het doorhad; ze zei: ik zou willen dat hij was zoals jij. Ik knuffelde haar, ving haar op en daarna ging ze, op zoek naar een nieuw zwart hart.

afbeelding van mrmusicman

@willie

oh nou dan kunnen we elkaar de hand schudden hoor, want dat is precies wat mij dit weekend is overkomen...Maar dan ook echt precies hetzelfde..

afbeelding van Willie

mrmusicman

Klote man, ik weet hoe je je voelt.

afbeelding van torn

Het gulle alsmaar gevende gouden hart

Is ook de reden dat je dan eigenlijk heel blij mag zijn dat ze weer ging. En helpt de ander je door weer te vertrekken. Wat is de ware reden dat je bereidt was de ander weer/steeds op te vangen ? Zover bent gegaan dat je nu je gouden hart in de kliko wil dumpen ?

Omdat je in de kern zo een goed mens bent, of omdat je er diep in de je eigen onderlagen (onzichtbaar voor jezelf) graag iets voor terug had willen ontvangen.

Mensen die (als snel) grenzeloos geven binnen een relatie of continue de ander aan het helpen zijn, hopen er iets mee terug te kunnen winnen (krijgen/nemen)........het" hart "van de (ex-)partner en je zelf onmisbaar maken(afhankelijkheidspositie) voor de ander. In feite help je een ander er ook niets mee door steeds in de reddersrol te kruipen. Ontneemt de ander cruciaal leerproces in het nemen van verantwoordelijkheid voor gemaakte keuzes.

Je bent steeds bezig een ander vis te voeren in plaats van een hengel en draad aan te reiken om zelf te gaan leren vissen.

Opvallende is dat mensen die zoveel gegeven hebben aan een ander, dat meteen ook van de daken gaan lopen roepen als er niet beantwoordt wordt aan de onderliggende behoefte die dan ineens de kop op gaat steken. En dan verbitterd en teleurgesteld achterblijven. Dat is toch regelmatig in blogs teruglees ; oh ik heb zoveel gegeven,....ik heb zoveel voor hem of haar gedaan.

Hoe (en je zal wel weer gaan steigeren) zuiver is er dan werkelijk gegeven met dat zuivere hart. Het zijn reacties en emoties die zo weinig met onvoorwaardelijk geven te maken hebben.

Het heeft allemaal een andere tonatie en niet zo doorgeslagen, maar in de kern is wat hier beschreven wordt en het effect ervan niet zoveel anders dan de teleurstelling en boosheid die er momenteel bij anderen zegeviert op het forum.

Maar voor wat het waard is, mooi geschreven blog.

afbeelding van Willie

Torn

torn schreef:

Mensen die (als snel) grenzeloos geven binnen een relatie of continue de ander aan het helpen zijn, hopen er iets mee terug te kunnen winnen (krijgen/nemen)........het" hart "van de (ex-)partner en je zelf onmisbaar maken(afhankelijkheidspositie) voor de ander. In feite help je een ander er ook niets mee door steeds in de reddersrol te kruipen. Ontneemt de ander cruciaal leerproces in het nemen van verantwoordelijkheid voor gemaakte keuzes.

Je bent steeds bezig een ander vis te voeren in plaats van een hengel en draad aan te reiken om zelf te gaan leren vissen.

Je doet net alsof het één het ander uit sluit. Dat je voor iemand klaar staat of hoe je het noemen wil, wil dat automatisch zeggen dat je diegene niet helpt? Kan je iemand niet eerst een visje geven om de ergste honger te stillen en dan met een wat vollere buik leren vissen?

afbeelding van mrpither

Re:

Nee, iemand moet dat hele proces zelf ondergaan... is essentieel

afbeelding van torn

Vis uitdelen

Nee, ik doe niet alsof het één het ander uitsluit.

Niets mis met een visje aanbieden om de ergste honger te stillen. Ook niet als het helemaal ok voor jezelf voelt om te blijven uitdelen tot een anders buik opgezwollen is.

Maar als je visjes uitblijft delen en vervolgens beteuterd naar je netje kijkt als je er niets voor terug hebt mogen ontvangen, zegt dat wat over de ander of over de onbewuste intentie waarmee je die visjes uitdeelde.

afbeelding van Willie

Torn

Nee, oke, dan begrijpen we elkaar, of ik jou nu.

afbeelding van Jester

@ Torn

Krachtige tekst.

Het gevaar is overduidelijk aanwezig, vanuit het (overdadige) liefde tonen aan de ander een afhankelijkheid 'kweken' en inderdaad gaan hopen op de eternal teruggave van hetzelfde.

De basis voor een onbalans is dan gelegd, de fundering zwak, echter, in een vorm van 'ultieme' liefde schuilt het gevaar altijd, de kunst is om je eigen grenzen hierin te blijven bewaken, dit is echter soms onmogelijk, door de verliefdheid, en het openstellen van je hart en ziel aan iemand anders.

Een 'mooie' leerweg voor diegenen die het overkomt.
Weer kan ik het woord eigenliefde en waarde typen, als de leidraad binnen welke relatie dan ook.

Jester.

afbeelding van mrpither

Re:

Je zwelgt... beetje megalomaan zelfs...

Een gouden hart heb je pas als anderen je dat toeschrijven

afbeelding van mrmusicman

@mrpither

Weet je wat het zure en ironische hier van is? Dat al mijn exen dat juist vinden dat ik een super gouden hart heb, maar waarschijnlijk te lief, wat gaat er dan mis? shoot me, het zwarte hart is interessanter waarschijnlijk, uitdagender, en absoluut zeker niet de meest slimme keuze, maar das nou net het dillema dus...

Ik heb geen een ex die kwaad over me zal spreken, maar ze braken wel me hart, vinden dat allemaal heel erg, maar ondertussen koop ik er niks voor.
En dat is nou precies waar mijn blog over gaat tussen de lijnen door, over keuzes die mensen maken.

afbeelding van mrpither

Re:


Citaat:

wat gaat er dan mis?


Kennelijk is een gouden hart niet genoeg geweest, er zijn natuurlijk veel meer factoren die een rol spelen....
anders waren die exen wel gebleven.....

Dat je exen dat van jou zeggen zijn verzachtende woorden, meer niet. Net als "ik hou nog steeds van je, maar dan anders"

afbeelding van Kipje.

zelfliefde.

Is dit zelfliefde ???

afbeelding van mrpither

Re:

Nee kip, keep de kop where it should be te zitten.... Lachen

afbeelding van Mariah

gouden hart

Ik heb ooit ook zo een man gekend met gouden hart..
Altijd vol lof over mij, altijd bezig met mij, ik was zijn doel zijn levensdoel..
Hij was alleen maar bezig met mij.Ik was de mooiste vrouw van de wereld zijn engel zijn godin..
En dat is in het begin enorm fijn want ik voelde me eindelijk gezien.
Hij wist altijd precies hoe ik me voelde, en zorgde dat ik het altijd naar mijn zin had.
Hij wilde mij gelukkig maken en was daar grenzeloos in..
Het verstikte me, en ik kon niet anders dan gaan..
Ooit vroeger dacht ik dat ik niet met liefde kon omgaan..

Nu weet ik beter, het was de verstikkende liefde, die mij iedere keer weg liet gaan..
Ik als object van zijn liefde.
Die hij niet aan zichzelf kon geven maar wel aan mij..

En ik ben niet boos op deze man, ik draag hem een warm hart toe..
Ik heb het nodig gehad..
Maar ik kan me voorstellen dat dit ook bij jouw exen is gebeurt.

Mariah

afbeelding van mrmusicman

@Mariah

ja, ik denk dat bij mijn laatste ex waarom ik hier zit zeker wel is gebeurt ja, alhoewel dat extreem er voor elkaar zijn wel echt wederzijds was, wat ik gaf kreeg ik terug. Dus het leek goed te werken, totdat er wat veranderde bij me ex, en dan wordt het ineens verstikkend ja.

Wat wel apart is dat ik het goed bij vrouwen doe, en mag ik als single zeker niet klagen, en maak ook nog genoeg dingen mee als het gaat om vrouwen. Echter, die doen me niks, die kunnen me niet raken, de basis is anders, zoiets. (nee niet gaan gillen, ik ben altijd eerlijk, als er geen toekomst is dan beloof ik die ook niet, dont worry)

T gebeurt me juist bij de types waarbij ik wel wat voel, waarbij ik wel de sprong wil wagen, nog ver voordat ik de kans heb kunnen krijgen om het te laten verstikken zeg maar Knipoog Al is dat natuurlijk niet de bedoeling.

Maar het is wel een dillema, want als je veel voor iemand voelt, dan wil je dat ook tonen, toch? Misschien is het zo dat degene die het meest van de ander houdt in het nadeel ligt, en des te meer die geeft des te verder die ander weg zal gaan, de oude touwtrek wedstrijd....Voorheen gaf ik niet zoveel om liefde en gaf ook niet zo veel, dus daar was dat probleem eigenlijk niet aan de orde. Het probleem is pas gekomen met en na mijn ex, net toen ik liefde echt ging waarderen, en mezelf (dacht ik) een beter mens maakte.

Ik heb nog geen nieuwe liefde gehad na haar dus ik kan nog niet oordelen hoe dat is of zal gaan.
Wel weet ik dat al ver voordat de start er is het al afgeblazen wordt. En echt, ik probeer alleen maar aardig te zijn, doe geen gekke dingen... Misschien tref ik gewoon te vaak de verkeerde vrouw, die ondanks dat ze er lief uitziet eigenlijk een soort van harteloos monster schuilhoudt. Ik kan het niet voorstellen dat er echt geen vrouwen meer zijn die een lief, trouw, eerlijk en puur hart niet meer kunnen waarderen. En hopelijk is het dan wel zo iemand waarbij ik denk hee........dat zou wel eens kunnen werken. ohja, wacht, zo ging het de laatste keer ook! Knipoog

Feit is wel, ik geef om liefde, en ja ik wil het vast ook te graag. Je moet dan iemand treffen die dat ook vind natuurlijk. Maar t gaat iets off topic nu. T ging meer over goede harten vs zwarte harten Glimlach En niet zozeer over beklemming, verdrinking en overdreven geven. Het ging over je kwetsbaar opstellen, met alleen goede bedoelingen, en dan de trap....

afbeelding van Jester

@ Mr Music

Ain't LOve a sad story,
Ain't it to beautifull to be true?

did you ever wish you din't have a heart at all?
did you ever think about castin it in iron?

Why o Why do we give it away, to be stept on, time and time again?
Why o why don't we understand that it is not ours to give away but to ourselves?

If you can't keep it to yourself, that who is going to love you?
If you can't see behind the secret, who is gonna stay?

You Cannot give love away,
You can only show it,

And if the other will drown, then your love is not for them.
And if the other will stay, you found the right one...

IK snap het helemaal, de story of love and lost all over, keer op keer...

En ja, weer in deze achterlijke tijd van feestjes, gezelligheid, en al die ander b...shit waaar iedereen het maar lijkt te hebben gevonden..

It makes me sick to my bones as well...

Liefde kun je niet (weg)geven, je kunt het alleen tonen, want geven betekent dat je iets van jezelf verliest....

als je jezelf verliest, ben je schade aan het berokkenen aan jezelf..leeglopen op liefde....

Hier zit er nog eentje, echter, liefde tonen geeft helaas ook geen garantie..

Wat is wijsheid hierin...als jij het weet, of het antwoord vind..

PLease let us know??

Jester.

afbeelding van moon

Ik ben het daar helemaal mee

Ik ben het daar helemaal mee eens en, dat was ook mijn fout .
Je krijgt energie van iemand waar je van houdt en ,
het is ook belangrijk dat je bij je zelf blijft, je eigen ik!
Goede verwoording !!!

Groet, Moon

afbeelding van morgenster

Misschien

moet je de leeftijdscategorie van de vijver waar je in vist wat verhogen.

afbeelding van mrmusicman

@morgenster

misschien heb ik dat al lang gedaan Knipoog
Wat echter opvallend is, dat hoe ouder het juist vaker gebeurt.....

Te bang, te vaak gevallen, t klinkt te mooi, etc etc merk ik dan.

Maar ik zit al lang niet meer in die vijver te vissen, geloof me maar. Dan zou het gewoon simpelweg afwijzing zijn ivm dat ik te oud zou zijn. Was het maar zo simpel.

Ik leg de lat wel hoog, dat klopt, en hoe hoger de lat des te meer afwijzingen. allemaal logisch.
Maar ik heb het over de fase verder. De eerste rondes doorgekomen zijn met succes. En net als je denkt, zo, dit zou wel eens wat kunnen worden? Net op het moment dat je je hart zichtbaar maakt, dan wordt het vermorzeld.
Dat is het probleem..

afbeelding van Teigetje

@mrmusicman

Sorry, maar mijn theatrale-slachtofferrol-alarm gaat weer af.

Je kent iemand net, je stelt je wat meer open en je hart wordt 'vermorzeld'?
Hoe kan dat nou? Dan pas je er kennelijk niet goed genoeg op.
Dat blijkt ook wel een beetje uit dat je je 'gouden' hart zo maar weg wilt geven.

Je zal best een goede jongen zijn, maar hoogmoed komt voor de val denk ik dan maar.
Niet dat ik niet zie dat sommige vrouwen, foute mannen verkiezen boven de goede. Ik woonde vroeger met een 'goedzak' in huis (die trouwens nooit van zichzelf zo hoog zou opgeven als jij hier doet, ik vind dat een beetje een vaag teken) en die is uiteindelijk gelukkig getrouwd en kindjes etc. Komt altijd wel goed, alleen niet voor je 30e.
Als je ouder bent dan dat, lijkt het me dat je toch eens moet kijken of je zelf niet wat voor jezelf verborgen dingetjes hebt, die een fijne relatie in de weg staan.

En kennelijk val je op 'foute vrouwen' en 'doen de vrouwen' die een goed hart waarderen, 'je niks'.
Ik denk dat dáár ook een probleem ligt.

Groet
Teigetje

afbeelding van mrmusicman

@Teigetje

Teigetje schreef:

En kennelijk val je op 'foute vrouwen' en 'doen de vrouwen' die een goed hart waarderen, 'je niks'.
Ik denk dat dáár ook een probleem ligt.

Ja, maar iets te snel trek je nu een conclusie.. Ten eerste waar lees je dat? Dat die vrouwen een goed hart waarderen? Dat is niks meer als wederzijdse lust, en ik herhaal, wederzijds voordat hier straks weer een of andere ruzie uitbreekt over moralen en gedoe en wat dan nog meer. Dat zijn juist de foute vrouwen, en ik durf niet eens te vragen of ze single zijn eigenlijk wat ik weet het antwoord toch al. Tis nou niet bepaald dat me huis hier wordt platgelopen ermee maar ja ik ben blij als zoiets af en toe eens gebeurt. Weet ik tenminste ook nog dat ik leef!

En ik val juist op de vrouwen die een goed hart waarderen, en die zelf ook zuiver lijken te zijn, het zijn juist die types waar ik een zwak voor heb. Vrouwen die gevoelig zijn, en nog in liefde geloven, want dat doe / deed ik ook. Dat noem ik geen foute vrouwen eigenlijk.

Na 2 maanden intensief contact met iemand en dan ineens zomaar zonder goede reden geblocked worden, ja dat voelt als vermorzelen, dat doet pijn zoiets. Je bouwt toch wel echt zeker een band op in die 2 maanden en dit was niet de uitkomst die ik had verwacht of zag aankomen. Of op ze minst een duidelijk woord dan want je bouwt toch gevoelens op zo, en krijgt langzaam aan weer hoop.

By the way, de 30 ben ik gepasseerd inmiddels en ja ik heb 2 prachtige kinderen, en zat 13 jaar in een relatie waarbij het beter leek voor ons beide om er mee te stoppen aangezien het vuur uit was. Maar daarom zit ik hier niet, hoor je mij ook niet over klagen. Ik zit hier om de relatie die erna kwam.

En nog 1 punt, je slachtofferrol alarm. Ik zit hier al 9 maanden nou niet echt happy, waarvan 5 maanden een uber hell waren. Ja ik voel me ook een slachtoffer, ben belazerd en zonder pardon aan de kant gegooid in een relatie waarvan ik dacht dat het totaal wederzijds was. En het boeit me geen ene moer of dat goed of slecht is of ik mezelf wel of niet zie als een slachtoffer, maar zo voelt het wel! Bijna iedereen hier is wel op de een of andere manier slachtoffer geworden van de liefde. Wen er maar aan...

afbeelding van Fro

blijf geloven

dat je met dat mooie gouden hart uiteindelijk dat krijgt wat je verdient! Ik snap je zeker wel, herken ook zoveel. Hoe vaak is al niet tegen mij gezegd dat ik zo lief ben, te lief!! Willen mannen ( in mijn geval dan) dat dan niet??
Ik hoop dat je nooit je hart zult weggeven....want er zijn te weinig mensen met een gouden hart, wat mij betreft.......
Ik heb eigenlijk nooit echt diepe, constructieve reacties op blogs van mensen hier, maar zo af en toe doet een tekst me zoveel dat ik moet antwoorden. Alleen maar even laten weten dat ik begrip heb voor je gedachten en gevoelens. Hoop dat het tot steun kan zijn.

Groetjes Fro

afbeelding van Teigetje

@mrmusicman

Slachtoffer van de liefde???

Pfffff

Passief-agressief reageren omdat ik naar een zere plek wijs?
Teigetje wordt een beetje errug moe zo langzamerhand van dat aanhoudende slachtoffer denken. Als je alles buiten jezelf legt, hoe denk je dan in godsnaam weer gelukkig te worden. Kan je wel gaan schelden naar mensen die een beetje de weg proberen te wijzen, maar don't shoot the messenger. Tuurlijk doet zoiets pijn. Ben zelf gedumpt per telefoon na 3 jaar, en daarna hem niet meer gezien. Ja tuurlijk is dat lastig om zulke dingen te verwerken. Maar als ik zou blijven miepen over wat hij me heeft 'aangedaan', heb ik een kutleven. Slachtoffergevoelens komen met machteloosheid, boosheid, en kwetsingen. Als je daar in blijft hangen, hoe kan je dan weer je leven oppakken? Dan blijft die machteloosheid. En blijft dus ook de hel. Dus nee, vind het dan niet raar, dat je al die tijd je al kut voelt. De ander heeft je gedumpt/geblocked/mishandeld, whatever the story. Daar kan je niks (meer) aan doen, maar je kan toch niet anders dan met me eens zijn, dat je zelf er weer uit moet krabbelen, en uit je machteloosheid stappen? Of zit je te wachten tot die ander tot een inzicht komt, en je uit je ellende komt bevrijden?

Als ik te snelle conclusies trek, dan daarvoor mijn excuses. Dacht tussen de regels iets in die richting te hebben gelezen. En dan heb ik het niet over de vrouwen waarmee je ondertussen in vorm blijft.

groet
Teigetje

afbeelding van hortensia

@mrmusicman-hyperventilatie

Gefocusde muziekman, jij denkt "precies " te weten wat je zoekt en wanneer zich dat "toch nog" dan ook aandient schep jij denk ik meteen de allerhoogste verwachting dat je het alsnog hebt gevonden... en met die mentaliteit duik je er volop in. Je hoeft er toch niet steeds bij stil te staan dat je zo lief bent en alles hebt te geven? dat is zo , dat ben jij . Maar het maakt bij jou steeds de "waarom" vraag aan. Mss is er geen waarom ...het gaat zoals het gaat , om welke reden dan ook , niet leuk dat niet . Maar misschien is het wijs om niet steeds te denken waarom "het" jou gebeurd terwijl je zo'n gouden hart hebt.Het doet je echt geen goed , je wordt er verbitterd van , vind ik .
Wees blij met jezelf , dat je zo bent ! gelukkig ben je zo en niet een ass . Voor de juiste vrouw ben jij de perfecte man, dat gaat vanzelf als de tijd en persoon daar is...Een verademing waarbij jij jezelf kunt en mag zijn . Iemand die jou "ziet" . Helaas was deze het net niet ...maar de volgende zal zich aandienen en zolang jij maar dicht bij jezelf blijft en mss eens naast je neer kunt leggen dat je er niet een eissenpakket aan verbonden is aan je toekomstige partner .. want zodra degene voor je neus staat blijft daar echt geen spaan van heel Knipoog

afbeelding van chelle

Tegeltjeswijsheid

musicman schreef:

"Bijna iedereen hier is wel op de een of andere manier slachtoffer geworden van de liefde. Wen er maar aan..."

Klinkt als een tekst die iedereen wel als een tegeltje aan de muur zou willen zien hangen. Een carrière switch, misschien? Knipoog

afbeelding van mrmusicman

@chelle, de tegeltjes online shop

Ja goed plan, en nu te bestellen via ldvd.nl

De nieuwste collectie is binnen! zien?

*Ik geloof in liefde, en in roze olifanten die kunnen vliegen!

*liefde is als melk, tis een zure bende als de datum is verstreken

*Geloof altijd dat het goed komt, dan zeg je pas op je laatste dag, kut........dus niet

*Liefde is geven, de een geeft liefde, de ander juist verdriet

* Gebroken op de vloer liggen is nou eenmaal mijn 2de natuur, is er iets mis mee dan?

* ik ging helemaal voor jou, en jij voor mij....en voor de buurman...en me beste vriend....en de sportleraar...en zucht..

* kan iemand het licht aan doen? Want ik zie geen ziel meer in de fucking duisternis

* Ze kijkt me liefdevol aan, en vraagt aan me waar ik aan denk. En ik denk hoelang duurt het nog voordat Satan naar buiten treed bij jou..

* Rozen verwelken en bloemen vergaan, maar de pijn van je mooie gefaalde liefde zal in ieder geval wel altijd blijven bestaan!

* Iedere morgen begin ik fluitend de dag, en fluit de rouw top 10 lijst in 1 keer door.

* Ik geloof in de ware, want maar 1 iemand kan je zo naar de klote helpen

nou, genoeg uit me mouw lopen schudden, bestellen maar, 2 voor de prijs van 3 Knipoog

afbeelding van Fro

en nu mooie positieve tegeltjes...

Please!!! Je kan vast mooiere teksten bedenken, positievere om jezelf, om mij, ons allen hier op de site een beetje op te beuren.......tenminste ik denk dat jij dat kan omdat ik gisteren wat oude blogs van je gelezen heb. Kende je verhaal nog niet. Je schrijft mooi, doe er iets positiefs mee......net als de mooie liedjes die je blijkbaar schrijft.
Sorry, heb zelf een ongelooflijke dip......dus kon wel wat positiefs gebruiken Verlegen

afbeelding van PoemLover

dipje @ Fro

Ja maar mrmusicman heeft ook een dipje...

afbeelding van Fro

sorry

Weet ik ook wel. Maar ik denk altijd dat iedereen sterker is dan ik en er beter in is om ondanks alle ellende positieve dingen te denken/op te schrijven. Sorry, mijn fout Verdrietig

afbeelding van mrmusicman

@fro

Dit moet je niet serieus nemen, ik schreef het juist als vermaak, zeg leedvermaak.
Misschien dat het bij wat mensen een glimlach op hun gezicht tovert? je weet maar nooit Glimlach Dat was in ieder geval de bedoeling, een beetje de spot drijven met leed is ook leuk, dan geef je het tenminste niet zijn zin Knipoog

afbeelding van PoemLover

Geen fout! @ Fro

Nou, ik vind het heel goed dat je probeert positief te zijn, en dat je aangeeft dat iets je belast, zoals bijvoorbeeld de toon van een blog! Helemaal niet jouw fout hoor! Knipoog Misschien wel de mijne, want mrmusicman schijnt zich (leed) te vermaken! Tong

afbeelding van PoemLover

Positief @ Fro

Als je Twitter hebt: @4positiviteit Glimlach

afbeelding van Fro

ga meteen kijken....

Dank je poemlover voor de tip!!

afbeelding van PoemLover

Tegeltjes @ mrmusicman

mrmusicman schreef:

*Geloof altijd dat het goed komt, dan zeg je pas op je laatste dag, kut........dus niet

Ja, daar ben ik ook bang voor... Staren

afbeelding van hortensia

@mrmusic

Grijns

afbeelding van torn

Tegeltjes

mrmusicman schreef:

* Ik geloof in de ware, want maar 1 iemand kan je zo naar de klote helpen

Alleen schijn jij een uitzondering te zijn wat deze regel betreft. Het universum kan ze aan de lopende band op een productielijn voor je blijven produceren, het kwartje schijn maar niet te vallen bij je. Grijns

afbeelding van moon

Ja dat is ook een hele

Ja dat is ook een hele goeie,,,!

afbeelding van Sjimmee

Wow, als ik hiermee even mag

Wow, als ik hiermee even mag reageren, dit vind ik mooi en oprecht. Dank je wel voor het delen. In mijn gedachten heb ik al allerlei tips en ideeen maar die hou ik voor mijzelf ik geef ze pas als iemand erom vraagt. Nogmaals dank ik vind dit echt van lef getuigen Glimlach

afbeelding van Sjimmee

@mrmusicman

Ik moet glimlachen om de 'praying mantis' zo heet t in t engels als ik t goed heb, best wreed dat zoiets in de dierenwereld bestaat.
Verder vind ik t wel herkenbaar, het lijkt n soort 2e natuur of mechanisme geworden dat je steeds de verkeerde tegen t lijf loopt. Maar net als met alles kun je ook dit doorbreken.