Rain in my hart

afbeelding van eeffie

Door dit druilerige weer komen die gevoelens van toen terug, hoe ik me voelde, het verlies en de pijn en de eenzaamheid. Het maar niet kunnen bevatten wat er gebeurd was. Dus de dingen die ik voelde, en ik zal me altijd blijven afvragen waarom iemand een ander zoveel pijn mag doen en er zelf zoveel beter op mag worden. Waar verdriet veroorzaakt wordt door vals spel en de valsen beloond worden.

Tuurlijk ben ik sterker en verder, dan toen. Ik ben er nog lang niet, ik geef me niet echt meer, Ik durf niet meer echt te vertrouwen. Altijd het gevoel dat het toch weer stuk gaat. Ik heb een heel groot litteken op mijn ziel en ik denk dat die nooit meer weggaat. En weet je als het dan zo een fantastisch man was, die het litteken maakte, maar eigenlijk niet, eigenlijk helemaal niet, maar ik hield zo van hem....

Hij en zij bedankt voor het litteken, moge toekomen wie toekome? Ik wil weer zon en desnoods emigreer ik

Eeffie

afbeelding van Dearest

Ik heb altijd al

Ik heb altijd al moeilijkheden gehad met het vertrouwen van mensen met mijn gevoelens. Ik draag altijd een masker. Zelfs beste vrienden weten niet dat ik verdrietig ben als het moment daar is.
Het ziet er voor hun net uit alsof ik van mijn leven geniet.
Ik had het ook met mijn ex, ik vertrouwde hem wel dingen toe en hij mij. Vooral hij vertrouwde mij. Maar soms, was ik bang dat ik niet goed genoeg was en dat hij vreemd ging. Hij is daar later ook erg boos om geworden, hij was zo beledigd en het was toen al uit. Hij was boos omdat ik bang was dat hij vreemd was gegaan. Hij zei tegen nz beste vriend: ze weet toch dat ze mij kan vertrouwen, wrm doet ze dat dan niet! Jaa, miscommunicatie vrees ik.

Vaak denk ik ook: hoe kan zo'n leuk iemand mij nou zo'n pijn hebben gedaan? Waarom maakte hij mij verliefd op hem? Ik ben nu nog voorzichtiger geworden en afstandelijker tegenover jongens. Wat ook weer niet goed is, maar ben heel voorzichtig voordat ik weer een nieuwe relatie begin. Ik wil zeker weten dat hij me nooit zal laten vallen, maarja. Ik dacht dat het ook zo het geval wa met mijn ex, dat had ik ook mooi fout ingezien.

Liefs,
Dearest...

afbeelding van eeffie

ik zou willen

Ik zou willen weten waarom hij me zoveel pijn heeft gedaan? Ik zou willen weten waarom hij juist zo gelukkig is geworden? Ik zou willen weten waarom hij zo veranderd is voor haar ? Ik zou willen weten waar ik dit aan verdiend heb? Ik zou willen weten waar zij dit aan verdiend hebben? Ik zou willen weten hoe het zit met verantwoordelijkheid en rechtvaardigheid?

Eeffie

afbeelding van Daphje

Lieve Eeffie, Boontje komt

Lieve Eeffie,

Boontje komt om zen loontje meisje. Als hij iemand is die echt op een rotte manier met mensen omspringt, dan loopt hij nog wel tegen de lamp. Vroeg of laat.

x

afbeelding van eeffie

Ik geloof dat

Ik geloof dat rechtvaardigheid wel bestaat. Ik geloof wel als jij loopt te kloten met een ander of een ander bewust pijn doet, dat jij het ook op je brood krijgt. Kijk hier op de site, hoeveel exen krijgen spijt of iets in de orde, wilen terug of hebben ineens een kl* tijd, als zeheel grof zijn geweest. Ook in mijn omgeving, zie ik het sosm pas na een jaar maar er komt altijd een uitleg of een stuk spijt. Hij is niet mijn eerste en zoiets heb ik nooit meegemaakt. Ze zeggen ook niet voor niets boontje komt om zijn loontje, alleen bij hem lijkt dat nog niet het geval en het is niet alleen hij maar ook zij. Twee keer onrecht en ja met die antwoorden zou ik geholpen zijn mijn vertrouwen in anderen weer te krijgen.
Ooit komt het dan kan ik het hier allemaal uitleggen en misschien is het dan duidelijk.
Eeffie (it is not a simple case but a very complicated game)

afbeelding van Speler

Eeffie, Never look back to

Eeffie,

Never look back to the past to regret the facts what we did not do.
Er bestaan jongens en meisjes die het vertrouwen waard zijn en ik denk nu zoals jij dat niemand te vertrouwen is en dat het heel moeilijk is om iemand weer te vertrouwen. Waarom doen ze je zo'n pijn, das een goede vraag en daar zul je wss nooit antwoord op krijgen en als je een antwoord krijgt is het mss zo vaag, zoals mja mijn gevoel he. Wat ben je daarmee?
De prins op het witte paard komt ooit wel (voor mij hopelijk een prinses).

Veel sterkte,

Speler

Life is what you make of it...or not!

afbeelding van Ikke78

Lieve Eeffie, Kwam pardoes

Lieve Eeffie,

Kwam pardoes hier weer es langs om es wat te lezen van de oude garden, en de nieuwe natuurlijk. En ik kan het niet laten om een reactie onder je blog te plaatsen!
JIJ bent het die niet wil kiezen om het los te laten lieve Eeffie!! Ik vind de postings van HIA so true. Echt stof voor jou om over na te denken....
De vragen met waarom zijn niet altijd te beantwoorden, en bovendien ook vaak niet te begrijpen. En daarbij, je schiet er niets mee op. Hij is bij haar, hij is happy met haar, hij is veranderd! Waarom? Omdat hij en jij blijkbaar dus niet het mooiste bij elkaar hebben losgemaakt?! Heel pijnlijk, heel hard, maar denk dat het heel goed voor jou is om jezelf te confronteren. Het was niet meant to be..... KLAAR!
Ook voor jou kan er heel veel geluk in het verschiet liegen, ligt allang voor jou te wachten, maar je blijft hier zelf in door niet te accepteren en niet los te laten. Vraag me echt af wat jij hier voor positiefs bij wint om zolang te blijven hangen aan hem en haar? Komt het je niet de strot uit na zo'n lange periode? PAK JE LEVEN WEER OP, JIJ BENT INDERDAAD DE REGISSEUR ERVAN!
Lees het motto van Speler eens...... Zet daadkracht, pluk de dagen weer, en zeg tegen die twee FUCK YOU, ADIOS, IK HEB HET HELEMAAL GEHAD MET JULLIE!!!

Lieve Eeffie, niet wachten op antwoorden..... Wat als je ze niet krijgt, of ze totaal niet bevredigend zijn? Antwoorden heb je eigenlijk al toch? T was gewoon een eikel die niet bestemd was voor jou!
Laat ze die antwoorden ergens stoppen waar het licht niet komt!

YOU GO GIRL!!!!

Liefs Lin

afbeelding van Unique

Ik heb gemerkt dat kwaad

Ik heb gemerkt dat kwaad zijn nog meer energie kost dan gewoon laten gaan en verdrietig zijn..
maar ik ben wel boos nu, nee niet boos, maar gefrustreerd!
ook ik heb vragen.. eigenlijk maar 1 heel prangende vraag, die wil ik hem graag persoonlijk stellen, wil nu direct naar hem toe om hem die vraag te stellen, maar is het slim? moet ik niet mijn gevoelens in de hand houden en mezelf overwinnen,

zuch het is ook niet makkelijk,
maar eeffie, wees sterk en jezelf en je humeur niet laten beinvloeden door haat!