Sterkte!

afbeelding van Dirk30

Hoi

De meesten zullen mij niet kennen. Mijn relatie is bijna 3 jaar verstreken ( wat vliegt de tijd zeg). Ik heb sindsdien geen relatie meer gehad, enkel eens one night stand maar dat is het dan zowat. Ik ben al lang over mijn ldvd heen, maar ik begrijp perfect wat jullie actieve-ldvd'ers voelen. Als je ldvd hebt, zit je mind in een heel andere wereld en lijkt het alsof de aarde stopt met ronddraaien. Misschien een schrale troost, maar ik schrijf hier om mn sterkte te betuigen en wil daarbij ook meegeven, DAT JOUW LDVD ECHT WEL ZAL WEGVLOEIEN, alleen vraagt het wat tijd. Neem je tijd, zoveel je tijd je zelf wilt maar wentel je aub niet in je verdriet. Ween, praat en ween, daarna ga je het heus een plekje kunnen geven, om daarna te kunnen zeggen en beseffen: "die ander is al lang verdwenen, was dat het nu???". Het gaat heus wel over. Geloof me, ik ben een levend bewijs.

Sterkte en troost gewenst.

afbeelding van Puresoul

dank je wel

Dank je wel!

Dat is altijd fijn om te horen, want als je er middenin zit, lijkt het nooit meer over te gaan!
Ikzelf ben nu 1,5 maand verder en ben nu in de fase dat ik het geaccepteerd heb (voor zover dat kan) en dat gaat nu gepaard met heel veel angst, stress en paniek. Angst omdat het nu zo definitief is en angst omdat de toekomst die je voor ogen had weg is, en er geen nieuw vooruitzicht nog is. En nog elke dag heel veel huilen (rouwen?).
Het is een energie-vretend proces, waarbij je even de weg in jezelf helemaal kwijt bent. Akelig, maar het is en blijft een proces dus zal er ook weer een einde aan komen.

Thnx Dirk!

afbeelding van Gijsje

Kan niet wachten tot het

Kan niet wachten tot het gevoel voorbij is.... heb paar keer eerder liefdesverdriet gehad, maar dit is wel een intense! Het is moeilijk om iemand los te laten, als je dat zelf helemaal niet wilt. Gisteren heb ik hem nog gezien en we hebben nog steeds zo'n onwijs goede klik.. alles is er nog.. aantrekkingskracht.. elkaar aanraken, handjes vastpakken, elkaar zoenen op een terras. Maar het is nog steeds over. Hij wil vrijgezel blijven..

Na een maand heb ik nog steeds moeite ermee om het te accepteren. Elke keer heb ik het gevoel dat we zo bij elkaar passen. Alleen heeft hij door aantal stomme ruzies, twijfel gekregen. Dat snap ik, alleen kan ik hem er niet van overtuigen dat het dit keer anders is... zou niet weten hoe...

Ik kan niet wachten tot ik niet meer zo voel.. Als je nog tips hebt, hoe jij ermee om bent gegaan, hoor ik het graag Glimlach

afbeelding van mrpither

Re:

Je zit in een kansloze positie.
Er is eigenlijk maar 1 oplossing voor jou: no contact.

Tenzij je het fijn vindt een tweede keus te zijn.

afbeelding van Dirk30

Hoi Gijsje

Hallo Gijsje

Ik begrijp wat je doormaakt. Ik wou dat ik je een afgelijnde procedure kon voorschotelen, maar helaas.....

De elementen: tijd, het kunnen omgaan met onmacht ( want daar het uiteindelijk om), het durven en kunnen relativeren, erover spreken met ouders en vrienden, wenen.....het zijn essentiele zaken die meespelen in het verwerken van je ldvd.

Misschien dat er bij hem wel een ooit bewustwording gaat komen dat ie iets moois heeft verspeeld....maar, en geloof me maar, tegen die tijd ben jij er al lang over heen en is hij voor jou een detail uit het verleden geworden. Mss pijnlijk om dat nu te horen maar later begrijp je wat ik bedoel.

Wedden dat je me later gelijk gaat geven? We spreken elkaar weer over 2 jaar. Knipoog

Veel sterkte.