Terugval of vorm van afsluiting

afbeelding van T16

Zondag na 3weken toch contact gehad. Had hem een berichtje gestuurd nadat ik naar een concert was geweest, gezamenlijke interesse. Kort gepraat, heb het vrij aan de oppervlakte gehouden. Gister belde hij me op. Ik heb denk ik een sterk beeld neer gezet. Hij vroeg hoe het ging en ik zei eigenlijk goed. Hij zei je klinkt ook vrolijk en krachtiger, meer energie. Bij hem was de situatie onveranderd. Verl verdriet, therapie, relatie eigenlijk niet anders behalve dat hij nu steun toe laat. Ik zei dat is toch mooi ze is je beste vriendin nu. Het bleef erg lang stil. Hij zei ook dat als hij niet zo rot in zijn vel haf gezeten dingen anders waren gegaan. Ik zei ja daar hoeven we niet overna Te denken, want dit is nu de situatie. Hij vroeg of ik hem miste. Ik zei ik ben daar niet op die manier mee bezig. Ik wil dat ook niet meer. Het is een afgesloten hoofdstuk en een dicht boek. Je hebt een keuze gemaakt, en dat mag. Hij wilde weten of ik een ander had, Ik ontkende het maar zei wel dat ik contact had maar niet echt voor open sta. Hij werd zo enorm jaloers. Hij zei als je met anderen contact hebt waarom stuur je mij dan een bericht, Je zet mijn leven op zijn kop. Hij bood wel meteen zijn excuses aan. Later stuurde hij ook nog n bericht dat hij het idee heeft dat dingen gaan gebeuren als De tijd en dingen goed zijn. Weer een cryptisch verhaal.
Al met al kan ik zeggen dat ik zeker niet over hem heen Ben. Hij zit in hart en hoofd. Maar ik heb het geaccepteerd. Ik ga door met geen contact en wellicht zal ik het weer ooit zoeken, wellicht niet. Ben nu begonnen met therapie ook om beter bij mezelf te blijven in relaties ipv altijd maar geven.

afbeelding van hortensia

@T16

Dag T16 ,

Citaat:

Zondag na 3weken toch contact gehad. Had hem een berichtje gestuurd nadat ik naar een concert was geweest, gezamenlijke interesse.

Hoe voel je je nu erover dat je dat hebt gedaan ?

Citaat:

Kort gepraat, heb het vrij aan de oppervlakte gehouden. Gister belde hij me op. Ik heb denk ik een sterk beeld neer gezet.

hoe is het voor jou om weer contact te hebben (gehad), ik lees dat jij kort en bondig bent en daar tevreden over bent ook " Ik heb denk ik een sterk beeld neer gezet' .....(?)

Over hem lees ik : 'was de situatie onveranderd. Verl verdriet, therapie, relatie eigenlijk niet anders behalve dat hij nu steun toe laat. ' wat ik als een soort excuus lees om het dramatischer te maken , van sorry hoor ik heb het ook heel zwaar . Hoor en begrijp mij . Het is natuurlijk mogelijk dat hij ook niet over jou heen is , maar hij is verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes en het lijkt mij erg onnodig om zijn keuze zo te omschrijven :" Ik zat niet goed in mijn vel en als dat wel zo was geweest waren de dingen misschien anders gegaan" .
Wat moet jij ermee ? je hebt er geen zak aan en je kunt er niks mee , behalve dat je gevoelsmatig heen en weer gejonast wordt. Jezelf hierdoor misschien bezig gaat houden met talloze vragen en daardoor meer de behoefte krijgt om contact te zoeken, Is dat zijn bedoeling denk je ? een soort van de deur op de kier houden .......Gebruik maken van jou zorgzaamheid , als maatje gaat zien voor een luisterend oor ? en wil jij dat ook , als dat zo zou zijn ?

afbeelding van T16

Dankjewel hortensia Voor je

Dankjewel hortensia Voor je antwoord. Ik heb ook nagedacht over jouw vragen. Ik heb geen spijt dat ik contact heb gezocht. Met name omdat ik het oppervlakkig heb gehouden en hem geen inzicht in mijn gevoel heb gegeven, heb mezelf daarmee beschermd. Verder heb ik nu ook geen behoefte contact te zoeken maar zijn mijn nachtmerries wel terug.
Ik denk niet dat hij bewust een deur op een kier wil houden. Ik denk wel dat hij met zijn vindt als alle vrouwen op hem wachten en dat het niet leuk is dat ik doorga. Hij is daarbij altijd al een man van de drama geweest dus dat hij dingen wat dikker aanzet dan ze in werkelijkheid zijn wist ik al. Neemt niet weg dat hij met moeilijk heeft maar inderdaad, verantwoordelijk is voor eigen keuzes. Ik sta niet open om een luister maatje voor hem te worden. Daarvoor zit het gevoel te diep. Dus ik zoek t verder ook niet op en hij weet zeer goed hoe ik er in sta. Hij respecteert het nu wel want hij heeft na mijn uitval geen contact meer gezocht. Aan de ene kant kwetst Het me, hij kan blijkbaar zonder me. Aan de andere kant is dit wat ik nodig heb om het te verwerken. Hij heeft afgelopen week nog eenmaal een soort van hint neergelegd door in whatsapp status een nummer te plaatsen: homesick van dua lipa. Toen ik de lyrics las dacht ik echt..waar is die man mee bezig. Maarja.. Niet langer mijn probleem i guess

afbeelding van hortensia

@T16

Heel knap hoe jij ernaar kunt kijken , duim omhoog daarvoor
je bent een sterke vrouw , de weg is lang en zwaar maar uiteindelijk vind je de uitgang wel
top!

afbeelding van T16

@ hortensia

Lief van je! Gek genoeg hoor ik heel vaak dat ik er op bijzondere manier naar kan kijken en het goed doe. Zo voelt het zelf nog niet altijd omdat hij nog altijd in mijn hoofd en hart zit, enige verschil is dat ik mezelf niet meer toe sta er iets mee te doen. Maar daar begint Het mee:)