Tranen

afbeelding van eeffie

Vandaag vroeg iemand me gewoon, hoe ging het dan toen je het ontdekte? Ik vertelde hij wilde niet praten. Dus ik belde haar. Zij kwam.
Hij vroeg: Werd je kwaad en wat deed je toen je haar aan zag komen? Ik zei huilen, heel hard huilen en ze pakte me beet wilde me vasthouden...ik vroeg haar me los te laten.

Later toen ze loog dat er niets was tussen hun en ik weer huilde, trok ze ruw mijn kin haar kant op en zei: kijk me aan als je met me praat....en ik vertelde verder hoe het ging.

Hij was even stil en zei ik zie veel lagen, weer was hij stil en vroeg me waarom huilde je toen je haar zag, waarom werd je niet kwaad, waarom liet je je pijn en zwakte zien aan degene, die je grootste tegenstander vijand of belager was op dat moment.

Ik weet het niet, zei ik ......hij zei je herhaalt een vreemd conflict......misschien iets van vroeger en ineens realiseerde ik me hoe raar het was.......

Voel me vandaag raar en begrijp nog steeds geen flikker van de hele situatie. Ik roep waar heb ik al die pijn aan verdiend en heeft hij geen enkel moment iets gevoeld? Hij is en was er niet mee bezig en denkt er niet over na. Voor hem is het allamaal makkelijk, maar ze zeggen wat je willens en wetens doet, krijg je terug op je brood.

Is dat zo waarom wordt hij niet geplaagd door pijn en gedachtes, waarom ik, wat heb ik gedaan dat ik echt zoveel pech op mijn weg krijg. En zij willens en wetens iets stuk maken en het blijft ze maar voor de wind gaan, wanneer komt boontje om zijn loontje. Waarom wordt ik gestraft...en waarvoor? Zo voelt het haast, comprendes?

Na zo lange tijd nog zoveel pijn, na zo lange tijd er niet bijkomen. Zou het zijn dat niemand hem kan bereiken en ik dat zo hard geprobeerd heb en eigenlijk vier jaar met iets heb samengewoond, waarvan ik niet weet wat het is. Is hij echt lief? Schizo, kan het dat hij op een dag moord? Is er iets dat me behoedt?
Zo niet waarom, buiten mijn wellicht soms onhandige keuzes, moet ik zo lijden? Ik kan niet eens uitleggen wat ik vond bij hem en waarom ik zo van hem hou. Hij... die me pijn deed al tijdens en zeker na de relatie.

Iedere keer the poundering thoughts: Welke vrouw accepteert een man die niet communiatief is, een man die weigert te praten en de langste gesprekken die je met hem kan hebben duren 3 zinnen. Ja drie hele volzinnen. Tuurlijk ik trok eraan en kreeg er dan soms vijf ...Maar welke vrouw kan dat, wat houdt hen bijeen, wat hield mij bij hem? Ik wilde n engel redden, dat zat erin , eens in het begin sliep hij en echt hij leek te stralen als een engel.

Maar zo gesloten en zo verrot geblowed als hij is snap ik zijn grote verandering niet want bij mij kon niets, bij haar alles. Hij heeft dat mij nooit kunnen of willen uitleggen.
De vernedering voor mij van hoe het uiging, het gevoel ik wil jullie die pijn zien hebben die jullie me aandeden en de pijn die ik nog dagelijks voel, want ik snap er nog steeds geen flikker van en immers zeggen ze

What goes around comes aroud.....

Als dat bij mij zou werken, dan was ik nu getrouwd, rijk, beroemd geliefd etc.....al die shit waar ik me gdoorheen geknokt heb al voor hem en als toetje kwam deze pijnlijke ervaring. Ik weet dat ik in mijn leven dingen heb gekozen, die misschien minder handig waren maar ik heb nooit iemand pijn gedaan en al zoveel pijn gehad. Je hebt ook iets van geluk en dat is me wel opvallend vaak niet gegeven, and it beats me why? Als ik een bitch was okee....... Maar nee.

So where are my happy times.....

EEffie

afbeelding van Hoop

Hoi Eeffie

Zoals je al eens eerder hebt gehoord moet jij de volgende dingen gaan doen:

- wrok loslaten
- proberen niet meer zo verbitterd te zijn
- Je maakt je eigen leven en zoals "freespirit" altijd zo mooi zegt: Je schildert je eigen
schilderij! Als jij je openstelt voor andere mensen zou die leuke vent ooit wel op je pad komen.
Maar je weet gewoon niet wanneer!!

Lees mijn blog over dat computerverhaaltje maar eens.

Verder een voorbeeld: Ik was 7 jaar lang gelukkig met mijn vriend. Veel meiden waren een beetje jaloers omdat ik al zo vroeg "de ware" had gevonden en we het zo leuk hadden, enz.... Nou... Denk je dat die meiden nu nog jaloers zijn op mij??!!

Nog een voorbeeld (andersom): Een tijdje geleden kocht een vriendin van mij samen met haar vriend een mooi huis. Ik zat nog met mijn vriend in een huurhuisje, zij konden leuke dingen doen zoals een keuken uitzoeken en dat soort dingen. Ik was blij voor haar maar ook een klein beetje jaloers want ik zou dat ook wel willen. Nu zijn zij dus ook uit elkaar en moeten een huis verkopen!!! Denk je dat ik nu nog jaloers op haar ben?

Dat "What goes around comes around" komt ooit wel. Misschien niet zo snel als je wil maar er veranderd altijd wel weer iets in iemands leven. Misschien ben jij over 5 jaar supergelukkig en zit je ex en zijn vriendinnetje wel zwaar in de put. Je weet het gewoon niet!!

Probeer alsjeblieft niet zo'n verbitterd meisje te worden, dat is zonde. En kijk wat nog veel erger kan. Heb jij een dodelijke ziekte waardoor je geen toekomst meer hebt? Nee toch?! Nou er zijn ook zat mensen van onze leeftijd die rondlopen met kanker of wat dan ook. Jij en ik, wij hebben een kans om ons schilderij zo mooi in te vullen omdat wij een heeeel leven voor ons hebben!

Zet hem op meid!

Liefs,
Hoop

afbeelding van belleke

amai...

wauw hoop das wel heel mooi gezegd...
ik leef de laatste tijd ook zo verbitterd. Zeg in mn eigen kga da doen en da, maar als het erop aankomt doe ik juist niets.
maar je tekst heeft me wel ff doen denken...

afbeelding van Dearest

Hoop dat waren hele mooie

Hoop dat waren hele mooie woorden van mij. Het heeft mij nu behoed om net zo te gaan praten.
Ik praatte zo...want wat ik net wou typpen is: ik heb ook veel pijn gekend.
Al op jonge leeftijd mijn familie verloren, mn allerbeste vriendin die me opeens in de steek liet. We gaan binnenkort weer afspreken na elkaar 2jaar niet meer gezien te hebben.3 jaar lang zwaar gepest, durfde geen woord meer te zeggen en ben nu eindelijk mezelf weer geworden grotendeels.
Laatst nog iemand die een goede kennis vd familie was overleden. Het doet pijn, en dacht echt van:
wow, ik ben zo gelukkig nu met hem. En dat is nu ook weg, we hebben het niet verdient. Het overkomt ons gwn, gwn ontzettend pech denk ik? Want ik heb ook nooit iemand pijn gedaan en anders per ongeluk, nooit met opzet.
Iig, we moeten sterk blijven en voor dingen open staan, dan komt het helemaal weer goed hopelijk.

Liefs,
Dearest...