Vergeten verjaardag of niet?

afbeelding van MagicOfLove

Hey iedereen

Na 8 maand gaat het echt goed met mij Glimlach, dus aan iedereen die denkt dat het nooit gaat lukken. "hou je hoofd boven water het lukt je wel"

Maar nu mijn probleem men ex verjaart de 9de Juni. Nu ik weet niet of ik iets van me zou laten horen of niet. Zij was mijn verjaardag niet vergeten maar heeft wel niets van zich laten horen. En nog iets, ik heb ze voor het laatst nog geconfronteerd met de vraag "waarom ben ik de slechste persoon op de wereldbol". Maar die vraag ontwijkt ze alleen maar. Dus nu heb ik jullie raad nodig Glimlach

Laten horen van me of niet.

cheers

afbeelding van Zaza

De vraag is denk ik waar jij

De vraag is denk ik waar jij je goed bij voelt. Ik zou het zelf graag willen doen. Maar om de verkeerde redenen. Denk dat ik ermee zou willen bereiken dat hij me niet vergeet, er miss weer contact is etc etc. Dus als ik me dat zou beseffen, zou ik het niet doen. Omdat het weer hoop creeerd. Hoe zit dat bij jou?

afbeelding van miss_is_sippie

@MagicOflove Ik kan jou

@MagicOflove

Ik kan jou alleen maar meegeven hoe ik het heb gedaan. Eerst dacht ik; ik hoor niets van jou, dus jij ook niet van mij! Later bedacht ik mij dat ik niet met de persoon hoef om te gaan zoals hij met mij. Ik ben namelijk anders en ik wil dit graag doen. Ik heb toen de eer aan mijzelf gehouden en een e-card gestuurd. Niks bijzonders, maar leuker dan een sms. Via hallmark krijg je ook nog bericht of de e-card bekeken is! Echter moet je niet de verwachting hebben dat zij/hij reageert, want dan wordt het een kwelling als hij/zij niet reageert. Ik wilde de persoon in kwestie laten weten dat ik hem niet vergeten was en op zijn verjaardag aan hem dacht.

Het kan een nieuwe opening zijn, maar ook voor kennisgeving worden aangenomen.

Succes met wat je gaat doen.

afbeelding van Moerbei

Doe datgene waar jij je het

Doe datgene waar jij je het prettigste bij voelt.
Door ldvd vertroebelen veel gevoelens. De ex wordt een boeman puur en alleen om het feit dat hij/zij het uitgemaakt heeft. Oude liefde roest niet (maar transformeert wel).
Ik heb me vorig jaar met kerst/oud en nieuw ook afgevraagd of ik hem een kerstkaart zou sturen. Of hij daar uberhaupt op zat te wachten of het alleen maar vervelend en naar vond als ik dat zou doen.
Uiteindelijk heb ik het wel gedaan.
Ergens eind januari hebben we weer contact gehad en tot mijn verassing stond mijn kerstkaart als enige op de schouw.
Het was dus zeker wel gewaardeerd.

Dat een relatie niet meer werkt wil niet zeggen dat je geen speciaal plekje meer voor iemand hebt en het dus niet gewaardeerd wordt dat je op een speciale dag aan die ander denkt.

En geloof me, je gaat echt je ex niet terugwinnen door een happy birthday kaartje of sms! Dus daar hoef je ook niet te veel aan op te hangen.

Het is gewoon aardig. Meer niet.

Succes!

afbeelding van miss_is_sippie

Reactie op je vraag aan haar!

MagicOfLove schreef:

En nog iets, ik heb ze voor het laatst nog geconfronteerd met de vraag "waarom ben ik de slechste persoon op de wereldbol". Maar die vraag ontwijkt ze alleen maar.

cheers

Misschien niet leuk om te horen, maar ik wil het echt even gezegd hebben. Wanneer ik de vraag krijg "waarom ben ik de slechtste persoon op de wereldbol", dan zou je van mij het volgende antwoord krijgen: "juist omdat jij mij dit vraagt!" Ik vind het een hele theatrale vraag en ik kan mij voorstellen dat zij daar geen antwoord op heeft!

Mijn advies: stel deze vraag niet meer!

Sorry voor mijn reactie, maar mijn ex had hier ook een handje van en juist hierom heb ik het contact afgebroken!

afbeelding van MagicOfLove

advies

Dankje

En ja ik vraag haar niks meer, want ik weet hoe de reacties kunnen zijn. Maar ik kan me niet voorstellen dat iemand zo slecht kan afgebeeld worden in iemand zijn ogen na een mislukte relatie. En haar terugwinnen ben ik helemaal niet meer van plan. Het is goed dat het uit ging, te veel jaloersheid langs beide kanten, zij eiste zelfs dingen van mij die ik niet meer mocht doen. Maar het lijkt me toch een mooi gebaar om te laten weten dat ik haar niet vergeten ben? Iedereen vind een "gelukkige verjaardag" toch prettig, zelfs van een ex. Geeft mij denk ik alleen nog maar het signaal dat ik ze nog altijd wardeer ookal maakt ze niet actief deel van mijn leven Glimlach

nog is dankjewel iedereen.

afbeelding van mrpither

Re:

En wat had je verwacht te zullen horen?

afbeelding van Xen

goed voelen, denken

goed voelen, denken blablabla.
wil je haar gelukkige verjaardag wensen doe dat dan gewoon, als je het echt meent en als er geen bijbedoelingen zijn.
Doe gewoon waar jezelf zin in hebt.

Als je het kan helpen, ik heb gebeld om 23h30 s'avonds ofzo, dus 30min nog op tijd.. En ik had weer iemand gelukkig gemaakt op deze aardbol zonder dat ik iets terug verwachtte.
En tussenhaakjes, ze lag al met haar nieuwe vriend in bed, en toch neemt ze de telefoon op Knipoog