Wanneer kun je erop vertrouwen dat je liefde waar is?

afbeelding van eeffie

Wanneer weet je dat je liefde enhet antwoord daarop klopt, ik lees hier zovaak over mannen die terug gaan naar een ex, mensen die vreemdgaan en dergelijke wanneer weet je, dit zit goed?

Als je een realtie met strijd hebt kun je verwachten dat gaat een keer fout, maar juist als je het gevoel hebt dat alles klopt wanneer kun je dan zeker zijn?

Eeffie

afbeelding van odie

geen idee

Zou het echt niet weten. Dacht dat mijn relatie ook goed was, nooit ruzie, toestanden of wat dan ook. Dacht oud te worden samen met hem, hadden nog zoveel toekomstplannen. En van ene op andere moment alles weg, vreemd gegaan, weggegaan, teruggekomen en gaat nu weer weg. En dat na 25 jaar! Dus ik zou het echt niet weten, nooit denk ik...... :S

afbeelding van thomontroostbaar

Jij kan er absoluut op vertrouwen dat jouw gevoelens waar zijn.

Helaas zegt dat helemaal niets over de ander. In jouw geval gaat het over een persoon die een hele andere beleving heeft bij houden van dan jij. En je zult nooit een eeuwigdurige garantie krijgen of hebben dat een partner er dezelfde gevoelens, normen en gedachten op nahoudt. Wanneer een partner oprecht is, en vooral naar zichzelf, wat betreft zijn of haar eigen doelen dan zou het allemaal een stuk minder ingewikkeld zijn.