Wat voel ik me gemengd bij het opstaan vandaag.

afbeelding van Dirk30

Hoi

Gisterenavond liggen chatten met een vriendin waar ik mn verhaal heb kunnen doen. Ik moest zeggen, ze was heel begripvol en herkende de situatie waarin ik leefde. Maar ze zei iets wat me wel meer inzicht gaf nml: het feit dat mn oud geliefde na haar relatiebreuk met haar ex, onmiddellijk mij liet vallen en koos voor iemand anders laat zien hoe onstabiel ze is en dat ook haar nieuwe relatie geen lang leven zal beschoren zijn. Woorden die mij laten inzien dat er mij niets te verwijten valt.
Uiteindelijk ben ik het met het sterke karakter hier. Heb er definitief een streep onder haar getrokken en niets meer van mij laten horen. Ik begon meer en meer te twijfelen of het wel de juiste beslissing was. Maar nu met mn vriendin gechat te hebben weet ik het zeker. En terugkomen op mijn belsissing zou niet consequent zijn
Het doet me nu ongeloofelijk deugd die woorden gehoord te hebben, maar het gemis is wel blijvende maar begint ook te slijten.

afbeelding van tripstar

Goede gedachten gang

Hee vriendje,

Lees weer even jou stuk door en ook mij pept het weer op.
Over wat je vriendin zei, heeft ze gelijk in en is ook eens goed te horen. Zo heb ik het ook nog niet bekeken.
Waarschijnlijk omdat jou en mijn onderbuik gevoel nog steeds geloofd in onze ex-en.
Maar wijze woorden van jou en je vriendin die ook mij goed doen.

Hou vol ga door, we zitten op de goede weg.
Ook ik heb hier vanaf het begin absolute radio stilte. En ja soms is het moeilijk om dit vol te houden en begin je te twijfelen aan deze situatie. Nogmaals hou vol, we zitten op de goede weg.

Tripstar

afbeelding van Dirk30

Hey trip Ja ik was aan het

Hey trip
Ja ik was aan het het chatten met eentje die ook al vanalles heeft meegemaakt op liefdesgebied. Ze heeft wat dat betreft veel meer ervaring dan mij. Na ons gesprek ben ik beginnen nadenken over wat ze zei. En idd, als ik erover nadenk was mn ex maatje dus, onstabiel. Dat is bij jou ex ws ook zo. Ze vertelde me dat ik er heel goed aan deed om alles te verbreken. Dus ook jij zit nu op een goede weg. Mn ex en die van jou moeten gewoon nog veel verwerken en doen dat nu op de niet allerbeste manier. Mn vriendin zei dat ik me er goed aan deed om mezelf tegen haar onstabiliteit te beschermen door alle contact te verbreken maar raadde me ook aan om alle tijd te nemen om het gemis te laten slijten. Dus niets forceren en er veeeeeeeeel over te praten.

afbeelding van tripstar

Juist

Hee Dirk

Juist !!! Dat is de instelling en we verdienen beter dan dit. Het vraagt al je energie en het lijd tot niets.
Geen contact meer, laat ze maar lekker smoren in hun eigen vet. Ik hoop dat ze het geluk kan vinden wat iedereen verdient, maar dan zonder mij. daar ken ik ze nu voor.
Wij staan als mens goed op deze aardkloot met beide benen op de grond. En dat laat ik me niet meer verkloten door iemand die de zin van de liefde niet ziet, aanvoelt of wil.
Ga dat dan maar bij een ander zoeken !!!!!

Sterkte jong, ik hoor je nog wel.

Tripstar

afbeelding van Sander28

Hou vol

Goed gedaan,
ik heb iets dergelijks meegemaakt en als ze zo instabiel is als de mijne destijds zal ze hier altijd spijt van blijven houden en je misschien wel terugwillen. Pas daar voor op. Mijn advies luidt:
Negeren tot je zelf weer heel bent, dan kun je altijd nog zien.

Mijn voorbeeldje:
Ik zie die ex van mij nu af en toe op vriendschappelijke basis. Of meer, neutrale basis, omdat we vroeger iets gedeeld hebben en enkele gemeenschappelijke vrienden hebben. Ik voel er niets meer bij. Dat is fijn, want ze heeft het vaak nog bij me geprobeerd, zelfs terwijl ze in die relatie zat en daarna terwijl ik in een andere relatie zat. Mijn respect voor haar is door dat egoïsme echt tot een nulpunt gedaald en ik heb gezien dat het dus echt niet bij mij lag (al zal iedereen dat nu al tegen je zeggen, maar geloof je het nog niet helemaal).
Gevaarlijke vrouwen, ze blijven interessant, maar pas goed op je tellen Glimlach

Succes en hang in there, het kost even, maar neem die tijd ook.

afbeelding van Dirk30

Dank u sander

Hoi sander

Alvast bedankt voor je reactie. Ik vrees dat ik nooit meer contact ga opnemen. Omdat ik consequent bij mijn beslissing wil blijven maar ook omdat ik mezelf ken nml: ik vrees dat ik trug voor haar vallen. Op dit moment zoekt zij ook geen contact met mij. Dat is nu wel het ergste wat mij zou kunnen overkomen. Als ze me mailt, sms of telefoneert dan stort mn wereld trug in en sta ik weer op af. Het kost me nu al veel energie om niets meer van me te laten horen. Ik wil gewoon niets meer weten van haar omdat het me enkel zou kwetsen.