What hurts the most...

afbeelding van mrmusicman

Ik vind het weer eens tijd voor een blog….Wat meestal natuurlijk niet zon goed iets is, want ik zit dan ergens mee, en dat klopt, dat doe ik ook….
Het is nu bijna 2 jaar geleden dat ze bij me wegging, de tijd gaat hard, ondanks dat ik het gevoel heb dat ik volkomen stil sta eigenlijk….

Me ex en ik gaan eigenlijk al vanaf de breuk goed met elkaar om….iets wat heel heel heel erg lastig is, aangezien ik gewoon nog steeds van haar hou, en dat is geen gram minder geworden in die tijd.
De laatste tijd gaan me ex en ik wat vaker met elkaar om, daagjes weg, middagje strand, avondje film kijken etc etc etc, alles geheel op vriendschappelijke basis, en daar ook geen gram meer, helaas voor mij…
We hebben veel lol, onze humor is nooit veranderd, en we hebben nog steeds dezelfde interesses. Allemaal mooi toch zou je zeggen?

Niet echt….want wat is nu het dilemma? Ik snap nog steeds niks ervan waarom ze bij me weg is gegaan, ze is zelf ook al 2 jaar single (zegt ze), maar weet ook heeeeel zeker dat ze niet bij me terug wilt. Het enigste wat ik kan bedenken is dat ik te lief voor haar was, en dat nog steeds ben helaas, ondanks ruggegraat….Schijnbaar is goed ook weer niet goed, we hadden ook nooit ruzie of iets, en alles leek altijd helemaal goed te zitten, en nu nog steeds. Ze ziet me graag en spreekt echt graag met me af nog steeds.

Ondertussen lees ik hier verhalen van vrouwen die mannen missen waarbij de award voor asshole of the year niet zou misstaan. Dat maakt het nog allemaal verwarrender voor me.

Gisteren was ik erg down, ik ging mezelf eens googelen, en was benieuwd hoeveel foto's van mij op het internet zwerven, daarna deed ik dat ook even bij me ex, big mistake…..
Die kom ik ineens tegen op allerlei sites, waarbij ze niet schuwt haar geniale lichaam te laten zien in kleine pakjes want ze is nogal fanatiek met sporten. Honderden comments eronder met wouw, beautifull girl, want to chat? etc etc en ik zie drommels goed wat ik kwijt ben geraakt….auw auw auw en nee zo'n meid krijg ik nooit meer, tenzij ik op een dag miljonair wordt, maargoed, das dan op een basis waar je ook geen zak aan hebt.

Maar what hurts the most, is gewoon dat ik niet weet waarom ik haar ben kwijt geraakt, na 2 jaar is dat raadsel nog steeds niet opgelost. En als ik het vraag voor de duizendste keer, krijg ik altijd een antwoord als we passen niet zo goed bij elkaar. En juist daar snap ik echt geen zak van…Dat vertel ik dan en dan is het een beetje stil. uitleg krijg ik niet echt.

ik ben gewoon keihard in de friendzone belandt, geen idee hoe, maar waarschijnlijk omdat het te goed was. Nou misschien voor een vrouw is dat logisch, maar ik snap daar echt geen zak van, want te goed zou misschien te weinig uitdaging kunnen zijn, maar hoe zeldzaam is zoiets? Een relatie die gewoon goed is, en dan echt op alle vlakken? Hier lees ik veel verhalen dat ik denk, oh gezellig ging het daar….maar niet heus, en juist die worden gemist...

Het klotige van dit alles is dat er geen hoop is, mijn hart weigert anders te denken, en haar niet meer zien als vriend is ook tegenstrijdig, ik ben in me depressie best wat vrienden kwijtgeraakt en het voelt echt niet goed om me beste vriend te moeten verwijderen, dat zou betekenen nog eenzamer.

Ik was een winnaar ooit, maar nu lijk ik constant te verliezen, en wordt gek van het idee dat de losers wel constant winnen. De een na de andere leuke meid zie ik gaan voor trouble, en met open mond sta ik het van de zijlijn allemaal te bekijken.

Bottomline…2 jaar is lang!

afbeelding van Broken27

assholes

Hi..
Ik voelde mij een beetje aangesproken vandaar dat ik wilde reageren.. aangezien ik iemand ben die de klootzak mist.
Ik denk dat het niet zo zeer het missen van de klootzak is.. maar meer het gemis en gebrek aan liefde. En dan doel ik op de leuke aspecten van de relatie en niet op de asshole aspecten..
Tevens ben ik er ook inmiddels wel een beetje achter waarom wij op assholes vallen.. wellicht omdat er ergens in ons verleden iets mis gegaan is waarbij wij genoegen nemen met minder. Een eikel dus. Wellicht ligt dit dus ook een beetje aan ons zelf hoeveel ons ook is aangedaan. Diep in mijn hart zou ik namelijk de meest lieve goedzak willen die er maar rondloopt op aarde, alleen mijn behoeften van vroeger laten dat in het heden nog niet toe.
Wilde je deze uitleg meegeven.. misschien heb je er iets aan om in ieder geval het beeld los te laten dat je niet begrijpt waarom klootzakken gemist worden.
Wens je veel sterkte!!
Liefs.

afbeelding van rozenblaadje

@mrmusicman

En als je haar nou eens zou vragen waarom ze dan wel vrienden met je wil zijn? Dan zegt ze vast dat jullie goeie maatjes zijn, niet? Maar waarom kan ze dan geen relatie meer met je? Misschien moet je haar toch eens duidelijk gaan maken dat je emotioneel lijdt, al 2 jaar en dat je geen stap verder komt omdat zij jou geen heldere antwoorden geeft. Als ze om je geeft zou ze dat toch moeten begrijpen? Besef goed dat er ook een leven is na haar. Je kon het leven voordat je haar ontmoette ook best aan, toch? Een bewijs dat het wel zou moeten lukken... Maar nu zitten al die herinneringen je in de weg en de confrontaties met haar maken het er alleen maar moeilijker op, waardoor je niet kan gaan verwerken. Als je wil dat er dingen veranderen, dan zal jij iets moeten veranderen aan de situatie. Angst is een slechte raadgever. En ik weet het, het is zo gemakkelijk gezegd en als het erop aan komt dan ben ik ook n schijtluis hoor Tong Ik hoop dat jij de moed wél gauw vindt Knipoog liefs en sterkte!

afbeelding van pallmallwoman

@mrmusicman

vervelend voor je dat je nog altijd in de flow zit van het niet begrijpen waarom het over is, als ik jou zo lees lijkt het me dat ze heel duidelijk is in het aangeven waarom het over is...
ze vind jullie niet bij elkaar passen!
hoe duidelijk wil je het voor jezelf hebben, vraag ik me dan af.

het feit dat jullie samen fijne dingen doen op vriendschappelijke basis, wil niet zeggen dat het dan ook zo werkt in een relatie.
ze vind waarschijnlijk de vriendschap tussen jullie belangrijker en fijner dan een relatie met jou.

ik zou zeggen koester deze vriendschap, en laat je hoop op herstel varen, duidelijker kan ze niet zijn.
je geeft zelf aan dat je TE lief bent, en denkt dat dat DE reden van de breuk is, heeft zij dat ooit laten vallen, of heb je jezelf dat aangepraat?

wat je hiermee aan geeft vind ik persoonlijk een rare uitspraak:

Citaat:

Gisteren was ik erg down, ik ging mezelf eens googelen, en was benieuwd hoeveel foto's van mij op het internet zwerven, daarna deed ik dat ook even bij me ex, big mistake…..
Die kom ik ineens tegen op allerlei sites, waarbij ze niet schuwt haar geniale lichaam te laten zien in kleine pakjes want ze is nogal fanatiek met sporten. Honderden comments eronder met wouw, beautifull girl, want to chat? etc etc en ik zie drommels goed wat ik kwijt ben geraakt….auw auw auw en nee zo'n meid krijg ik nooit meer, tenzij ik op een dag miljonair wordt, maargoed, das dan op een basis waar je ook geen zak aan hebt

en nu doel ik vooral op t laatste, alsof je als miljonair, mooie vrouwen aan je zijde hebt, alsof je ze kopen kan!
wij zeggen hier in utrecht " van een knappe tafel kan je niet vreten"
bovendien komt het bij mij over alsof je het erg vind dat je haar als mooie vrouw (uiterlijk) naast jou mist, ipv haar als persoon.
ik kan t natuurlijk mis hebben, maar met je uitspraak breng je dat idee bij mij teweeg...

dat je hier en om je heen ziet dat de assholes gemist worden, is iets wat in jou zit, ik denk namelijk niet dat diegene die de assholes missen, daar bewust voor gekozen hebben, in het begin van een relatie, zal je nooit in de gaten hebben dat het uiteindelijk een asshole blijkt te zijn.
dus kiezen de vrouwen daar niet bewust voor.

maargoed terug naar de kern, koester de vriendschap die hebt met haar, dat t lastig is voor jou, omdat je haar liever terug wil, kan alleen jij veranderen voor jezelf, zij is duidelijk, duidelijker kan ze niet zijn.
dat je nooit meer iemand krijgt zoals haar, dat klopt, want ieder mens is uniek op zijn of haar manier, vast blijven houden aan het oude is dan ook een illusie...
er zijn vast nog mooiere vrouwen op de wereld, die dan misschien iets minder mooi zijn van buiten, maar des de mooier van binnen.

liefs pallmallwoman

afbeelding van chelle

@Pallie: scherp

Pallie! Goed om je weer eens te lezen. Scherpe reactie ook weer van je. Ik hoop dat deze ook bij de blogger zelf binnenkomt Knipoog

liefs x

afbeelding van pallmallwoman

@chelle

damn ook goed om jou weer eens te lezen, ik miste de laatste tijd de lessen en inzichten van jou en natuurlijk mijn mattie torny, vond en vind jullie beide zo sterk en kan me er vreselijk goed in vinden.
mijn bijdragen op de site is niet altijd oke, ik verwoord het niet goed en zeg vaak wat ik denken dat word me vaak niet in dank af genomen...jij en torn daarin tegen doen dat op een hele andere manier die ik bewonder, nu ik dit zo tik denk ik: wow laat ik jullie niet TE veel ophemelen want dan krijg je van andere gebruikers weer dat er gemanipuleerd word! waar ik dan om lachen moet want, als een ieder palile kent weten ze dat pallie zich NIET laat manipuleren....
anyway, fijn dat ik weer even wat van je lees...ik hoop ook bij deze dat blogger er wat aan heeft, zoniet dan niet....dan is het voor mij ook goed....

liefs pallie

afbeelding van hortensia

@mr musicman

Hey R,
ik lees nu je blog en vroeg me af , zou het mogelijk zijn voor jou om te kunnen leven in het nu? acceptatie kunnen vinden van datgene wat ooit was ?
Ik denk te lezen dat jij de vriendschap en veiligheid kunt geven die zij nodig heeft , maar ondertussen is jou lat iets hoger en blijft hopen op meer .
De alles omvattende waarom vraag...zou er wel een antwoord zijn ? misschien is het voor haar puur een gevoelskwestie dat zij zich niet meer ziet in een relatie als partner met jou , op een andere manier van je houdt , als vriendin dus . Misschien is ze opzoek naar iemand met iets ander karakter , dat zou zomaar kunnen. Maar dat is niet iets wat jij jezelf kwalijk kunt nemen of haar misschien stiekem ook . Dat ze van je houdt is duidelijk , maar ik denk ook dat zij ivm haar leeftijd zoekende is naar wat zij wel precies wil...
Je weet het niet misschien over een hele poos dat ze toch denkt R is het wel voor mij. Maar ik zou dat als ik jou was niet als uitgangspunt nemen omdat dat veeeeeel te onzeker en te ver is ...

Dat sommige vrouwen op klootzakken vallen ligt niet perse aan de vrouw , sommige mannen hebben een karakter waar je niet onmiddelijk doorheen kunt kijken , die zich heel leuk en aardig voordoen . Deze types vallen op vrouwen die open en eerlijk zijn en heel lief, dus makkelijk te "lezen" . Denk er maar eens over na...de ene klootzak gaat zelden met een gelijkgestemd karakter een relatie aan , dat zou immers zinloos zijn, omdat het niet van de grond komt namelijk...