Zij haat mij.........

afbeelding van eeffie

Vanavond hebben we een gesprek gehad, ik wilde nu weten waarom de vrouw die mijn relatie stuk maakte, me zo haatte. Waarom zijn ouders me zo haatte, vertelt hij me dat ie zegt dat ik hem stalk....Ik zeg he?
Ja, je belt soms wel eens twee keer achter elkaar, ik zeg klopt als ik iets vergeten ben, bel ik ff terug, ja...Ik zeg weet je wat stalken is? Dat ik haar steeds zou bellen (doe ik niet) of bij jullie voor de deur sta (doe ik niet).
Ja, dat wist hij eigenlijk wel en ik zeg wat vertel je nog meer? Ja, er was meer maar hij wist niet wat....ook tegen collega's had hij dingen gezegd. Ik vroeg: Heb je ook verteld wat jij deed? ...Antwoord: Nee is dat belangrijk?
Zijn ouders heeft hij gezegd, dat het uit was en dat hij op het andere adres van zijn ouders woonde, dat ik moeilijk deed en hij het niet wist en verliefd werd en nu pas met haar samenwoont. Hij schildert zichzelf wel mooi af he?
En dan nu dat rustig besproken is, doet hij weer aardig. Zij schijnt niets te vragen of te zeggen en zich niet aan zijn gedrag te storen en hij zegt: ik ben daar net als bij jou, maar zij accepteert dat? Mmmm apart, vrouwen mag ik jullie wat vragen?
Wie wil een man, die niet praat en al helemaal niet over zijn gevoel, vaak chaggy is en veel blowed, nooit iets leuks wil doen en steeds porno kijkt en zich matig wast en ten slotte bijna iedere avond weg is? Dat is toch werkelijk het grootste ideaal niet?

Verder heb ik enkele valkuilen van onze relatie besproken en heb het vermoeden dat er iets heel kleins van is blijven hangen, mooi he? Hij snap nu, dat als hij iets denkt en het niet zegt dat ik dat niet altijd weet. En dat hem dat niet het recht geeft te snouwen....Na hopelijk gaat hij nu weer aardig doen en zij? Hij wist niet wat ze zou doen als ze me zag, dan ken je je vriendin goed hoor, als je dat niet in kan schatten....
Ik heb hem gevraagd de verkeerde verhalen op zijn minst eens recht te trekken, dat zou hij doen, ben benieuwd.

Weet je wat ik nu zo raar vindt? Als een man veel negatiefs over zijn ex vertelt, dan gaan bij mij de alarm bellen rinkelen...En dat zou bij haar ook moeten gebeuren, sterker nog, als hij zegt dat ik hem stalk, zou ze toch iets moeten merken niet? Zeker als je weet dat zij heeft gestalked, dus zou ze beter moeten weten. Ziet ze niet wat hij doet, de arme jongen. Echt waar, ik heb het echt allemaal verkeerd gedaan, dit lieverdje veel te confronterend bejegend. Bah wat ben ik een bitch, he? Ik moet hem echt een schouderklopje geven, hij doet het goed, vreemdgaan is heel natuurlijk voor een gekwetst jongetje toch? Hoe heb ik zo stom kunnnen zijn hem dat kwalijk te nemen?
Kijk als ik hem bel en zij komt er ineens aan (nieuwsgierig, maar ze wil niks van me weten aldus hem) weet hij niet meer wat hij moet doen. Dat is toch mijn fout, dat iedere wereldbewoner ff zou zeggen: Hee meiske, ik heb ff een prive gesprek, gaat op voor iedereen, behalve voor dit kwetsbare jongetje. Die is dan de kluts kwijt en mag dan gaan zuchten en steunen en kan dan tegen zijn nieuwe liefde zeggen, als hij heeft opgehangen , ze doet weer moeilijk. Dan krijgt hij immers zijn welverdiende liefkozingen en aandacht...Echt dat heeft hij zo gemist.....Ik denk dat ik het helemaal fout heb gezien niet? Denken jullie ook niet?

Eeffie, die nu wel ff moet glimlachen (how cow can you be, sorry cows that i offended you)

afbeelding van Ninabella

damn right

Lieve Eeffie

inderdaad wijffie, hoe kon je zo tegen hem tekeer gaan? Hij is natuurlijk en overduidelijk het slachtoffer in dit verhaal! Jij valt hem lastig en hebt een bord voor je kop! Net zoals ik word afgeschilderd als een hysterisch meisje dat niet alle zeven indianen in de tent heeft, want dat is toch ook niet normaal? Dat ik niet gewoon doorga met mijn leven zoals hij dat doet? Dat ik niet geniet van de dingen? Tja, ik heb wel net een abortus gehad en ben daarna bruut aan de kant gezet door hem en oh ja, hij negeert me nu ook wel volledig, maar goed, dat zijn een paar kleine details.
Nee hoor Eef, je ziet het helemaal fout.

Mooie is alleen wel dat de tafels gaan draaien op een moment dat je het niet verwacht. Niemand komt ongestraft weg met mensen recht in het hart steken. Laat staan alle harteloze figuren die het mes ook nog eens even flink zes keer in de rondte draaien.
What goes around comes around. ALLWAYS, one way or another

afbeelding van zonnestraaltje

Niet opnemen!

Die van jou die speelde toch spelletjes met je? Dikke kans dat dit weer zo'n actie is.. negeren hoor!

afbeelding van Ikke78

Niet intrappen hoor

Heel herkenbaar.... telefoon over laten gaan en dan weer stoppen. Of gewoon dat er niets gezegd wordt en hij in de auto zit en het moet lijken alsof het per ongeluk ging (yeah right). Gebeurde bij mij ook regelmatig, vooral als ik hem en zijn gedrag weer meer dan zat was en hem geen aandacht schonk.
Ze verwachten gewoon van je dat je ze terugbelt, ze aandacht geeft, je hun ego streelt en je ze vooral niet vergeet!
Zeer gemene spelletjes zijn het! Maar doe er niet aan mee want er zijn altijd nog twee mensen nodig om een game te spelen.
Heel goed dat je je zo sterk hebt gehouden!!! Hang in there!

afbeelding van Ninabella

Heel moedig

Ontzettend knap van je, geen contact zoeken. Ik herken wat je zegt, mijn exvriend vind mij ook een obsessief en treurig meisje. Ik denk persoonlijk dat hij gewoon nog nooit zoveel van iemand heeft gehouden, want als je dat wel hebt gedaan, dan weet je hoe godsgruwelijk veel pijn het doet als iemand zo met je omgaat. Ik zit nog in de fase dat ik elke minuut van de dag in strijd ben met mijn telefoon. Het is goed te horen dat die strijd op een gegeven moment minder wordt....ik wacht op die dag. En vindt het ontzettend knap dat je zo sterk bent, hou vol.

afbeelding van Ninabella

verkeerde post

Mijn excuses, de vorige post was als antwoord op de post van Mad about the Boy hierboven,ik had hem verkeerd geplaatst. Maar ook voor jou Eeffie, kop op, niemand niemand is het waard om je leven zo te vergallen.