Zijn er nog mensen hier die actief waren rond 2014?

afbeelding van mrmusicman

Jaja mrmusicman hier, die zich afvraagt of er nog wel mensen actief zijn hier rond 2014 toen ik behoorlijk veel heb gepost?

Zoja, laat even wat achter. Ben erg nieuwsgierig.

afbeelding van mrpither

Re:

De meeste zijn vertrokken of zelfs overleden.

afbeelding van Mo12345

xoxo

xoxo

afbeelding van Mo12345

xoxo

never mind

afbeelding van Mo12345

FAKE! PAS OP!

Trouwens, de katie die me hier smeekt leuk te gaan mailen is de eigenaresse van een hele grote datingsite of werft klantjes (let op de Google Translate-fout)

Werkelijk, tot in de VS, Australie bezig. Haal haar foto maar door 'zoek afbeelding in Google'.

Ik gebruik Chrome als browser dan kan dat heel makkelijk. Op het plaatje klikken, dan krijg je de vraag 'Google doorzoeken op deze afbeelding'.

Zou ik doen als ik jou was, door dat knuffelbeest is ze niet goed herkenbaar maar wil duidelijk de indruk wekken erg jong te zijn. Ik bedoel: een volwassen vrouw gaat niet met een pluchen beest op de foto om mannen te vangen.
Tenzij ze op érg jong vallen. No hard feelings hoor, ik vind deze dame net zo kwalijk als volwassen, gescheiden mannen die het bed delen met schoolmeisjes. Zo denk ik daarover, van kinderen blijf je af, zeker als je zelf een kind hebt. Punt.

afbeelding van Beer57

he musicman

ik leef nog maar ben eigenlijk nooit meer hier

afbeelding van Time

denk dat de meesten wel over

denk dat de meesten wel over hun liefdesverdriet heen zijn, en flink het tinderen zijn. Hier wat liggen huilen en 1 maand later zitten ze weer te poepen. Aandachttrekkers.