Blog van always_the_nice_guy

afbeelding van always_the_nice_guy

Poging tot humor brengen in de nog steeds intensieve pijn

Jaren en jaren geleden luisterde ik naar niets anders dan metal en rock. Ook een toen nieuwe band genaamd Puddle of Mudd. Laatste jaar zit ik weer helemaal terug in deze genres om mijn woede en verdriet kwijt te kunnen. Hieronder een nummer dat ik al die jaren gewoon had liggen. Letterlijk woord voor woord wat een zeker meisje mij heeft aangedaan. Dit nummer keihard aanzetten en "meezingen" brengt lichtelijk wat humor naar mijn situatie.

https://

Met a girl, thought she was grand
fell in love, found out first hand
went well for a week or two

afbeelding van always_the_nice_guy

It's official, my heart is dead now :'(

Ik had niet op haar facebook moeten kijken vandaag. Dan had ik het niet hoeven zien en had ik me niet zo levensloos hoeven voelen. Ze heeft een relatie sinds 26 februari. Ik bleef maar hoop houden al die tijd met mijn stomme kop en ondertussen is ze al lange tijd gelukkig met een ander met wie ze het nu dus officieel heeft gemaakt. Ik ben kapot nu. Ik zit er echt helemaal doorheen. Het meisje van mijn dromen, mijn zielsverwant, in een relatie met een ander. In zijn armen, haar lippen op zijn lippen. Haar ogen diep kijkende in zijn ogen en niet in de mijne. Please kill me now!!!

afbeelding van always_the_nice_guy

What the F* is wrong with me?!

Een jaar verder en nog steeds zit ze dagelijks in mijn hoofd. Waarom kan ik haar niet loslaten. Zij is mij al lang en breed vergeten. Wanneer ik haar zie ziet ze me amper staan. Ik ben mijn gevoelens en pijn aan het afschermen, maar zij heeft nergens last van.

afbeelding van always_the_nice_guy

Why did I have to go and meet somebody like you?

3 maanden verder en nog steeds dagelijks in mijn gedachten. Waarom voel ik zoveel voor iemand die het niet terug kan geven? Waarom laat ik steeds toe dat ik mijn eigen hart breek? Muziek was vroeger mijn toevluchts oord om mezelf beter te voelen. Nu hoor ik in alles mijn gevoelens en de pijn die ik ervaar sinds ik mijn liefde aan jou heb verklaard.

Still I want and still I ache but still I wait to see you again. Dying, inside, these walls.

afbeelding van always_the_nice_guy

Liefde verklaren om vervolgens de volgende dag weer terug te nemen, waarom?

Het is al even geleden dat ik hier gepost heb. Ik kan nog steeds niet stoppen met denken aan haar. Ze zit continu in mijn hoofd. Ik was op de goede weg dag na dag om haar uit mijn hoofd te zetten maar toen...

afbeelding van always_the_nice_guy

Verloren en verwart...

Hallo allemaal,

Ik ben zoekende gegaan naar een plek waar ik mijn verhaal kan doen en hopelijk mensen kan treffen die me op weg kunnen helpen.

Inhoud syndiceren