Blog van BlueEyes

afbeelding van BlueEyes

if its meant to be...

They say that if you love someone you should let them go, but they never say what to do when they don't come back.
Knipoog

afbeelding van BlueEyes

Verloren...

Anderhalve week geleden kwam je nog wat spullen brengen. We hebben goed gebabbeld. Het was emotioneel en deed ons beiden deugd. We hebben dan nog gezellig samen gekookt en gegeten. We hadden het beide moeilijk, hebben intens geknuffeld, wat we al lang niet meer deden. Het afscheid was moeilijk. En we gingen nog eens afspreken voor de rest van mn spullen. De week erop had ik het superdruk. Je stuurde me maandag nog een sms om me voor die werkopdracht success te wensen. Dit weekend was ik ziek. Zodra de werkstress van me afviel vrijdagavond. Heb je nog niets gestuurd.

afbeelding van BlueEyes

thoughts...

You always know how much you love(d) someone until they're gone and you miss them...

Wondering if she misses me too and/or is maybe just too stubborn to let me know... Knipoog

Those kind of thoughts, I wish I could turn them off and just move on...

afbeelding van BlueEyes

ontgoocheld...

Je maakte het uit via email, wat een leuk sinterklaasgeschenk was dat... Niet dat ik het niet voelde aankomen maar toch een persoonlijk gesprek kon je niet aan, wegens te emotioneel... Dan die email die ik je stuurde waarin ik zei dat ik je begreep, mijn eigen tekortkomingen toegaf en je uitleg gaf over de vragen waarmee je zat, dan die reply en emotionele smssen waarinje zei dat je leven nu een puinhoop was en je onbeschrijflijk veel verdriet had... Dan nog eens een emotionele sms die je me stuurde nadat ik je een kaartje had laten bezorgen voor de verjaardag van één van de jongens...

afbeelding van BlueEyes

Keep your head up...

afbeelding van BlueEyes

terug single...

Hey iedereen,

Sinds dit weekend ben ik terug single. Niet helemaal onverwacht, maar toch hard... Ik weet waar ik nu weeral door moet, pfff heb er geen zin in... Zeker deze periode, had ik me anders voorgesteld...
Maar ja, eigenlijk moet ik dankbaar zijn dat ik de laatste 10 maanden toch voor even 't geluk had gevonden. Ik zal nu niet mijn hele verhaal doen. Kan op dit moment mn gedachten niet ordenen. Wou gewoon even kijken of er hier nog oude bekenden zouden zijn?

Greets,
Blue

afbeelding van BlueEyes

update

Dag iedereen,

Het is al een tijdje geleden dat ik op de site iets heb gepost. Dat komt omdat het al een tijdje goed met me gaat. Rond Nieuwjaar heb ik een klik gemaakt en ging alles plots beter. Ik voelde me terug gelukkig op m'n eigen en deed m'n ding. En dan heb ik in februari iemand ontmoet en we zijn sindsdien een koppel.

Inhoud syndiceren