Blog van Daan73

afbeelding van Daan73

Wat moet ik hier nu mee?

Tijdje geleden dat ik iets heb geschreven. Het is ook 1,5 jaar ff helemaal niets geweest.

Nu ga ik iets schrijven waar ik waarschijnlijk veel negatieve reacties op krijg. Hopelijk zijn er ook mensen die daar ff doorheen kijken en misschien nog iets van advies hebben.

afbeelding van Daan73

Weinig nieuws

Op dit moment weinig nieuws.. Spullen niet gezien Lachen - geen contact op welke manier dan ook.. Het enige wat er gebeurd is, is dat ze me geblokkeerd heeft op facebook.. Reden daarvoor is er volgens mij niet, aangezien ze me gisteren nog een leven stuurde voor een fb-spel.., maar het zal wel.

afbeelding van Daan73

spullen opgehaald

3 weken geleden vroeg ik haar om mijn spullen op te sturen.. Dat zou ze doen.. Een week later vroeg ik of ze de spullen had opgestuurd.. Dat had ze gedaan.. Vorige week nog niets. Vroeg het haar nog een keer en opnieuw zei ze dat het opgestuurd was.. Vandaag had ik zoiets van.., het is mooi geweest.. De post kan er geen 3 of 2 weken over doen..

afbeelding van Daan73

bah bah bah

Vanmiddag even contact gehad met mijn ex dat de spullen opgestuurd zijn. Verder ging het redelijk met haar. Ze mistte me wel, maar het weekend dat ze met haar ex was had haar duidelijk gemaakt niet aan een relatie toe te zijn..
Niets mis mee.., lijkt me slim dat ze daar de tijd voor neemt..

afbeelding van Daan73

De ex die niet exit gaat

http://www.ivdi.nl/?q=node/29

vond het interessant om te lezen..

afbeelding van Daan73

Onrustig

Ik voel me onrustig. Op zich gaat het best oké. Accepteren van iets wat op dit moment niet mogelijk was door de omstandigheden. Mede dankzij een mooie beschrijving van Torn over mijn ex snap ik het ergens wel.
Maar toch ook weer niet.. Mensen verschillen gewoon. Als ik zoveel problemen moest aanpakken en had iemand die er voor me zou zijn, dan zou ik dat belangrijk vinden. Juist die persoon die me optrekt, die me hoop geeft en die me een goed gevoel geeft zou op plek 1 of 2 staan.. Maar zo denk ik..

afbeelding van Daan73

Sorry!

maar ik plaats dit ff om het makkelijk terug te kunnen vinden.. Daarnaast kan het voor sommige interessant zijn! Voor mij in ieder geval wel Glimlach

HSP en Emotionele afhankelijkheid in de relatie

Emotionele afhankelijkheid betekent dat je ‘iets’ van buiten jezelf nodig hebt om je fijn en prettig te voelen. Zo kun je bepaalde stoffen (bv chocola, alcohol of drugs) nodig hebben om een bepaald pijngevoel te onderdrukken. Je kunt verslaafd zijn aan TV-kijken, geld uitgeven of gokken om de innerlijke leegte te vullen.

Inhoud syndiceren