Blog van emotional

afbeelding van emotional

zelfvertrouwen en liefde: de kip of het ei?

Om de een of andere redenen voel ik ook de behoefte nog eens een blog te plaatsen en wat gedachtes die al sinds enige tijd in mijn hoofd spoken te ventileren. Wie weet waar het goed voor is.
Zelfvertrouwen, eigenwaarde, zelfliefde (ik gebruik die termen maar even door elkaar in deze blog)...allemaal belangrijke dingen. Ik heb er altijd al mee geworsteld. Het is natuurlijk wel een dynamisch iets, er waren genoeg tijden waar mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde best sterk waren.

afbeelding van emotional

Laatste blog van emotional

Toen ik recentelijk hier een reactie schreef, dacht ik eraan dat ik aan ook nog eens een blog te schrijven. Hoewel ik in feite geen enkel idee heb wat ik dan zou moeten schrijven, dus ik hou het kort.
Het was een harde periode, het ldvd en een zeer lange. Waarbij ik nog met heel veel andere problemen ook te vechten had en nog steeds heb.
Een happy end heb ik helaas nooit kunnen melden, zoals de meesten hier niet.
Zoals sommige hier mis ook ik mijn ex vaak en denk ik er vaak aan of alles goed met haar gaat, of hoe het uberhaupt met haar gaat.

afbeelding van emotional

the loser takes it all??

Een blog over mezelf, dat is al een tijdje terug. Hoewel ik op de site van Layla nog wel veel over mezelf schreef en met name mijn zware ups en downs de laatste tijd.
De laatste weken gaat het toch weer allemaal op en neer en op die momenten mis ik mijn ex nog steeds, hoewel ik me inmiddels afvraag of het niet gewoonweg 'iemand' is, ik zou het niet weten.

afbeelding van emotional

waarheid

Ik had ooit eens een blog over waarheid, toen ging het over wat anders. Door een niet zo fijne situatie hier kwam ik met iemand in gesprek over een onderwerp wat me de inspiratie gaf nog een blogje te schrijven. Ik denk hierbij terug aan mijn ex en mijn eigen rol tijdens en na de breuk. In feite ook tijdens de relatie.
Het gaat om waarheid. Vooral bij liefde is waarheid vaak een moeilijk onderwerp.
Het gebeurd zeer vaak dat je iemand niet kwijt wilt en daarom maar je werkelijke gevoelens gaat verbergen, een rol gaat spelen, het spel taktisch spelen.

afbeelding van emotional

minderen...

Het is voor mij tijd geworden een beetje te minderen, met roken misschien, maar ik bedoel eigenlijk met ldvd. Ik ben hier al bijna 3 jaar en ik heb enorm veel aan deze site en vooral de fantastische mensen hier gehad. Stuk voor stuk heeft een ieder mij hier enorm geholpen en hiervoor mijn grote dank aan iedereen.

afbeelding van emotional

ff lache special

Wegens leuke reactie´s van oa krulie en Leo, hier eventjes een kleine special ff lache Knipoog

Cor van der Laak en wel hierom....

Berendien uuuuut Wisp

Diana Charite

Veel plezier Knipoog

afbeelding van emotional

vreemdgaan is dom (letterlijk)

'Slimme mannen gaan minder vreemd'
Uitgegeven: 1 maart 2010 09:53
Laatst gewijzigd: 1 maart 2010 09:58

AMSTERDAM – Vrouwen die monogamie hoog in het vaandel hebben zijn het best af met een slimme man. Britse onderzoekers hebben namelijk vastgesteld dat mannen met een hoog IQ het minst vreemdgaan.
© ANPDe onderzoekers van de British University kwamen tot deze conclusie door een nieuwe analyse te maken van gedocumenteerde sociale trends. Hieruit kon eveneens vastgesteld worden dat dit verband bij vrouwen geen rol speelt.

Inhoud syndiceren