Blog van Geblor

afbeelding van Geblor

9 maanden verder

Hey Liefje,

Het is vandaag 9 maand en een dag later ..., morgen vier jij trouwens je 9 maand samenzijn met jouw nieuwe vlam.

Ik voel me ondertussen al beter, het lukt weer om plezier te maken met vrienden zonder dat ik aan jou denk wat alles met 'n dikke laag verdriet. Toen geloofde ik niet dat ik het nu zo "goed" zou hebben.
Ik ben ook blij dat we ivm onze eigen week om week regeling voor ons zoontje zo goed overeenkomen.
Over het algemeen lukt alles wel.

afbeelding van Geblor

6 maand geleden ... :'(

Hoi Lieveke,

Wat een kerstperiode he .... Ons zoontje ligt nu al een week in het ziekenhuis, met hem gaat het nu eindelijk eens wat beter. Hopelijk mag hij straks naar huis komen, bij jou want het is jouw week.

afbeelding van Geblor

5 maand en een half verder ...

Is het echt al zo lang geleden? Het lijkt alsof alles stilstaat sindsdien ... .

En toch, ondertussen heb ik veel dingen gedaan, ook dingen die ik anders nooit gedaan zou hebben. Concerten, een spektakel, en niet te vergeten de weken met ons zoontje, vermoeiend om voor alles alleen te zorgen, maar oooooh zoveel denkbaarheid krijg ik van hem terug. Als er echt al iets de moeite is, de moeite wat voortgevloeid is uit onze breuk, dan is mijn band met hem het wel, geen idee waarom maar die is zo intens versterkt.

afbeelding van Geblor

Ondertussen 4 maand verder

Hallo blog, hallo aan iedereen die dit leest (en dat apprecieer ik enorm!)

Ondertussen is het 4 maand en een paar dagen verder... . En raar maar waar, ik had nooit gedacht dat ik me toch weer beter zou gaan voelen. Al heb ik soms nog het gevoel in een hoekje te willen kruipen en gewoon het verdriet zijn gang te laten gaan.

afbeelding van Geblor

Mooi filmpje

afbeelding van Geblor

Zo'n harde dag :(

Liefste,

Ik doe mijn best, ik doe mijn best om over jou heen te komen. De laatste dagen, zelfs weken ging het wat beter. Soms zelfs dagen dat ik er helemaal niet meer mee zat, ik kon me concentreren op m'n eigen toekomst, alleen om de week met ons zoontje.

Maar vandaag, al van ik wakker werd, ben ik een wrak. Ik denk constant aan jou, denk jij soms aan mij, het kan niet schelen hoe, maar kom ik soms in jouw gedachten? Of ben je teveel afgeleid door jouw nieuwe vlam, hij die klaarstond, nog geen 2 dagen nadat je mij vaarwel had gezegd.

afbeelding van Geblor

Goed contact met ex, even wat schrijven.

Ondertussen is het bijna 3 maand. Het slijt wel wat, in de zin dat ik niet constant meer aan haar denk, iets dat eigenlijk al sinds een maand ofzo aan het groeien is. Ik heb het veel lastiger als m'n zoontje na z'n week bij mij vertrekt dan dat ik haar dan weer moet zien gaan.

Over ons zoontje gesproken, hij is mijn alles, en ik heb echt veel aan hem, ik denk dat ik nog dieper gevallen zou zijn als hij er niet was geweest Glimlach.

Inhoud syndiceren